Kolagen Naturalny Colway
luska (offline) |
Post #1 10-10-2010 - 12:06:42 |
Gdynia |
[www.adelia.com.pl]
Stosuję go od jakiegoś czasu i z czystym sumieniem mogę powiedzieć REWELACJA Ciesz się drobnymi rzeczami, gdyż pewnego dnia możesz odkryć, że były one wielkie. |
luska (offline) |
Post #4 11-10-2010 - 21:19:45 |
Gdynia |
Madziu rewelacja polega na tym że stosujesz go sobie a Twój pesel się cofa....
Kolagen wygładza blizny, zmiękcza je, poprawia koloryt skóry; sprawia, że blizny na pewno są mniej widoczne. Poza tym skóra stanie się światłoczuła i dzięki temu, będziesz mogła ją równomiernie opalić. Ciesz się drobnymi rzeczami, gdyż pewnego dnia możesz odkryć, że były one wielkie. |
Parabola (offline) |
Post #5 11-10-2010 - 21:26:46 |
Nowy Sącz |
....... no ja też zainteresowana tym specyfikiem, ...
bo mi się facjata ostatnio_zbyt_mocno_pomarszczyła............. Pisz...ile kosztuje ....gdzie to kupić..... i dlaczego tak drogo..... Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 11-10-2010 - 21:27:49 przez Parabola. |
Parabola (offline) |
Post #6 11-10-2010 - 21:31:29 |
Nowy Sącz |
......... następna ....małpa.... ...se...kupiła... ale nic_nie_ powie_.....gdzie i jak ....... a najważniejsze ...za_ile !!!!! Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 11-10-2010 - 21:31:48 przez Parabola. |
mag_dag (offline) |
Post #7 11-10-2010 - 21:49:13 |
Sosnowiec |
Lusia, no ale drogo pewnie za to cudo, nie?
i blizny co to niby znaczy? zmarszczki ? ja nie mam blizn na facjacie, ino starość i se weź coś z tymi suwaczkami zrób, bo więcej jesteś po operacji niż na forum, a suwaczki pokazujom odwrotnie jakoś - kotek blisko początku, a ta lala dalej Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
Al_la (offline) |
Post #10 11-10-2010 - 22:33:35 |
k/Warszawy |
A to cofanie pesela to tylko z reklamy wynika, czy komuś już się cofnął?
Suwaczek Lusindy może 5-cio letni jest i dlatego tak pokazuje. Mój ma plan 7-letni W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
lulu (offline) |
Post #12 12-10-2010 - 00:21:14 |
k/Kwidzyna |
Jak się do 1 doda 2 zera, to można sobie robić zakupy kolagenowe.
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna |
luska (offline) |
Post #14 12-10-2010 - 09:40:44 |
Gdynia |
O tym co ja mówię to jest kolagen rybi i nie śmierdzi rybą ....
Jestem bardzo wrażliwa na zapachy ,jakby śmierdział nie mogłabym go używać Ja maści na blizny nie mogłam używać bo tak mi intensywnie pachniała cebula ze musiałam ja odstawić Sa tez tabletki colvita działają od wewnątrz ...co najważniejsze rozpuszczają się w jelicie cienkim ....dlatego działają jak kroplówka ...regenerują nas od środka Ciesz się drobnymi rzeczami, gdyż pewnego dnia możesz odkryć, że były one wielkie. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 12-10-2010 - 09:41:30 przez luska. |
danka58 (offline) |
Post #15 08-11-2010 - 14:44:09 |
k/Gniezna |
Beatka, a ile razy dziennie zażywa sie to cudo. Łamie mnie w stawach i moze sie skuszę. Gdzies czytałam, że przy zwyrodnieniach stawu kolanowego podaje sie go w zastrzykach do stawu. Ponoc skuteczna metoda. Brrr, już lepiej chyba pić.
A ma to jakies skutki uboczne np. bóle żołądka W życiu piękne są tylko chwile i dla tych chwil warto żyć. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 08-11-2010 - 14:45:15 przez danka58. |
Polcia (offline) |
Post #16 08-11-2010 - 15:08:15 |
|
ja tez zainteresowana tym cudem i to bardzo, gdzie to się kupuje?
