Vilcacora
Wysłane przez jagoda 1967
jagoda 1967 (offline) |
Post #1 12-02-2011 - 10:24:24 |
|
A mnie namawiają do zastosowania VILCACORA ze znakiem koniczynki co otym sądzicie
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 12-02-2011 - 11:51:33 przez Al_la. |
suchal (offline) |
Post #2 23-03-2011 - 08:32:44 |
Uzdrowisko |
Mówią lepiej późno niż wcale.
Jagoda, mnie się ta vilkakora źle kojarzy. Było to, kiedy zachorowała moja koleżanka na raka płuc. Czego nie robiliśmy,... tą vilkakorę ściągaliśmy wtedy z zagranicy, kupę pieniędzy to kosztowało. Niestety nie było żadnej poprawy. Ona łapała się wszystkiego, co kto zaproponował to chciała spróbować, nie dziwiłam się.... wtedy. Miałam jednak już inne spojrzenie na te wszystkie cuda kiedy sama zachorowałam. Trzymałam się tylko tego co lekarze zalecili. |
metka (offline) |
Post #3 23-03-2011 - 15:38:39 |
|
Ja też się nad vilcacorą zastanawiam. Jak już całe leczenie będzie za mną, to wtedy chcę oczyścić organizm z tych trucizn, które mi zaaplikowali i wzmocnić go. I na razie rozważam vilcacorę albo zioła od zielarza. Natomiast nie stosowałabym tego w trakcie leczenia (chemio/radioterapii), bo łączenie różnych cudownych specyfików może po prostu zaszkodzić. Zioła nie są chemicznie obojętne dla organizmu i mogą wchodzić w reakcje z konwencjonalnymi lekami, a o skutkach lepiej nie mówić... Lekarze nie raz już ostrzegali, że takie eksperymenty mogą się bardzo źle skończyć i wszystko cokolwiek bierzemy należy z nimi konsultować.
Ale jak już będę po, to czemu nie? "Spieprzaj, dziadu!" (L.K.) |
Kris (offline) |
Post #4 23-03-2011 - 16:37:12 |
Radom |
Byly juz dyskusje na temat vilcacory na poprzednich forach,
szczegolnie na I Forum, ale tam nie udalo mi sie teraz wejsc... Nie wiem, czy komus ten preparat pomogl, pamietam natomiast, jak jedna z forumowiczek opisywala, ze brala ten preparat, byla juz po chemioterapii, ale jeszcze na tamoxifenie... Vilcacora wywolala taka reakcje organizmu, znalazla sie w szpitalu w stanie odwodnienia... A to z artykulu o preparatach na II Forum: Vilcacora (Uncaria tomentosa, „koci pazur" Podawane efekty uboczne/przeciwwskazania: nie można stosować w czasie chemioterapii. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 23-03-2011 - 16:38:29 przez Kris. |
jagoda 1967 (offline) |
Post #5 26-03-2011 - 12:10:49 |
|
Dzięki rozjaśniłyście mi sytułacje
|
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
849
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024