XIV SABAT
mea (offline) |
Post #8 23-05-2013 - 21:05:11 |
Piaseczno |
Dziewczyny jak was się czyta, to serducho aż się rwie, żeby was poznac. Ja jestem w trakcie chemii przedoperacyjnej, potem operacja i dalsze leczenie... Mam nadzieje, że na następny zjazd się załapie i będzie mi dane spotkać was w realu. A ze jestem bardzo towarzyska, otwarta i śpiewają a (pozostałości z harcerstwa) więc ma pewno złapie z wami super kontakt. Bawcie się wspaniale, bo niesamowite z was kobitki
With or without you... |
wiwibis (offline) |
Post #15 26-05-2013 - 07:12:24 |
knurów |
[fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net] to dla was dziewczynki miłego sabatowania
|
Maja048 (offline) |
Post #20 26-05-2013 - 18:14:04 |
Wronki |
Ja już też się melduję...danusia58 DZIĘKUJĘ...w mieście spotkałyśmy Agnieszkę i....pojechała autkiem z Nami do Gniezna później ze mna do Poznania...tutaj się rozdzieliłyśmy bo w kasie w Gnieźnie sprzedano Jej zły bilet...Dziewczyny....Pani 2x30+VAT /dotarłam do domu więc VAT dołączył do wieku/ DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA CUDWNE DNI I NOCE...Manka a dla Ciebie dodatkowy buziak tutaj
|
Ola_1300 (offline) |
Post #22 26-05-2013 - 18:40:06 |
Gdańsk |
Całą i zdrową dostarczono mnie pod sam dom Gosik.......bardzo dziękuję
Oczywiście wspomnienia , które we mnie krążą sprawiają że sama do siebie się śmieję: Sabat - taneczno- wokalny był poprostu mega superowy Fajne nowe dziewczyny...........dla WAS super że Was poznałam Maniu,bardzo dziękuję i melduje ,że klucze od domków oddałam osobiście i sprawdziłam każdy domek czy zguby jakieś pozostawiono....................pomagała mi komisja w skład której wchodziła: Ewka 36 i Nowa mama znalazłyśmy małego fanta w domku nr.1 ( Dunia ??? co zostawiłaś???) Szkoda tylko że Szpaczków nie poznałam w realu , bo kundowałam po Ciechocińskich dancingach mam nadzieję , że jeszcze będzie okazja Jeszcze raz wszystkim bardzo dziękuję . |
Al_la (offline) |
Post #24 26-05-2013 - 20:11:22 |
k/Warszawy |
I ja dotarłam cała i nienaruszona
Dziękuję Mani za to, że jeszcze nie ma nas dość I wszystkim uczestnikom sabatu za miłe chwile Ciszę się, że dołączyły do nas takie super sabatowe debiutantki i czekam na następne I do zobaczenia we wrześniu W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
karolina21 (offline) |
Post #25 26-05-2013 - 20:18:26 |
Strzelce Krajeńskie |
nooooo, nareszcie dotarłam Dziękuję wszystkim starym i nowym sabatowiczkom.....było cudnie...podziekowania w szczególności dla organiztorek i współspaczek z Trójmiasta, a także dla Danusi i Mai za przygarnięcie w drodze do domu...miło było poznać również nowe dziewczyny.....jestem zmęczona ale jakby ktoś midał zaproszenie do Ciecha za tydzień, przyjechałabym...pa, pa
|
gosiaw (offline) |
Post #27 26-05-2013 - 21:01:07 |
Biłgoraj |
No i pierwszy raz mam za sobą. Wielkie dziki, Kochane Babole bylo suuuuper niepotrzebnie się obawiałam, jesteście cudowne. Dzięki dla Mani za organizację. Ja jestem dopiero w połowie drogi do domu, teraz świętuję z moimi dzieciakami, które nawiasem mówiąc powitały mnie wielkim napisem zawieszonym na balkonie bloku " 100 LAT MAMUŚ". Szczególne podziękowania dla lokatorek domku nr 2 i uściski dla Ali
|
beciabecia36 (offline) |
Post #29 26-05-2013 - 21:18:02 |
Legnica |
Heloł babeczki
My też z kasiaf dotarłyśmy do domu ino 9 godz błąkałyśmy się po kraju Kochane dziękujemy wam bardzo za miłe przyjęcie. Bawiłyśmy się świetnie Wielkie dzięki dziewczynom z Grudziądza za przygarnięcie do swego domku, było zajefajnie. Szykujemy się na wrzesień |
kasiaf (offline) |
Post #30 26-05-2013 - 21:27:17 |
SZKLARĘBA |
no kochane!!!!!!!!!! tak jak pisze Beata
w końcu dotarłyśmy do Legnicydo domku dotrę jutro Jestem zachwycona że moglam Was poznać wszystkie przecudownie zakręcone babolce Dzięki wielkie za te dwa dni radochy,Elwisa ,Wacka Dziewczyny z Grudziąca dzięki za przygarnięcie pod swoje skrzydełka Szykujemy się z Becią na wrzesień...do zobaczenia!!!!! - Żyj! - powiedziała nadzieja. - Bez Ciebie nie mogę - odparło cicho życie. |