Dano Ci życie, które jest tylko opowieścią. Ale to już Twoja sprawa, jak Ty ją opowiesz ................. Marek Hłasko "Sowa, córka piekarza" Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 08-11-2010 - 15:12:34 przez Polcia. |
BeataM (offline) |
Post #17 08-11-2010 - 18:38:37 |
|
Danuś ja wypijam 1 saszetkę dziennie , jak długo? tak długo jak mi się chce, bo ja z tych niesystematycznych jestem ale pierwsza kuracja trwała te 3 miesiące jak jest napisane w ulotce.
Hm.. a co do żołądka, no to ja mam kłopoty z żołądkiem, ale ten kolagen nic mi wywoływał, ani nudności, ani zgagi, nie miałam też biegunki, więc chyba nic nie powinien Ci dokuczyć... Polcia kupuję w aptekach internetowych, tam gdzie jest akurat najkorzystniejsza cena (sprawdzam wtedy również koszty przesyłki!). na Forum od 17 lipca 2006r. |
Polcia (offline) |
Post #18 08-11-2010 - 19:13:58 |
|
tak sobie mysle, a może by mi pomogły saszetki na bóle, co mnie atakują?
czyli dziewczyny zapewniacie, jak się to pije,czy smaruje to twarz młodnieje, zmarszczki znikają, włosy gęstnieją, pory zwęzają sie, przebarwienie posłoneczne bladną? No dobra - zapytam tak- czy jak sobie to cudo zakupie, to mając w metryce niedługo 40 dychy będe na gębie wyglądać na 30 lat? Dano Ci życie, które jest tylko opowieścią. Ale to już Twoja sprawa, jak Ty ją opowiesz ................. Marek Hłasko "Sowa, córka piekarza" |
BeataM (offline) |
Post #19 08-11-2010 - 23:28:23 |
|
Polcia obawiam się, że nikt Ci nie odpowie na Twoje pytanie
dziś dostane info o świeżej promocji na Forum od 17 lipca 2006r. |
mag_dag (offline) |
Post #20 08-11-2010 - 23:32:38 |
Sosnowiec |
ja odpowiem Polci - mając 40 będziesz spoko wyglądała na 30 nawet bez kolagenu ale mając 50 będzie już trudno wyglądać na 40 Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
Polcia (offline) |
Post #21 09-11-2010 - 11:24:01 |
|
Mag Dag a Grażyna Torbicka ? Przecież ona wygląda na 40 a 51 lat, a jaką mna figurę, włosy, twarz. Bo ja sobie wymysliłam, że chociaż po raku, bez cycka to będę zadbaną , młodo wyglądającą kobietą. Tak wyglądającą extra , zeby wszyscy powiedzieli - o rany ona po raku a wygląda jak super ładnie, super młodo hi hi hi
Taką wymyśliłam strategię psychologiczną i ją juz od jakiegoś czasu wprowadzam. A , że człowiek nie ma urody Moniki Bellucci ( mój ideał piękna kobiety , jeden z wielu , bo parę by się jeszcze znalazło) to musze jakoś się przymaskować, zatuszować, kremami odmłodzić itd itd - taki marketing zewnętrzny Beatko czekam na wieści, ale u Ciebie w aptekach co kupujesz, tylko te saszetki są. A ja chce chyba jeszcze krem ale źródło kremu gdzie kupic już mam. Tylko mnie interesuje, czy ten kolagen co Ty Beatko kupujesz w saszetkach to taki sam kolagen co Lusia polecała jako rewelacja? Czy to jakis inny kolagen, innej firmy?? Dano Ci życie, które jest tylko opowieścią. Ale to już Twoja sprawa, jak Ty ją opowiesz ................. Marek Hłasko "Sowa, córka piekarza" |
mag_dag (offline) |
Post #22 09-11-2010 - 11:52:05 |
Sosnowiec |
Polciu, nie widziałam Grażyny Torbickiej z bliska, więc się nie wypowiadam
z daleka jest ładna - to prawda, nie wygląda na swoje lata a i zgrabna jest, to też prawda, ale zawsze była szczupła, więc po prostu swoją sylwetkę potrafiła utrzymać, to się da zrobić bez kolagenów powtórzę się pewnie, ale co tam, mam swoje lata, to mogę się powtarzać - do 42 roku życia kobieta nie wygląda na swoje lata, potem już wygląda - wiem po sobie a sam plan wyglądania_super_pomimo_raka to ja w stu procentach popieram, bo mam podobny od 10 lat, tylko właśnie jak wyżej - ostatnio jakoś coraz ciężej mi idzie Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
danka58 (offline) |
Post #23 09-11-2010 - 11:59:14 |
k/Gniezna |
Znalazlam jeszce w necie Colafit Kolagen. Trochę tańszy jak w/w specyfiki.
Polcia, kolagen Beatkowy jest pochodzenia wieprzowego a Lusindy rybiego, no i inny producent i cena. Zaszalałam i zamówiłam 4 flex na allegro za JEDYNE 73,50 zl z przesylką. O rany nie wiem dziewczyny czy mnie poznacie w Ciechu W życiu piękne są tylko chwile i dla tych chwil warto żyć. Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 09-11-2010 - 12:04:45 przez danka58. |
Polcia (offline) |
Post #24 09-11-2010 - 12:06:59 |
|
a ja właśnie widziałam Torbicką w sklepie Sworowskiego, kupowała sobie biżuterię .
Wlazłam za nią i udając , że niby się nie patrzę a patrzyłam i byłam oczarowana zarówno jej wyglądem, twarzą, figurą, sposbem poruszania ale i zachowaniem w stosunku do ekspedientek , bo juz nie jedną znaną aktorkę , dziennikarkę widziałam w sklepach jak się zachowywały z wyższością do personelu o np taka prezenterka Fajkowska , szkoda o niej pisać jak się przy mnie w sklepie wyżywała na nic nie winnej sprzedawczyni a Torbicka- sam czar, na serio wokół niej roztaczał się czar i niesłychanie pozytywna energia i dlatego tak mnie zastanawia ta Torbicka, bo rozumiem, że sklapel mógł być ale samym skalpelem wszystkiego się nie zrobi a tu mój ideał urody - cudo wyglądu dla mnie, włosy, twarz, figura no i sexsapil [loyalkng.com] Dano Ci życie, które jest tylko opowieścią. Ale to już Twoja sprawa, jak Ty ją opowiesz ................. Marek Hłasko "Sowa, córka piekarza" Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 09-11-2010 - 12:07:46 przez Polcia. |
Parabola (offline) |
Post #26 09-11-2010 - 13:16:10 |
Nowy Sącz |
Polcia...... chyba nie czytasz 'Pudelka" ....
Ideał_piekna..... Bellucci tez ma problemy_wyglądem.... [www.pudelek.pl] Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 09-11-2010 - 13:17:02 przez Parabola. |
Becia (offline) |
Post #28 09-11-2010 - 15:30:41 |
Siemianowice Śląskie |
Mag, a dlaczego akurat do 42 roku ... czyli ja już od tego roku wyglądam "Życie nie po to jest, by się spieszyć. Życie jest po to, by się życiem cieszyć." Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 09-11-2010 - 15:31:36 przez Becia. |
mag_dag (offline) |
Post #29 09-11-2010 - 17:33:42 |
Sosnowiec |
dani, mina miną, ale za gacie się złapał
Beciu, a bo mi tak wyszło z moich obserwacji samej siebie + z tego, że człowiek co 7 lat się zmienia jakoś = 42 i zapamiętajcie słowa starszej koleżanki, co się troszkę na fotkach zna - zdjęcia kłamią w obie strony co oznacza ni mniej ni więcej, jak to, że rzadko się jest tak pięknym lub tak brzydkim jak na fotkach Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |