SABAT XIII
kesy (offline) |
Post #1 13-09-2012 - 12:33:40 |
Starogard-Gdański |
Ja jeszcze nie spakowana...dzis jeszcze zaliczyłam mojego dochtora..czekałam 2 godziny wk....ona
A tu jeszcze zrobić smaluszek...chlebek od mojego piekarza już mam...tylko śię pakować , i od wieczny dylemat...jakie ćiuchy???bo pogoda niestety nie specjalna...a nie chcę za dużo brać. Ważne że cytrynówka spakowana...do zobaczenia Oni też czują ból |
Monia_B (offline) |
Post #4 13-09-2012 - 18:48:34 |
Łódź |
w Łodzi pogoda po (w)uju :/ mam nadzieję, że się choć trochę wypogodzi na weekend.
Do zobaczenia laseczki moja tfu rczość blogowa |
Marzena_66 (offline) |
Post #8 13-09-2012 - 21:14:25 |
Warszawa |
Czekałam do ostatniej chwili na ozdrowienie z zapalenia krtani.Ale niestety poszło na oskrzela i nie jadę
Jestem zła,zła.Gorączka mnie powaliła i od dzisiaj biorę antybiotyk.BEEEE!bawcie sie kochane dobrze!!! i wypijcie za dziewczynki ,które z wyższych przyczyn nie pojadąBuziaki! |
Gawron2 (offline) |
Post #11 14-09-2012 - 07:52:23 |
|
.... jedne już w drodze, inne walizki upychają... a moja tym razem pusta i czeka ... myślę, że do maja
nie dałam rady... mimo wolnego.... ... wszystkim sabatującym babom życzę udanej zabawy ... czekam na relacje i fotki ..... ----------------- ... aż mnie skręca jak to klikam ......... |
mag_dag (offline) |
Post #14 14-09-2012 - 18:38:09 |
Sosnowiec |
buziaki dla sabatowiczek - pierwszy raz mnie nie ma na sabacie - ciut mi dziwno
przepraszam, ale przed wyjazdem mi wyszło, że jednak się w_się_nie_zbiorę bawta się jak zwykle - pogoda od dziś do niedzieli ma być słoneczna i z_bez_deszczowa Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
lulu (offline) |
Post #19 14-09-2012 - 21:07:31 |
k/Kwidzyna |
A powinny przez te dwa wieczory w radyjku lecieć powtórki ciechowe ... łatwiej by było ... tym co to ich w Ciechu nie ma
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna |
lulu (offline) |
Post #21 15-09-2012 - 15:53:20 |
k/Kwidzyna |
Wioletta świetny pomysł ... w Ciechu mnie nie ma ... ale za zdrowie to zawsze i każdym miejscu można , więc wychylę nieco trunków za zdrowie tych w Ciechu i tych co nie w Ciechu.
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna |
manka45 (offline) |
Post #24 16-09-2012 - 15:30:14 |
sabatowo |
XIII SABAT uważam za zakończony....Ostatnie dziewczyny wyjechały.
Może troche info dla tych co nie było.Żałować zawsze trzeba jak się nie jest na Sabacie .Śmiechu jak zwykle co nie miara .Były też pikantniejsze momenty ale o tym szaaa.W galerii niebawem będą zdjęcia .Jeszcze raz wszystkim uczestniczkom wielkie dzięki za bycie tu ,za miłą atmosferę i ten zajebisty humor .Organizatorka czym starsza tym bardziej smarkata ,ale cóż taka przypadłość. Teraz czekamy do maja .Myśle ze bedzie to ostatni wekend maja .BUZIOLEEEEE Roztańcze w sobie świat na przekór łzom..... |