górskie (i nie tylko) wędrówki
Wysłane przez ToJa
DanaPar (offline) |
Post #5 24-02-2013 - 22:46:54 |
Police |
Jeżeli można, to chętnie dopiszę się do grupy.
Śnieżne kotły zaliczałam przed 25 laty. Warto sobie przypomnieć, są przepiękne. Dla mnie odpada lipiec i weekend z Bożym Ciałem. Październik to może być deczko za chłodno na góry i dzień krótszy. Jeśli jesień to początek września. A nie myślałyście, co by jeden sabacik (tak na próbę) zrobić w górach. Gratuluje pomysłu. Uwielbiam widoki górskie. |
mag_dag (offline) |
Post #6 24-02-2013 - 23:21:13 |
Sosnowiec |
Dano, tu nie o myślenie chodzi, pomysłów to u nas dostatek ale ktoś to musi ogarnąć - na razie tylko Mania daje radę Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
sasky7 (offline) |
Post #8 22-03-2013 - 20:39:49 |
Warszawa |
W poprzedni weekend bożociałowy byłam z babeczkami ze starej pracy w Karpaczu.
(dzień po tym, jak mi się zawalił świat ... z powodu same-wiecie-czego ) ) Zahaczyliśmy m.in. o Krucze Skały w Szklarskiej. Wtedy nie poszłam na wahadło. Ale powiedziałam sobie, że jak wyjdę "z tego", to przyjadę. I skoczę !!! Hm ... to kiedy ten wyjazd? Żartuję . O skakaniu na razie nie ma mowy - ja bym może wytrzymała, ale nie wiem, co na to serducho ... i lina Dlatego na tydzień przed majowym weekendem jadę w dolinki na krokusy P.s. będę monitorować ten wątek. Pozdraviam |
kasiaf (offline) |
Post #9 01-04-2013 - 23:08:40 |
SZKLARĘBA |
zapraszam zapraszam...na wahadło też ,chociaż ja sobie obiecałam ,że na nim polece po siedemdziesiatce bo potem będzie mi juz wsio rawnoa na razie sie boję mam lęk wysokości
mysle że szklarska na fajne wycieczki bedzie sie nadawała dopiero w czerwcu niestety przez tą pogodę niepoprawna politycznie - Żyj! - powiedziała nadzieja. - Bez Ciebie nie mogę - odparło cicho życie. |
Halinka (offline) |
Post #10 01-04-2013 - 23:37:33 |
|
Szklarska na fajne wycieczki nadaje się zawsze
W czasach, gdym jeszcze była młodą, bezmyślną kozą, łaziłam sobie i zimą po tej okolicy - do czasu, gdy razu jednego w połowie drogi ze Szrenicy do Odrodzenia dopadła nas najprawdziwsza zamieć Dziś się to nazywa surwiwal |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
375
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024