Zaproszenie na warsztaty!
Wysłane przez dziubas
dziubas (offline) |
Post #1 11-04-2018 - 12:31:00 |
Gdańsk |
Z Akademii Walki z Rakiem od koordynatora Anny Woźniak-Marlęga otrzymałam własnie taka informację.
Myśle, ze propozycja godna uwagi i warta by z niej skorzystać, szkoda, ze nie mam hajsu i rozpoczynam własnie remont, bo poleciałabym jak na skrzydłach! From: beata jaworska <pebe@wp.pl> Sent: Wednesday, April 11, 2018 7:20 AM Oferta dla wszystkich chorych i zdrowiejących. Serdecznie zapraszamy zarówno chorych jak i osoby wspierające do udziału w warsztatch psychoonkologicznych w Krakowie! Mamy wolne miejsca w najbliższych terminach: 16-21 kwietnia - Terapii Simontonowskiej 22-27 kwietnia - Nie tylko leki leczą Przyjedźcie i skorzystajcie z warsztatów, które pomogą Wam zrozumieć: - jak komunikować swoje potrzeby, - jak zdrowo myśleć, - jak mądrze się wspierać, - jak poukładać sobie życie z chorobą. Pamiętajcie, że pobyt w Centrum Psychoonkologii Unicorn to także czas na relaks i odpoczynek w najpiękniejszym miejscu Krakowa, szczególnie o tej porze roku! ![]() Więcej informacji: [unicorn.org.pl] Zadzwoń i zapisz się na turnus rehabilitacyjny! tel: 12 425 11 02 _____________________________________________________________ Centrum Psychoonkologii UNICORN ul. Zielony Dół 4, 30-228 Kraków tel. 12 425 11 02, e-mail: unicorn@unicorn.org.pl www.unicorn.org.pl rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 11-04-2018 - 12:36:51 przez dziubas. |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
893
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024