Olej z medycznej marihuany RSO

Wysłane przez renik19 

justtoknow (offline)

Post #1

04-07-2020 - 17:59:52

A ja olejek cbd też brałam, nazwy firmy nie pamiętam, tylko tyle że kosztował cholerne pieniądze a efekt - nie wiem co miało mi to dać. Dałam facetowi żeby powiedział czy to jakkolwiek na niego zadziała - mówi zero efektu.

Magdasop (offline)

Post #2

06-07-2020 - 19:04:44

Sopot 

Witam, rok temu przeszłam chemię, operację oszczędzającą, radioterapię, teraz jestem w trakcie hormonoterapii i biorę podskórnie herceptynę. Po chemii mam bolesną neuropatię, jakby mi sie paliły mięśnie nóg, od roku biorę przeciwbólową Doretę, kilka tabletek dziennie... zaczęłam dwa miesiące temu kupować olejek cbd, 20%, firmy India, w cenie ok. 60 zł na Allegro, firma z certyfikatem... i muszę powiedzieć...że działa! dużo mniejszy ból nóg, biorę już jedną tylko tabletkę wieczorem gdy ból się nasila, dla mnie to sukces, gdyż wcześniej brałam 3-4 dziennie... a więc polecam.. można znaleźć różnych firm i w różnej cenie, proponuję na sobie sprawdzić i znaleźć najlepszą...pozdrawiam panie

Małgorzata1983 (offline)

Post #3

15-07-2020 - 14:08:12

Prosze nie wierzyc na slowo kazdemu kto sprzedaje! Jesli RSO pochodzi z europy to najprawdopodobniej ktos go robil w domu po najtanszych kosztach z niewiadomego materialu badz materialu pelnego pestycydow i pewnie byl kilka razy przegrzany gdyz kazdy z kim rozmawialam w europie gdy zaczynalam zadawac za duzo pytan ucinalo rozmowy...

Dodam ze podobne ostrzezenie dalam na kilku grupach to zostalam z nich usunieta badz zablokowana. Albo z jednej grup facebook pan pisal do mnie zebym nie negowala jego syropu RSO bo jest prawdziwy hahaha jakos moja klinika w zyciu nie slyszala o syropie RSO poniewaz podkreslam nie wolno go rozcieczac a RSO ma konsystencje i kolor nafty, tak wiec nie da sie go pic jak syropku. Jak pisalam i prosilam o testy i detale to juz nie odpisywal BA nawet zablokowal mi mozliwosc komentowania co dla mnie bylo odpowiedzia sama w sobie. To samo sie tyczy np Ebay czy allegro co ja tam zobaczylam to sie za glowe zlapalam. Ludzie pomyslcie jak mozna robic promocje czy cos policzcie na logike - jak jakis tam Pan X ktory probuje nam wcisnac 60g olejku ze niby w promoci 10tys zl to z czego on to robil ja sie pytam ?! Poniewaz zeby kupic ilosc trawy bardzo dobrej jakosci (cena dla dealera i to nie jest trawa organiczna jak w stanach) trzeba dac ok 13tys zl !!! to jakim cudem on ma jakies dziwne promocje no chyba ze doklada z dobrego serca w co nie wierze bo sie oglaszaja jak sklepy z cukierkami. Albo zastanowcie sie czemu chca jakis dziwnych platnosci w formie BitCoin ? Bo tego nie mozna znalesc! Chory czlowiek nie mysli dokladnie zaplaci grube pieniadze a w bitcoinie one juz uciekna nie odzyska ich, przeciez nie pojdzie na policje ze chcial kupic olejek RSO. Moglabym tak wymieniac i wymieniac. Duzo sie nauczylam przez ostatni rok biorac olejek a takze z tego jak nas oszukali. Szkoda mi ludzi kotrzy sa oszukani i oddaja swoje ostatnie pieniadze na oszustow.
Ja mam olejek z legalnego zrodla i nie ma zlego pytania dla mnie, na kazde pytanie z checia odpowiem (oczywiscie jesli jest zachowana kultura w rozmowie)

