Amazonki.Net w Radiu eM
Amazonki.net (offline) |
Post #1 28-11-2010 - 21:04:02 |
Forumowo |
W katowickim radiu eM w czwartki Maciej Gramatyka prowadzi program o tematyce zdrowotnej pt.: "Bądź zdrów". Audycja z dnia 9 września w dużej części poświęcona była naszemu portalowi czytaj więcej |
lulu (offline) |
Post #2 28-11-2010 - 21:19:38 |
k/Kwidzyna |
Magda zakładaj radio, ładnie mówisz.
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() |
mag_dag (offline) |
Post #9 29-11-2010 - 23:21:04 |
Sosnowiec |
![]() dziękuję, gadam jak katarynka ![]() nie znałam się z tej strony ![]() a Pan Maciej nie dość, że był rzeczywiście dobrze przygotowany do rozmowy, co niesamowicie ułatwiło mi rozmowę i troszkę nawet zniwelowało tremę, to - jak słychać - ma cudny głos, a w dodatku - czego nie słychać, ale wierzcie mi na słowo - ma ze dwa metry wzrostu ![]() Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
Janina.S (offline) |
Post #13 30-11-2010 - 08:38:21 |
widły Soły i Wisły |
No i ja gratuluję - luzik , swoboda i przede wszystkim pełna profeska .
A głos - zaskoczyłaś mnie - pozytywnie , taki miły i delikatny. .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
mag_dag (offline) |
Post #16 30-11-2010 - 09:41:15 |
Sosnowiec |
myślałam, że już wszyscy wiedzą
![]() P.S. Janinko, skoro Ty dopiero dziś zaskoczona zostałaś moim miłym, delikatnym itp. głosem, to znaczy, że nie słuchałaś mnie i wyżej wpisanej andżeles jak byłyśmy w Trójce ![]() bęcki się należą za to Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 30-11-2010 - 09:41:41 przez mag_dag. |
b_angel (offline) |
Post #17 30-11-2010 - 09:45:30 |
radom |
hihi ![]() sie tak zara z bęckami nie wyrywaj ![]() widocznie wtenczas moja skromna kużealnko głosik Twój jeszczek nie był taki mocno radiowo_miły i delikatny ![]() . . . . . . . . . . . . . . ...na forum od 16 listopada 2005 ... ![]() |
Janina.S (offline) |
Post #19 30-11-2010 - 10:45:52 |
widły Soły i Wisły |
.. ... no i taka delikatna ....nawet dzisiaj ...nawet w dniu kiedy ja świętuję ...Maguś dzisiaj z kwiatkiem do mnie proszę... ...i tak Cię lubię... .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |