Odchudzamy się
agawa (offline) |
Post #9 10-06-2010 - 22:50:08 |
okolice |
No to już. Haniu, wiesz, że różnie z tą dietą jest. Teraz się buja. Razem z dietą Betty i Mag. Mam nadzieję, że przynajmiej one nie mają wyrzutów sumienia. Bo moje mnie gryzie...
![]() * Sobie poczytałam, Mag, od początku... I mi smutno... Ale mam takie zapotrzebowanie na czekoladkę... na kalorie po prostu.... że jutro sobie kupię... Ale brzuch znowu urósł. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 10-06-2010 - 22:54:06 przez agawa. |
Haniap. (offline) |
Post #10 10-06-2010 - 23:02:17 |
Poznań |
Agawa, jeśli sumienie lekkostrawne to można gryźć
![]() A poważnie, nie ma co mieć wyrzutów sumienia. Nie na tym polega odchudzanie się. Trzeba znaleźć metodę, która odpowiada konkretnej osobie i motywację. Z tym jest najtrudniej, bo nie może być - bo chcę schudnąć. To za mało. Trzeba sobie wyznaczyć konkretny cel. Ja postanowiłam włożyć sukienkę, którą nosiłam przed chorobą. To ostatnia rzecz, której nie wyrzuciłam, bo bardzo ją lubię i chcę ją włożyć! I już! "Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje" Ezop |
lulu (offline) |
Post #11 10-06-2010 - 23:02:22 |
k/Kwidzyna |
Dajcie dojść do słowa swojemu organizmowi, on wie czego chce. Ja kilka dni temu pożerałam wszystko co było słodkie, nawet parówkę gotowa byłam smarować miodem. Teraz przeszło, słodycze mogą leżeć spokojnie ... jeśli nawet sięgnę po nie ... to zjem tylko połowę ...
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() |
b_angel (offline) |
Post #14 11-06-2010 - 08:51:36 |
radom |
czekuladka moja to jezd zez firmy Lindt
tak ja nie lubiem słodyczaków to one czekolady uwielbiam gorzka 70 % kakao z galartetkom owocowom i chli lub cayenne lub innom ostrościom//miamu_mniam ![]() tylko ostatni cosik ciężko kupić te z galaretkom są ino "suche" ![]() . . . . . . . . . . . . . . ...na forum od 16 listopada 2005 ... ![]() |
ToJa (offline) |
Post #19 12-06-2010 - 00:51:59 |
|
no....muszem sie rozejrzec gdzie w P takom dobrom czekuladke mozna kupic.......P daleko od W i R, moze Aniolowy slubny jeszcze do nas nie dojechal.....
bardzo mi smakowaly te une....i aniolowe i magowe.... jeszczem takich nie jadla....juz teraz wiem po co ja mialam jechac na te warsztaty....... ![]() |
b_angel (offline) |
Post #20 12-06-2010 - 09:08:54 |
radom |
niestety na stronie Lindta nie widze w asortymencie tych z galaretkom
śą ino takie suchelce (Exellence) też dobre ale to już nie je to .... te z galaretkom były w brązowym kartoniku .... [www.lindt.pl] . . . . . . . . . . . . . . ...na forum od 16 listopada 2005 ... ![]() |
Becia (offline) |
Post #21 12-06-2010 - 11:10:15 |
Siemianowice Śląskie |
masz rację ToJa, zajrzałam i też mi się tutaj podoba ![]() ![]() ![]() "Życie nie po to jest, by się spieszyć. Życie jest po to, by się życiem cieszyć." |
lulu (offline) |
Post #28 12-06-2010 - 14:11:51 |
k/Kwidzyna |
Babo przecież takie emocje ... to woda na twój młyn (czyt. wypłukiwanie tłuszczu)
A jak ja napisze, że -15 kg, to może tym Ci też pomogę ... przecież nie sprawdzisz tego (broń boże nie sugeruję, że ktokolwiek tu oszukuje) ... a emocje rosną ................ Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() |
Jolar (offline) |
Post #29 15-07-2010 - 20:58:28 |
niedaleko Warszawy |
Co do odchudzania... moja koleżanka z pracy ( ok. 35 lat)... odchudziła się nawet skutecznie i ... bardzo szybko ( przedtem była ciut pulchna przy niskim wzroście)... zapłaciła... "tylko" ....ok. 500 zł
![]() ![]() ![]() " Nie daj się ludzie niech swoje myślą... Nie daj się z diabłem do piekła wyślą... Nie daj się warto być zawsze tylko sobą..." |
elkka (offline) |
Post #30 15-07-2010 - 21:18:18 |
Braunschweig/Warszawa |
Chcialam sie podzielic moimi doswadczeniami....
Schudlam trzy kolo w trzy tygodnie....moze malo.... ale dla mnie duzo..... ! bo nic nie robie.... tyko pije wode z cytryna ! Na czczo trzeba wypic cwiartke wody z sokiem z polowy cytryny (to z tej ksiazki "wyplukiwanie tluszczu" ![]() i tylko tyle ! ![]() |