Tak wiec jesli ktos szuka rady z checia pomoge smiling smiley

I BLAGAM UWAZAJCIE NA OSZUSTOW JESLI NIE LUBIA PYTAN DOKLADNYCH TO UCIEKAJCIE I SZUKAJCIE DALEJ smiling smiley

PS. Ja sie lecze normalnie medycznie plus niekonwencjonalnie i moj onkolog o tym wie. Wiec nie neguje wiedzy lekarzy badz chemi i innych smiling smiley jestem za laczeniem obu ale nie na kazdego wszystko dziala niestety :/

A ja się tutaj nie mogę z Tobą zgodzić. Ja oleju szukałam długo dla mojej mamy i udało mi się go w końcu znaleźć w europie. Co prawda zostałam oszukana dwa razy zanim znalazłam odpowiednią osobę, ale sposób w jaki odbyła się w moim przypadku płatność była zorganizowana tak aby było bezpiecznie. Miałam do wyboru zapłatę w gotówce lub poprzez kryptowalutę. Musisz wziąć pod uwagę fakt iż jest to substancja nielegalna w naszym kraju i osoba, która pomaga w zdobyciu jej nie chce narazić się na nieprzyjemności karne. Więc przelewy, odbiory osobiste lub inne płatności wymagają podania własnych danych osobowych i anonimowość znika. Czy chciałabyś pomagać ludziom i iść za to do więzienia? A gdyby taka osoba nie pomagała to by nie było możliwości pomocy naszym bliskim, więc nie można od razu przekreślać takiej osoby bo ma taki rodzaj płatności. Po prostu trzeba zamawiać 5-10ml na próbę a nie od rau robić zakupy na 12 000zł. i mylisz się bo osiedlowy diler kupuję trawę po 25zł a to, że docelowo kosztuję 50zł to dlatego, że chce zarobić.
Olej CBD nie posiada substancji psychoaktywnej dlatego nie widać po nim efektów. Na raka tylko RSO bo stężenie THC ma tutaj kluczową rolę. Poszukajcie w internecie pseudonimu logostubble i tam dostaniecie olej, który ja zamawiałam. Na pewno znajdziecie ten kontakt. A jak macie jakieś pytania to śmiało piszcie lub komentujcie, mam pierwsze doświadczenia za sobą więc mogę coś już powiedzieć.

anster (offline)

Post #4

21-11-2020 - 16:40:48

Dla mnie to chore, że odbierają ludziom możliwość leczenia się i medyczne środki kategoryzują jako nielegalne. Na szczęście są sposoby, aby takie olejki sprowadzić do polski, ponieważ niektóre zagraniczne sklepy wysyłają olejki RSO do polski, a opis jak to zrobić znajduje się między innymi na stronie http://www.olejkonopnycbd.com.pl/olej-rso-lzy-feniksa-olejek-konopny-z-thc-ricka-simpsona/

martagraczyk1988 (offline)

Post #5

04-02-2021 - 20:42:16

Co raz więcej się słyszy o tych olejkach dobrą wiadomością jest, że są dostępne już w Polsce !!. Powstaje co raz to więcej sklepów konopnych w których można kupić produkty konopne.

Martakruszyna (offline)

Post #6

25-05-2021 - 10:44:28

Ogólnie pod kątem ułożenia terapii pod osobę polecam kontakt z grupą Olej RSO/CBD-pogotowie konopne. Świetna znajomość tematu i faktycznie na ich pomoc w tym zakresie można liczyć. Kompleksowo podchodzą do każdego i pomagają w ustaleniu dawkowania produktów konopnych. W trakcie terapii też można cały czas liczyć na kontakt z nimi i ewentualną pomoc jak się coś dzieje.

Anita45 (offline)

Post #7

21-02-2022 - 15:28:18

Konin 

Ja stosowałam olejek tylko CBD w sytuacjach stresowych, coś tam pomaga jednak bez szału.
Za te pieniądze nie kupiłam więcej, już lepiej sprawdzała się waleriana z apteki.

xiouken (offline)

Post #9

10-11-2024 - 10:39:57

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkas
инфоинфо
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 580
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024