XIV SABAT
Maja048 (offline) |
Post #3 19-05-2013 - 22:29:30 |
Wronki |
kasiu zabierz czajnik...farelka...jednorazówki kupuje się w sklepie ...pieczywo...nabiał...wędlinki...napoje różnorakie też...tzn ja kupuję bo jadę PKS...jak jedziesz autkiem to pakuj wszystko do bagażnika...może się przyda...przeważnie TAK...Zmorotyzowane jak przyjadą to zbieraja zamówienie i dowożą...Najważniejsze...to dojechać...i ...qrde...co tam zimno...Pamiętam deszcz...śpiewy w domku...Ale to jest SABAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
lulu (offline) |
Post #8 20-05-2013 - 15:23:57 |
k/Kwidzyna |
Jest taka "tradycja", że ten kto jedzie autkiem, to zabiera większe przedmioty, grzejnik, czajniki .... Przecież autobusowo-pociągowe nie będą dźwigały tego.
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna |
manka45 (offline) |
Post #10 20-05-2013 - 19:40:54 |
sabatowo |
Dziewczyny ja wiem ze z mojej strony są jakieś opóznienia jeżeli chodzi o nanoszenie wpłat ,ale nie rozumie tych dziewczyn które są wpisane i nie poinformowały mnie czy jadą czy nie .
Na Sabacie jest zaplanowany gril, Elvis .Nie wiem do dziś ile noclegów ile bedzie na grilu no i te osoby które nie przyjadą będą podwyższały koszty tych co przyjadą ,ponieważ to już jest zamówione ,a ja muszę za to zapłacić .Czy to jest fajne i ok w stosunku do osób które przyjadą ? Roztańcze w sobie świat na przekór łzom..... |
ewka36 (offline) |
Post #12 20-05-2013 - 21:10:02 |
Sopot |
W zeszłym roku było pod ko ko w tym pod boys "Jesteś szalona"Sabat nadchodzi słyszę znów z Mani ust Czekam na to prawie cały rok Te dni jak bajka,piękne jak 1000 róż Przyjeżdżajcie wszystkie no i hej :Ref:Jesteśmy w Ciechu przez 3 dni Czy cycki mamy nie powiem Ci. Z nimi czy bez nich ,wiemy że JESTEŚMY SZALONE!!! Podczas sabatu uśmiech Twój nie zejdzie z ust. Te przeżycia zawsze będą trwać Mańka zapewnia szaleństw moc gorących tak Będzie tak cudownie że ho hoREF:Jesteśmy w Ciechu...
|
Maja048 (offline) |
Post #13 20-05-2013 - 23:57:30 |
Wronki |
Przyjadę...na Elvisa nie pójdę / wiadomo dlaczego /...pozatym jestem na TAK...manka...ja też czekam na ostateczna listę...jeszcze jutro...do wieczora...Buziaczki i do zobaczenia... |
kabaja (offline) |
Post #22 22-05-2013 - 12:43:35 |
Nakło n. Notecią |
Melduje posłusznie, że kiełbaska juz czeka coby ją pożreć, sałatka czosnkowa jutro się upichci, naleweczka jakowaś sie znajdzie, autko napite coby mnie dowiozło, takze jakby co trzeba bylo jeszcze to proszę napiszcie cobym zdążyła zrobić. Czekam z niecierpliwościa coby się wyściskać z Wami i przegadać trzy cudowne dni.Maniu , a dla Ciebie największe buziaki i podziękowania za organizację naszego zlotu
|
gosiaw (offline) |
Post #24 22-05-2013 - 13:45:09 |
Biłgoraj |
A ja nieśmiało wychylam się z "gęściaczkiem" , sama zrobiłam i pierogiem biłgorajskim, mam nadzieję, że będzie smakował. Już nie mogę się doczekać, kiedy Kochane Babole Was poznam. Nie ukrywam, że mam pewne obawy , jak to będzie, bo to mój pierwszy raz
Ściskam mocno |
Maja048 (offline) |
Post #27 22-05-2013 - 21:23:39 |
Wronki |
Ja do żarełka nic nie dowiozę...ale SIEBIE TAK...Ja jestem ta "organizacyjna"...wiadomo co już mam...śpiewniki też tylko qrde ...mam za mało czasu...jeszcze dzisiaj muszem posprzątać korytarz...jutro ogarnąć wieczorem mieszkanie...a w piątek pobudka o 6:30...znajomy podrzuci na dworzec...i jazda tym razem do Gniezna...tam czeka na mnie KOLEŻANKA danka58...wsiadam do Jej autka i ....gps ?...na Amazonki...VAT zostawiam w domu...Tylko qrde...dlaczego tak zimno?????????????????????????KTO się modlił o ciepło...ale MY zaprawione ...Ale 'kadzę"...tylko dlatego aby młode wiedziały,że żadne mrozy NAS nie odstraszą od Sabatu..../qrde...zaniemówię po.../
|
debora48 (offline) |
Post #29 22-05-2013 - 22:10:38 |
Kozienice |
Czytam sobie te wasze wpisy i trochę mi żal, że nie jadę, ale piszcie, to tak jak bym z wami była. Aniu przypominam sobie, że to Ty przywiozłaś kiedyś taki pyszny placek , mówiłaś, że córcia piekła. Lulu, dzieki twojemu chlebkowi ze smalcykiem nikt w domku nie był głodny, suszona mięta tez smakowała.......wspominam też te nasze powitania, rozmowy do białego rana.
Czytam, że będzie trochę nowych dziewczyn, ale mam nadzieję, że przy nastepnych okazjach będzie nam dane poznac się. Buziaki dla wszystkich sabatowiczek |
mituraewa (offline) |
Post #30 22-05-2013 - 22:13:41 |
Gdańsk |
Aniu! Nie boj! Każda cosik przytacha a reszte się kupi A jak cosik, to zawsze mozna poleśc na SZABER! |