Nadmierne pocenie
Wysłane przez angell
angell (offline) |
Post #1 15-07-2013 - 17:06:30 |
|
Gdy nadchodzą ciepłe dni (pomijając już upały) strasznie się pocę i nie wiem jak sobie z tym poradzić. Czy coś takiego jak preparat przeciw poceniu naprawdę może temu zaradzić? Czy któraś z Was przechodziła przez podobny problem? Proszę pomóżcie, przez to najchętniej schowałabym się pod ziemię. ;(
edit:usunięto link reklamowy - myszka Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 15-07-2013 - 20:42:15 przez myszka. |
smokooka (offline) |
Post #2 15-07-2013 - 20:34:06 |
Warszawa |
Angell, mam to samo, cieknie ze mnie totalnie, szczególnie krępująca jest potliwość łysej głowy i buzi, ostatnio na przykład w sklepi pot zalał mi oczy tak że aż szczypały, normalnie poza skrępowaniem wścieka mnie to. Jest jakiś Perspi block ale ja się tego boję, że mi i tak kiepską gospodarkę wodną zakłóci jeszcze bardziej, że na przykład będę puchła. Podejrzewam, że po prostu trzeba się leczyć i wyleczyć żeby to się jakoś unormowało. Nie zapominaj duuużo pić, a juz absolutnie nie ograniczaj picia specjalnie.
|
Grazyna S (offline) |
Post #4 15-07-2013 - 21:00:43 |
|
Ja pomagam sobie herbatką z szałwi lub tabletkami
Perspi-Block i Antyperspirant ,pomaga mi też kapiel solankowa czyli z soli taka też miałam w sanatorium . "nadzieja ma skrzydła,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury” Emily Dickinson |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
721
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024