górskie (i nie tylko) wędrówki 
Wysłane przez ToJa
DanaPar (offline) |
Post #5 24-02-2013 - 22:46:54 |
Police |
Jeżeli można, to chętnie dopiszę się do grupy.
![]() Śnieżne kotły zaliczałam przed 25 laty. Warto sobie przypomnieć, są przepiękne. Dla mnie odpada lipiec i weekend z Bożym Ciałem. Październik to może być deczko za chłodno na góry i dzień krótszy. Jeśli jesień to początek września. A nie myślałyście, co by jeden sabacik (tak na próbę) zrobić w górach. Gratuluje pomysłu. ![]() ![]() |
mag_dag (offline) |
Post #6 24-02-2013 - 23:21:13 |
Sosnowiec |
Dano, tu nie o myślenie chodzi, pomysłów to u nas dostatek ![]() ale ktoś to musi ogarnąć - na razie tylko Mania daje radę ![]() Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
sasky7 (offline) |
Post #8 22-03-2013 - 20:39:49 |
Warszawa |
W poprzedni weekend bożociałowy byłam z babeczkami ze starej pracy w Karpaczu.
(dzień po tym, jak mi się zawalił świat ... z powodu same-wiecie-czego ![]() Zahaczyliśmy m.in. o Krucze Skały w Szklarskiej. Wtedy nie poszłam na wahadło. Ale powiedziałam sobie, że jak wyjdę "z tego", to przyjadę. I skoczę !!! Hm ... to kiedy ten wyjazd? Żartuję ![]() O skakaniu na razie nie ma mowy - ja bym może wytrzymała, ale nie wiem, co na to serducho ... i lina ![]() Dlatego na tydzień przed majowym weekendem jadę w dolinki na krokusy ![]() P.s. będę monitorować ten wątek. Pozdraviam |
kasiaf (offline) |
Post #9 01-04-2013 - 23:08:40 |
SZKLARĘBA |
zapraszam zapraszam...na wahadło też ,chociaż ja sobie obiecałam ,że na nim polece po siedemdziesiatce bo potem będzie mi juz wsio rawno
![]() ![]() ![]() mysle że szklarska na fajne wycieczki bedzie sie nadawała dopiero w czerwcu niestety ![]() ![]() - Żyj! - powiedziała nadzieja. - Bez Ciebie nie mogę - odparło cicho życie. |
Halinka (offline) |
Post #10 01-04-2013 - 23:37:33 |
|
Szklarska na fajne wycieczki nadaje się zawsze
![]() W czasach, gdym jeszcze była młodą, bezmyślną kozą ![]() ![]() ![]() |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
566
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
5263
dnia 07-04-2018