XIV SABAT
lulu (offline) |
Post #9 26-05-2013 - 23:13:04 |
k/Kwidzyna |
I ja dotarłam wreszcie do domu ... zrobiłam jakieś drobne ponad 400 km dziś ... ale to opowieść na inny temat (nie pobłądziłam).
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna |
gosik (offline) |
Post #10 26-05-2013 - 23:13:40 |
Głęboka Prowincja |
No co Perła ...
Ira wykonala swoje zadanie na 5 Dzięki Perła za ale Timurka też w te klocki jest dobra .... Śmieję się ze wszystkiego na tym ziemskim padole, żeby nie płakać…. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 26-05-2013 - 23:15:05 przez gosik. |
anija63 (offline) |
Post #13 26-05-2013 - 23:46:29 |
k Grudziadza |
Ja równiez dotarłam do domciu cała i zdrowa ale wku.....a bo nie mam fotek ktos mi chyba nie chcaco przy robieniu przestawił ustawienia i zostały mi 2 i to jeszcze nie wyrazne fotki jesli ktos mógł by mi cos przesłac to bardzo prosze i za razem z góry wielkie dzieki. Dzięki wam dziewczyny za miła i sympatyczna atmosfere za wrazenia i za smiecho terapie
|
sasky7 (offline) |
Post #14 26-05-2013 - 23:53:13 |
Warszawa |
Witajcie
Nie wiem, od czego zacząć .. Może od najważniejszego: cieszę się, że Was poznałam Nie będę się teraz rozpisywać, bo mam ochotę ... poszlajać się zaraz po waszych przystaniach. Zanim zasnę, żeby odespać to, co nie naspane Ale ... najpierw jeszcze podziękuję Joasi joakilowej za opiekę, łagodne wprowadzenie w realny świat Amazonek, nocne rozmowy i sobotnie poranne pidżama-party I naszej Mani za organizację imprezy. Gdyby nie one, to pewnie nie byłoby mnie w ten weekend w Ciechu. Dziewczyny! Jesteście jak ... Kolorowe Ptaki Forum. Wszystkie razem i ... każda z osobna! (c.d.n.) P.s. wróciłam do domu ... bez beretki na głowie !!! P.s.2 poproszę o fotki z sabatu na adres e-mailowy do korespondencji (chyba go zamieściłam w "danych kontaktowych", zaraz sprawdzę). Jak ktoś chce fotkę ... np. tężni - to służę Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 26-05-2013 - 23:56:55 przez sasky7. |
mituraewa (offline) |
Post #17 27-05-2013 - 11:25:28 |
Gdańsk |
Noooo bo przeca My tam cały czas bardzo grzeczne byłyśmy
A ja tutaj jeszcze podziękuje Naszej Elli za to, że znalazła czas i była z Nami w piątek i za to, że mogłyśmy posłuchać jej śpiewu I że wytrzymała słuchając Naszych " improwizacji" Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 27-05-2013 - 11:26:03 przez mituraewa. |
manka45 (offline) |
Post #20 27-05-2013 - 19:04:17 |
sabatowo |
Oj dziewczynki lejecie miodek na moje serducho .Kocham Was i nigdy dość tych spotkań .Cieszę się ,że dobrze się bawiłyście . Wrześniowy sabat pewnie bedzie od czwartku-ciągły nie dosyt tych wesołych chwil.Jeszcze raz powiem ;ciesze się ze mogę z Wami sie spotykać i takie organizowanie Sabatu to dla mnie przyjemnośc bo nie tylko Wy się bawicie ale również ja z Wami.Buziaki dla wszystkich czarownic
Roztańcze w sobie świat na przekór łzom..... |
kasiaf (offline) |
Post #23 27-05-2013 - 21:16:26 |
SZKLARĘBA |
Dziewczyny ja też chce foty -zwłaszcza z elwisem bo mi padła juz wtedy bateryjka !!!!!
plisssssssssssssssssssssssssssssss adresik mailowy mam w profilu - Żyj! - powiedziała nadzieja. - Bez Ciebie nie mogę - odparło cicho życie. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 27-05-2013 - 21:16:56 przez kasiaf. |
sasky7 (offline) |
Post #26 28-05-2013 - 12:11:13 |
Warszawa |
Ola
Pluchta za oknem, w głowę zimno, to moherek chwilowo wrócił A Ty ... zmień tego mopa z avatara - masz takie piękne SWOJE (sprawdzałam, bo nie dowierzałam) włosy Kabaja Ja też mogę wypatrywać fotek? Swoje pozrzucam po weekendzie, jak wrócę z wyjazdu. Ale u mnie to niemal same tężnie, zegary z kwiatów, pijalnie wód i muszle - jakby któraś potrzebowała alibi "za Presleja" to podeślę |
Al_la (offline) |
Post #28 28-05-2013 - 13:49:27 |
k/Warszawy |
Dostałam kilka fotek od Miturki.
Idą też od wczoraj od Kabai, bo skrzynkę mam bez dna, ale jest limit na transfer dzienny, o czym się właśnie wczoraj dowiedziałam Jeśli ktoś jeszcze ma zdjęcia, bardzo poproszę (mój mail w profilu). Potem wybiorę najlepsze i poproszę Myszkę, coby je wkleiła do naszej forumowej galerii. Swoje wyślę, kiedy dojdą Wasze. Ja uwieczniłam tylko tańce_przebierańce. Później mnie już leń ogarnął W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |