MINERALIEN SCHINDELE ` S
Wysłane przez debora48
tesa (offline) |
Post #2 28-01-2011 - 16:11:01 |
|
Kupowałam to mojemu tacie, który chorował na raka prostaty z przerzutami do kości. Poleciła mi to jakaś kobieta, że to dobre w przypadku problemów z kościami, jakoś tak, nie pamiętam o to 7 lat temu było. Mój tata to pił. Taki piasek. W szklance wody robiło sie z tego takie błotko. Niespecjalnie to wyglądało, choć tato mówił że do przełknięcia. Wiem że mojemu tacie bardzo wzmocniły sie po tym włosy To jest chyba jakiś krzem i chyba dobrze wpływa na włosy i skórę, z tego co pamiętam
<a href="[amazonki.net] src="[amazonki.net]; alt="tesa" /></a> |
Teresa1957 (offline) |
Post #3 28-01-2011 - 16:16:27 |
Kraśnik |
Jest to zmielony materiał wulkaniczny. Minerały Schindele są podobno biologicznie naturalnym uzupełnieniem codziennej diety w niezbędne do normalnego funkcjonowania organizmu składniki mineralne, przywracające biologiczną równowagę organizmu oraz poprawy i odbudowy zniekształconego DNA. Podobno bardzo skuteczne, sama zastanawiałam się nad kupnem tych minerałów, dzieci przecież często jedzą kredę i to jest ponoć uzupełnianie organizmu w wapno. Myślę, że nie jest to szkodliwe dla organizmu, ale czy dużo z tego organizm przyswaja?
Ja tego nie brałam i nie spotkałam się w internecie z konkretnymi badaniami na ten temat, może warto spytać lekarza. |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
424
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024