badanie III fazy BIBW 2992 i winorelbiny
Wysłane przez irys
irys (offline) |
Post #2 25-10-2012 - 19:14:21 |
Ełk |
Witam! Muszę stwierdzić z przykrością ,że po 20-u m-cach,po przyjęciu 80-u wlewów w/w chemii,wypadłam z programu,ponieważ leczenie przestało przynosić tzw. korzyści,zmiany w płucach powiększyły się . Zaproponowano mi zastępcze leczenie xelodą+lapatynib w tabletkach.Nie mając innej alternatywy, rozpoczęłam nowe leczenie garścią leków;7x Xeloda(500mg) i 5xLapatynib(250mg) dziennie.Jest to początek przyjmowania pigułek,więc nie wiem co mnie czeka i jakie będą skutki uboczne,stąd moja prośba do tych ,którzy przeszli lub przechodzą podobne leczenie aby podzieliły się ze mną doświadczeniami.
|
Al_la (offline) |
Post #3 25-10-2012 - 19:23:19 |
k/Warszawy |
Irysku, bardzo mi przykro
Zajrzyj do tego wątku [amazonki.net] - tu wymieniają się doświadczeniem dziewczyny, które mają przerzuty. A tu jest wątek osób leczonych Xelodą [amazonki.net] Nie pamiętam, czy ktoś z forum miał Xelodę + Lapatinib chyba nie. W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
448
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024