XIV SABAT
nowa mama (offline) |
Post #1 28-05-2013 - 17:39:35 |
Gdańsk |
Dopiero znalazłam ten wątek, a tak starałam się wpisać pierwsza po sabacie...i wpisałam się ale w "luźnych gaciach".
Bardzo się cieszę, że Was wszystkie poznałam. Nie wymieniając wszystkie jesteście super i już zbieram siły na następny zlot. Powoli będę pukać do każdej do domku, ale u mnie to trwa, gdyż córcia dosłownie jest do mnie przyklejona dopóki nie pójdzie spać, a jak już pójdzie to ja tez dalej nie mogę. Dziękuję, dziękuję, dziękuję... |
Maja048 (offline) |
Post #3 28-05-2013 - 18:59:42 |
Wronki |
Przepraszam,że nie wchodzę do wszystkich domków.../wiem KTO był...hihihihi/ ale qrde...praca...praca...praca...już za niedługo wolny dzień...więc???? A teraz DZIĘKUJĘ za cudowne dni i noce wszystkim Sabatowniczkom...dzięki Wam zapomniałam o moich smutkach...chyba było widać???Basia...wszystkie zdjęcia "poszły "do wszystkich???? Podziękuj mężowi...zrobił super robotę...
|
luska (offline) |
Post #7 30-05-2013 - 20:08:51 |
Gdynia |
Przepraszam że tak późno piszę , ale mężowatego musiałam odebrać w poniedziałek z lotniska i dopieszczać (oczko)...
Dziekuję za wspólnie spędzony czas.....jesteście zarąbiste ....cieszę się, że było mi dane spotkać się z wami .....big buziak .... Saksy masz piękne włoski SWOJE po co Ci ta beretka? Ciesz się drobnymi rzeczami, gdyż pewnego dnia możesz odkryć, że były one wielkie. |
filipinka35 (offline) |
Post #8 31-05-2013 - 15:50:13 |
|
Przed chwilą dostałam kartkę. Sprawiłyście mi ogromną radość. Bardzo dziękuję.
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
Kris (offline) |
Post #19 04-06-2013 - 13:57:06 |
Radom |
Przed chwila obejrzalam z uwaga relacje zdjeciowa z Majowego Sabatu... Musze napisac, ze jestem pod wrazeniem. Bardzo milym wrazeniem Zdjecia wyselekcjonowane ze smakiem i sympatia dla bawiacych tam osob... ...i jak widac opracowane ...i oglada sie je z przyjemnoscia i...bez znuzenia, choc jest ich dosc duzo i przedstawiaja wiele postaci, wiele sytuacji... Brawa dla...wlasnie, dla kogo? |
Al_la (offline) |
Post #20 04-06-2013 - 17:42:57 |
k/Warszawy |
Brawo dla myszki... Myszka wybrała zdjęcia i je obrobiła. Mnie poprosiła o opisy W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
filipinka35 (offline) |
Post #22 04-06-2013 - 20:15:36 |
|
Zdjęcia bardzo pięknie zrobione
Ogladalo sie bardzo przyjemnie Dziekuje Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |