AROMEK

Wysłane przez alex1141 

alex1141 (offline)

Post #1

21-07-2017 - 21:23:40

Czy któraś z Pań stosowała lek Aromek?

ira (offline)

Post #2

21-07-2017 - 21:25:52

Pabianice 

Stosuję uśmiech

alex1141 (offline)

Post #3

21-07-2017 - 21:32:53

A mogłaby mi Pani powiedzieć kiedy go dostała? Moja mama miała tylko pół roku tamoksifen i po operacji i wynikach zmienili na Aromek. Nawet do końca nie wiem o co pytać ale widziałam już różne Pani wpisy i ile lat jest Pani po operacji więc mogę tylko dziękować za każdą podpowiedź smiling smiley dodam tylko, że mama przed operacją miała chemię i radioterapię.

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 21-07-2017 - 21:35:17 przez alex1141.

ira (offline)

Post #4

21-07-2017 - 21:40:55

Pabianice 

Kochanie, ja od listopada mam stwierdzone przerzuty do kości, więc nie jestem dobrym przykładem. I od tej pory stosuję Aromek (nie tylko). Nie wiem, jaka jest sytuacja Twojej mamy, ale Aromek stosuje się u kobiet po menopauzie.

alex1141 (offline)

Post #5

21-07-2017 - 21:47:31

To już coś, serdecznie mimo wszytko dziękuję!! Życzę dużo zdrowia i na pewno będę się za Panią modlić smiling smiley na onkologii jeżdżąc z mamą słyszałam od innych kobiet że wszystko jest możliwe więc proszę nigdy się nie poddawać ale to już Pani na pewno wie smiling smiley

ira (offline)

Post #6

21-07-2017 - 21:53:52

Pabianice 

Dzięki, alex, za modlitwę. Nie poddaję się, ale łatwo nie jest, chociaż samo leczenie nie jest dla mnie uciążliwe. buzki

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 21-07-2017 - 21:55:21 przez ira.

alex1141 (offline)

Post #7

21-07-2017 - 22:13:31

Wierzę w to, że da Pani radę! taktakpocieszaróże

xiouken (online)

Post #9

10-11-2024 - 13:09:23

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforeman
gangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiametergeartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisions
geophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringe
halfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephonehangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteraction
hartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonment
jobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterialjournallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglory
kerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatom
knowledgestatekondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingload
laissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratiolanguagelaboratorylargeheart
lasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfield
mailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3listsnameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctor
navelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoid
onesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberrypapercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualitybooster
quasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchain
recessionconerecordedassignmentrectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrology
scarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysalestungun
tacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkas
ultramaficrockultraviolettesting
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 963
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024