Warszawa: bezpłatne badania genetyczne
Wysłane przez Amazonki.net
Amazonki.net (offline) |
Post #1 21-01-2011 - 19:56:14 |
Forumowo |
Ubezpieczeni pacjenci mogą korzystać z bezpłatnych porad genetyka klinicznego. To wynik kontraktu, jaki podpisał z płatnikiem NZOZ Genomed na świadczenia w zakresie genetyki. Do tej pory ta warszawska spółka prowadziła na Służewcu tylko odpłatne badania. czytaj więcej |
monisia34 (offline) |
Post #3 02-02-2014 - 16:09:20 |
warszawa |
niestety mój lekarz nie chce mi dać skierowania do poradni genetycznej ,wiedząc że moja mama ma raka piersi i większość rodziny nietety też miała!co mu zależy?czy oby na pewno jest potrzebne takie skierowanie od lekarza rodzinnego np. do poradni genetycznej przy szpialu na ursynowie w Warszawie
|
aquila (offline) |
Post #4 02-02-2014 - 16:47:37 |
|
z tego co wiem, to do Centrum Profilaktyki Nowotworów przy CO trzeba mieć skierowanie; nie wiem czemu rodzinny nie chce Ci go dać, skoro masz "rakową" rodzinę, można się wykłócać (jak ktoś potrafi), albo spróbować u innego lekarza (że jesteś zapisana do jednego w przychodni nie znaczy że nie możesz pójść do innego)
It's just a ride ... |
filipinka35 (offline) |
Post #6 02-02-2014 - 19:29:25 |
|
Ja mialam skierowanie do onkologa chemioterapeuty.
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
690
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
14207
dnia 25-04-2022