RMUA to za mało - wiarygodny dowód na ubezpieczenie pacjenta nie istnieje

Wysłane przez Amazonki.net 

Amazonki.net (offline)

Post #1

14-01-2012 - 02:06:22

Forumowo 

Sejm pracuje właśnie nad projektem nowelizacji ustawy refundacyjnej, którego głównym założeniem jest uchylenie zapisów przewidujących kary dla lekarzy, którzy niewłaściwie wypisują recepty. Projekt jednak nadal nakłada na lekarzy i placówki medyczne obowiązek weryfikacji ubezpieczenia pacjenta.

czytaj więcej

Al_la (offline)

Post #2

20-01-2012 - 11:47:25

k/Warszawy 

[www.rynekzdrowia.pl]

W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół.
Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx

Al_la (offline)

Post #3

13-02-2012 - 10:27:19

k/Warszawy 

[www.rynekzdrowia.pl]

W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół.
Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx

nie (offline)

Post #4

11-03-2012 - 19:38:49

gdańsk 

przepychanka chodzi o kasę krórą nam emerytom zabrano z zusu i teraz trzeba ją gdzieś znależć więc od chorych najłatwiej!!! tusk i jego rząd min marszały doprowadzą nas do umierania na śmietniku!!!

Gdyby Bóg podarował mi odrobinę życia ubrałbym się prosto, rzuciłbym się ku słońcu odkrywając nie tylko moje ciało ale i duszę . Przekonałbym ludzi jak bardzo są w błędzie myśląc że nie warto zakochać się na starość. Nie wiedzą bowiem że starzeją się właśnie dlatego iż unikają miłości. Powiedziałbym że śmierć nie przychodzi wraz ze starością lecz z opuszczeniem.
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 425
Największa liczba gości online: 14207 dnia 25-04-2022