Medytacja Mindfulness

Wysłane przez doubleD 

doubleD (offline)

Post #1

09-03-2016 - 11:22:57

London 

przepraszam za angielski w temacie ale znalazlam odpowiednika polskiego - medytacja swiadomosci moze?

system midfulness ma bardzo dobre efekty w przypadku stanow depresyjnych wywolanych roznymi zawirowaniami zyciowymi a rak na pewno jest takim wydarzeniem zmieniejacym swiadomosc.

moze to komus pomoze, znalazlam polska wersje prac marka williamsa i spolki, co prawda tytul jest deprymujacy ale trudno:

[www.merlin.pl]

mi medytacja bardzo pomogla jak zaliczylam prawdziwy dol po zakonczeniu leczenia i powrot do tu i teraz przy pomocy medytacji 'pod dyktando' - itunes do pomocy grinning smiley - dalo moze nie natychmiastowy ale zauwazalny efekt.

sa pewnie tez inne pozycje na rynku, moze i nawet bardziej pasujace do tematu, jak ktos znajdzie moze sie bedzie mogl podzielic w tym watku ;-)

alicjakanon (offline)

Post #2

27-01-2019 - 15:13:33

Łódź 

To ważne, że udało Ci się stawić czoło swoim lękom i wygrać z nimi za pomocą medytacji. Także cierpiałam
na bardzo silną fobię, także miałam myśli samobójcze i także trwałam w długiej depresji. Zresztą zachowania, o których tu pisałeś są
typowe dla osoby z tymi zaburzeniami. Po kilku miesiącach udało mi się wyjść ze wszystkich problemów i nigdy nikomu nie życzę takich problemów..
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 695
Największa liczba gości online: 14207 dnia 25-04-2022