RMUA to za mało - wiarygodny dowód na ubezpieczenie pacjenta nie istnieje
Wysłane przez Amazonki.net
Amazonki.net (offline) |
Post #1 14-01-2012 - 02:06:22 |
Forumowo |
Sejm pracuje właśnie nad projektem nowelizacji ustawy refundacyjnej, którego głównym założeniem jest uchylenie zapisów przewidujących kary dla lekarzy, którzy niewłaściwie wypisują recepty. Projekt jednak nadal nakłada na lekarzy i placówki medyczne obowiązek weryfikacji ubezpieczenia pacjenta. czytaj więcej |
Al_la (offline) |
Post #2 20-01-2012 - 11:47:25 |
k/Warszawy |
[www.rynekzdrowia.pl]
![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #3 13-02-2012 - 10:27:19 |
k/Warszawy |
[www.rynekzdrowia.pl]
![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
nie (offline) |
Post #4 11-03-2012 - 19:38:49 |
gdańsk |
przepychanka chodzi o kasę krórą nam emerytom zabrano z zusu i teraz trzeba ją gdzieś znależć więc od chorych najłatwiej!!! tusk i jego rząd min marszały doprowadzą nas do umierania na śmietniku!!!
Gdyby Bóg podarował mi odrobinę życia ubrałbym się prosto, rzuciłbym się ku słońcu odkrywając nie tylko moje ciało ale i duszę . Przekonałbym ludzi jak bardzo są w błędzie myśląc że nie warto zakochać się na starość. Nie wiedzą bowiem że starzeją się właśnie dlatego iż unikają miłości. Powiedziałbym że śmierć nie przychodzi wraz ze starością lecz z opuszczeniem. |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
425
Największa liczba gości online:
14207
dnia 25-04-2022