Zoladex

Wysłane przez Amazonki.net 

jagoda8 (offline)

Post #1

04-04-2023 - 09:27:28

Witam. Piszę po długim czasie do Was smiling smiley Przejrzałam tutaj cały wątek dot. przyjmowania Zoladexu w nawiązaniu do doświadczeń innych Amazonek smiling smiley - w miniony piątek przeszłam na Zoladex, jestem po pierwszym zastrzyku - dotychczas od ok. 3 lat przyjmowałam Reseligo. Ostatnio otrzymałam kilka opakowań zapasowych od onkologa, bo w Toruniu w hurtowni nie było przez jakiś czas w ogóle Reseligo i tak spontanicznie przeszłam smiling smiley Po Zoladexie odczuwam bóle brzucha po prawej stronie, w ogóle w dniu przyjęcia leku wystąpiła biegunka - nie wiem czy to podświadomie mogło tak zadziałać, bo myślałam jak będę się po tym czuła. Po Reseligo nie miałam takich akcji, prócz oczywiście uderzeń gorąca, zmęczenia, czasem były też zaparcia. Czy u kogoś było podobnie? Planuję wybrać się do lekarza na konsultację.
Pozdrawiam serdecznie smiling smiley

Tomasz. (offline)

Post #2

04-04-2023 - 20:00:16

Pruszków 

Substancja czynna jest identyczna. Leki w pełni zamienne.
Różnica może być w podaniu i w reakcjach osobniczych.

Tomasz. (offline)

Post #3

05-04-2023 - 07:39:41

Pruszków 

Substancja czynna jest identyczna. Leki w pełni zamienne.
Różnica może być w podaniu i w reakcjach osobniczych.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 474
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024