SABAT XIII
Al_la (offline) |
Post #3 16-09-2012 - 20:33:15 |
k/Warszawy |
I ja już w domku.
Bardzo dziękuję Mani i wszystkim uczestniczkom za wspaniale spędzony czas i cudną zabawę To był mój 10. albo 11. sabat i poza pierwszym_cudownym_niepowtarzalnym ten był najfajniejszy Jeszcze mnie boli brzuch i szczęka od śmiechu Jesteście cudne!!! Do zobaczenia w maju! Sorry, ale fotki wyślę jutro (do galerii też), bo dziś muszę jeszcze ciut poczytać i pójdę spać, bom padnięta nieco W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Jolcia (offline) |
Post #4 16-09-2012 - 20:54:17 |
|
I ja melduję moją obecność w domku
Halinka dowiozła mnie i Alę szczęśliwie do stolicy. Dziekuję dziewczyny za wesołą podróż Wszystkim sabatowiczkom dziękuję za cudowny pobyt, Mani za organizację, a dziewczynkom z Trójmiasta za to, że wytrzymały ze mną dwie noce |
Teresa1957 (offline) |
Post #8 16-09-2012 - 22:26:30 |
Kraśnik |
|
ToJa (offline) |
Post #9 16-09-2012 - 22:55:23 |
|
ja też juz dotarłam, dawno dotarłam, ale przeca musiałam odgruzować co nie co, aby do lapka się dostac
Maniusiu Kochana - dziękuję Ewik Kochana - dziękuję - na ciapąg zdążyłam całej reszcie sabatowiczek tez dziękuję nooooo fajowsko było, ino ja jakaś mało towarzyska byłam bom padnięta na pysk do Ciecha przyjechała |
Monia_B (offline) |
Post #10 16-09-2012 - 23:25:17 |
Łódź |
Też się szybciutko melduję, że Marzenka dowiozła nas w całości
Było cudnie !!! przedkładam od tej pory wrześniowe sabaty nad majowe !!! Buziaki bay kochane moja tfu rczość blogowa |
joakil (offline) |
Post #11 16-09-2012 - 23:37:56 |
Pomiechówek |
Ja też już jestem jakiś czas. W Wawce ciapąg mi uciekł i siedziałam se na dworcu ponad godzinę ale to nic. Ważne, że dotarłam. Jestem obolała ze śmiechu i mam duszności. Nadal nie doszłam do siebie. Ciekawe co jutro doktory na to powiedzą
Kocham was Babolce. Wszystkie razem i każdą z osobna. A te co nie były, to mają czego żałować. i nic to, że teraz wszystko boli |
Al_la (offline) |
Post #14 17-09-2012 - 15:32:22 |
k/Warszawy |
W galerii forumowej są już fotki z Ciecha [amazonki.net]
Wybrałam 25 zdjęć. Całość (czyli 100) wyślę wszystkim uczestnikom sabatu mailem. Kilka wykadruję i niedługo zaczynam W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
kesy (offline) |
Post #16 17-09-2012 - 19:08:35 |
Starogard-Gdański |
Kochane babeczki...dziś dopiero śię melduję...bo byłam tak padnęta...niedospana i uchachana na maksa.
Nasza Miturka dowiozła nas szczęśliwie do Gdanska...ja do domku też nie tknięta dotarłam...a mieli gwałćic i nic Kobitki jesteśćie Wszystkie zajefajne...dlatego za tak miłe i wesołe chwile bardzo dziękuję...i już czekam na Maj Oni też czują ból |
ewik (offline) |
Post #20 23-09-2012 - 09:13:33 |
Piernikowe Miasto |
Dziewuszki Moje bardzo mi było z Wami dobrze ale co dobre niestety,szybko się kończy.
Dziekuję Wam za radosne chwile i pogaduchy,które dodają mi energii na jesienne wieczory. A Mani dziękuję najbardziej za to,że jej się chce pomimo nakładających się często na Sabaty < rodzinnych zajęć>, organizować nasze spotkania i ,,czynnie" - w nich uczestniczyć . Buziole dla wszystkich obecnych ciałem i duchem na wrześniowyn sabacie i dziewczyny byle do maja..... |
Al_la (offline) |
Post #28 15-10-2012 - 21:23:52 |
k/Warszawy |
Wątek został odświeżony, to i coś mi się przypomniało, choć duuużo po czasie.
Jeśli ktoś nie dostał kartki z pozdrowieniami z ostatniego sabatu, a się spodziewał, to niech nie myśli, że został zapomniany Kartki nie były wysyłane. Na moje pytanie, dlaczego tak, padła odpowiedź, że są wysyłane, jeśli ktoś bywszy w mieście je zakupi. A że nikt nie zakupił, to nie było co wysłać W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |