Amazonki w finale konkursu "3 RAZY ONA"
Amazonki.net (offline) |
Post #1 19-03-2012 - 19:40:43 |
Forumowo |
Portal dla kobiet z klasą onaonaona.pl wytypował Krystynę Wechmann do grona wyjątkowych, wspaniałych Kobiet, na które można zagłosować w plebiscycie 3 RAZY ONA. czytaj więcej |
Eva (offline) |
Post #6 20-03-2012 - 11:35:35 |
|
Krysieńko trzymam kciuki
![]() ![]() ![]() Przekaż proszę 1% podatku mojemu synkowi więcej na stronie Kuby |
KryskaW (offline) |
Post #11 21-03-2012 - 23:05:11 |
Psarskie/Poznań |
Dziewczyny dziękuję za głosy i mam nadzieję ,że nie wszystkie piszą a zagłosowały.Walczymy w trójkę.
Mam dzisiaj z Małgorzatą Pienkowską po 13% głosów a Golcowa 74% więc liczę na Waszą życzliwość i solidarność amazonską ,że nie pozwolicie mi być w ogonie. Plis.... liczę na Was. Dla fajnego uzasadnienia że głosujesz na daną osobę organizator przewidział nagrodę 1000zł na wycieczkę. ![]() |
Al_la (offline) |
Post #21 26-03-2012 - 09:34:01 |
k/Warszawy |
Klikamy na "głosuj" pod zdjęciem Krysi [konkurs.onaonaona.com] A na następnej stronie, na którą nas przeniesie po zagłosowaniu, pod mailem trzeba wybrać nazwisko Krysi. Powodzenia i do dzieła! ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Pilot_613 (offline) |
Post #25 26-03-2012 - 16:51:05 |
Wawa |
Z JEDNEGO? Zagłosowałem ofifista - znudzony klikając wiele razy w: "GŁOSUJ/PRZEJDŹ_DO_GŁOSOWANIA" - da się 'bardziej'? "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
b_angel (offline) |
Post #26 26-03-2012 - 17:31:27 |
radom |
nie mam pewności, że WTEDY zlicza ![]() czy dopiero po podaniu mejla, uzasadnienia i kliknięciu wyślij na dole . . . . . . . . . . . . . . ...na forum od 16 listopada 2005 ... ![]() |
Pilot_613 (offline) |
Post #29 26-03-2012 - 22:04:22 |
Wawa |
Wysłałem i z innych więc maili - z opisami/tłumaczeniami takimi, że niech się Kryka z nimi buja :-D
[kciuk jeden trzymam - drugi nadal na 'good_loock' w gore ;-)] "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
KryskaW (offline) |
Post #30 26-03-2012 - 22:51:47 |
Psarskie/Poznań |
Aniele dzięki za widomość u mnie nadal bez danych.
Dzięki informacji Pilota ułatwiłam sposób klikania. Po zagłosowaniu klikam na zdjęcie dolne gdzie jest tekst z informacją o kandydatkach i wyskakuj głosuj. to faktycznie przyspiesza wysyłanie.Pilot jak będziesz takie teksty wysyłał to nie wiem czy wycieczkę zaliczysz hi hi.. ![]() |