Konferencja prasowa - nowa odsłona naszego portalu
Wysłane przez Amazonki.net
ira (offline) |
Post #1 15-09-2010 - 13:42:53 |
Pabianice |
Ja trafiłam na ten portal dzięki telewizji. Jestem Amazonką od początku 2003 roku. Dołączyłam do Was z myślą, że może się na coś przydam, może Wy pomożecie mnie w potrzebie. Liczyłam też na fajne znajomości. Ale czasami, kiedy czytam niektóre posty, to się dziwię zaciekłości.
A co znaczy określenie "forum przeznaczone tylko dla >zaufanych<" ? Są jakieś podziały? Pozdrowionka ![]() |
madzia_61 (offline) |
Post #2 15-09-2010 - 15:32:39 |
|
A ja trafiłam na 2 forum szukając informacji o raku/a jakiś czas od leczenia minął/ i już prawie 3 latka tu jestem każdego dnia, spotkałam tu grono koleżanek i kolegów tak samo jak ja po chorobie nowotworowej,wiedzę jakaś posiadałam ale na pewno dzięki forum wiem więcej.Ponadto poznałam fantastyczne kobiety ,waleczne ,niosące pomoc innym ,dużo się nauczyłam /tolerancji ,szacunku,wytrwałości-dużo by wymieniać / albo je umocniłam.Jest tu miejsce dla każdego,jesteśmy ludźmi i każda z nas jest inna ale na pewno znajdziemy tu dobrych znajomych i przyjaciół.Ira nie zrażaj się wejdź wieczorem na czat ,przeczytaj instrukcje poruszania się po forum ,napisz wiadomość na priv do osób które intuicyjnie wydadzą się Ci bliższe ,napisz coś o sobie w swojej przystani i zaproś do niej /po prostu bądź aktywna /,organizowane tez spotkania w realu idź na nie .Wiesz nie raz są cięższe dni ,smutne ale na prawdę my tu sobie pomagamy i się wspieramy.Może jest teraz na forum inaczej ale to nie znaczy ze się w nim żłe czuje albo nie odnajduje .Poznałam tu fantastyczne osoby i wiele wiele temu forum zawdzięczam
![]() |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
433
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
14207
dnia 25-04-2022