XIV SABAT
Wysłane przez manka45
hania4 (offline) |
Post #9 12-06-2013 - 09:17:27 |
Łódź |
nie przejmuj się ja też nie-może nie zasłużyłyśmy "Nie poddawaj się bezwolnie nieubłaganemu losowi. W pełni wykorzystaj czas który będzie Ci jeszcze dany przeżyć".. -Jan Paweł II- |
sasky7 (offline) |
Post #12 23-06-2013 - 13:56:30 |
Warszawa |
Wczoraj (na meczu Włochy:Brazylia - czytaj:dostęp do kompa prawie nieograniczony ) pogoniłam posłańców do:
Al_la andzia73 anija63 beciabecia dunia ira joakil Jolcia kabaja W przygotowaniu - fotki do kasiaf, lulu i mituraewa. Wolałam napisać, bo nie każdy wie, że "a to ja" to ja, Dorota vel sasky7 Pozdraviam ze środka Tatowego Dnia |
Al_la (offline) |
Post #13 23-06-2013 - 14:16:06 |
k/Warszawy |
Fotki doszły, dziękuję
Ja ze swoimi ciechowymi jestem ciągle na etapie przygotowywania Ale z aparatu do kompa już wgrałam, więc miejcie nadzieję W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #20 23-06-2013 - 21:16:30 |
k/Warszawy |
Chcesz nie mieć już tatusia? W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
filipinka35 (offline) |
Post #25 01-07-2013 - 17:18:42 |
|
Siedze i myśle. Ze chciałabym, że mogłabym, ze wrzesień już w sumie nie daleko. I nie wiem co z tego myslenia wyjdzie. Ale chciałabym bardzo. Patrze na zdjęcia i tez bym tak chciała. Tak bardzo brakuje mi zabawy i tradycyjnej śmiechoterapii po tym wstrętnym, ale potrzebnym leczeniu ( chemia, radio, herceptyna). Brakuje mi kontaktu z siostrami od piersi.
O i znów zaczynam się zwierzać. Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
490
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024