Medytacja Mindfulness
Wysłane przez doubleD
doubleD (offline) |
Post #1 09-03-2016 - 11:22:57 |
London |
przepraszam za angielski w temacie ale znalazlam odpowiednika polskiego - medytacja swiadomosci moze?
system midfulness ma bardzo dobre efekty w przypadku stanow depresyjnych wywolanych roznymi zawirowaniami zyciowymi a rak na pewno jest takim wydarzeniem zmieniejacym swiadomosc. moze to komus pomoze, znalazlam polska wersje prac marka williamsa i spolki, co prawda tytul jest deprymujacy ale trudno: [www.merlin.pl] mi medytacja bardzo pomogla jak zaliczylam prawdziwy dol po zakonczeniu leczenia i powrot do tu i teraz przy pomocy medytacji 'pod dyktando' - itunes do pomocy - dalo moze nie natychmiastowy ale zauwazalny efekt. sa pewnie tez inne pozycje na rynku, moze i nawet bardziej pasujace do tematu, jak ktos znajdzie moze sie bedzie mogl podzielic w tym watku ;-) |
alicjakanon (offline) |
Post #2 27-01-2019 - 15:13:33 |
Łódź |
To ważne, że udało Ci się stawić czoło swoim lękom i wygrać z nimi za pomocą medytacji. Także cierpiałam
na bardzo silną fobię, także miałam myśli samobójcze i także trwałam w długiej depresji. Zresztą zachowania, o których tu pisałeś są typowe dla osoby z tymi zaburzeniami. Po kilku miesiącach udało mi się wyjść ze wszystkich problemów i nigdy nikomu nie życzę takich problemów.. |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
708
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024