Rak przewodowy naciekający

Wysłane przez Amazonki.net 

renatar (offline)

Post #1

03-07-2022 - 05:02:13

sieradz 

serce

T3NOMO/ER10 PR10procent\12 taksanów,3AC,lampek 25.Tamoksifen.Inwazyjny śluzowy.

Baś (offline)

Post #2

03-07-2022 - 09:15:07

Lela, Safi, Magdaaa i renatar dziękuję Wam za wsparcie, to bardzo miłe z Waszej strony :-)

Jeszcze się nie spakowałam, ale mam wszystko na kupeczkach przygotowane. Ociągam się z tym wszystkim, nie szpital mi w głowie tylko opalanie;-)
Pa, moje miłe:-)
Basia

Tomasz. (offline)

Post #3

03-07-2022 - 21:15:32

Pruszków 

Baś, załóż wątek np. tu: [amazonki.net], czy [amazonki.net]
Tam się wypowiem.

Al_la (offline)

Post #4

07-07-2022 - 11:08:44

k/Warszawy 

Baś

Pisałaś, że Twój guz całkowicie nie zginął, ale był martwy. Więc i tak może być – to pocieszające:-)
Na ostatniej wizycie lekarz mówił mi , że być może (zależnie jak guz zareaguje na chemię) będzie operacja oszczędzająca. I chyba w związku z tym mam przypomnieć onkologowi, żeby zastosował przed chemią znacznik guza.
Jeśli to jest ryzykowne, tak jak Ci mówili Alu lekarze to ja raczej nie chcę bawić się w ruletkę.

Ala, ponoć jak w trójujemnym przez 5 lat nie ma przerzutów to człowiek może czuć się spokojny bo jest wyleczony w 100%, a Ty miałaś po tym czasie usuwana drugą pierś. Ty sama tak chciałaś, czy tak radzili lekarze?

Moja onkolog powiedziała mi, że kwalifikuję się do operacji oszczędzającej, ale gdyby miała radzić osobie najbliższej doradziłaby operację radykalną. Powiedziała, że nie wiadomo jak daleko rozeszły się komórki nowotworowe, kiedy guz miał 5 cm i po operacji oszczędzającej mogą pozostać w piersi.
Basiu, w drugiej piersi nie miałam raka, ale usunęłam ją z powodu mutacji BRCA1. Usunęłam też narząd rodny i śpię spokojniej uśmiech
Trzymam za Ciebie kciuki serce

W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół.
Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 07-07-2022 - 11:09:16 przez Al_la.

braja (offline)

Post #5

13-07-2022 - 04:43:35

Baś, miałam też trójujemnego guza, 8cm, zajęte węzły, w dodatku chemią się niezbyt przejał (niewykluczone że to moja wina, bo popijałam sok z granatów, wiedziałam że grejfrutów nie wolno, bo mogą zlikwidować działanie chemii, przed granatami nikt mnie nie ostrzegł). Popatrz w moim suwaczku ile jestem po leczeniu i goń mnie! pociesza

xiouken (online)

Post #6

04-10-2024 - 13:35:10

xiouken (online)

Post #7

09-11-2024 - 12:01:09

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkas
инфоинфо

xiouken (online)

Post #8

09-01-2025 - 14:09:06

xiouken (online)

Post #9

09-02-2025 - 13:16:50

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforeman
gangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiametergeartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisions
geophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringe
halfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephonehangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteraction
hartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonment
jobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterialjournallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglory
kerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatom
knowledgestatekondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingload
laissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratiolanguagelaboratorylargeheart
lasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfield
mailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3listsnameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctor
navelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoid
onesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberrypapercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualitybooster
quasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchain
recessionconerecordedassignmentrectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrology
scarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysalestungun
tacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkas
ultramaficrockultraviolettesting
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 846
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024