XV SABAT
manka45 (offline) |
Post #3 21-08-2013 - 20:10:42 |
sabatowo |
Kochane babolce jak zwykle na Sabat obowiązuje przedpłata .Lulu nie bedzie wyższa .Na miejscu zapłacimy o jeden nocleg wiecej.
Teraz kwestja Preslya .Nie wiem czy tym się zajmowac poniewaz nas jest mało a koszty by wzrosły.Proszę o wypowiedzenie się. Jak zwykle gril o 19 teraz kwestja kiedy???czwartek czy piątek ??Zawsze było ze dziewczyny były głodne z drogi i coby nie latac był gril .Teraz zaczynamy w czwartek wiec nie wiem co robić .Kasa jak zwykle na konto -te same .Buziaki i miotły oliwić bo to juz tuż tuż . Roztańcze w sobie świat na przekór łzom..... |
lulu (offline) |
Post #6 21-08-2013 - 21:01:40 |
k/Kwidzyna |
Rób Anija imprezkę w czwartek ... i tak do piątku się przeciągnie
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna |
sasky7 (offline) |
Post #8 22-08-2013 - 21:21:58 |
Warszawa |
Oj ... czemu wróciłam do pracy - to ja doprawdy nie wiem
I teraz w piątek po pracy jechać będę. Nic to! Ważne, że napisałam "jechać będę" i tego się teraz trzymam P.s. zajrzałam do pierwszego postu i ... już mi się micha cieszy na widok taaaakiej listy. Ale brakuje tam jeszcze kilku osób ... . Mam nadzieję, że nie jednej z tych, co akurat nie mogą, los się odmieni i ... będą mogły Pozdraviam |
kasiaf (offline) |
Post #9 29-08-2013 - 00:21:00 |
SZKLARĘBA |
dziwnym zbiegiem okoliczności mogiem przyjechać hahahahahah a nuz sie bałam że nie dam rady
Anija imprezke szykuj bo na domek do Ciebie sie z Beatka zwalamy no że jeszcze Halinkę zaciągniemy - Żyj! - powiedziała nadzieja. - Bez Ciebie nie mogę - odparło cicho życie. |
joakil (offline) |
Post #11 31-08-2013 - 13:47:19 |
Pomiechówek |
Presley, fajna sprawa ale jak go nie będzie, to i tak sobie poradzimy . Grila chyba lepiej w piątek, żeby większość była.
W czwartek imprezka u Aniji. Zakończymy w niedzielę a po drodze co będzie, to się zobaczy W końcu jesteśmy dziewczynki z pomysłami Przy okazji, czy jest chętna Warszawianka do opieki na de mną w podróży w czwartek? Ciapągiem jadę Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 31-08-2013 - 13:48:40 przez joakil. |
julcia.1966 (offline) |
Post #15 03-09-2013 - 09:59:22 |
Ostrołęka |
Pozdrawiam Wszystkie Sabatowiczki-) Na początku bycia na forum jak tylko zorjentowałam się,że są organizowane tego typu imprezy to byłam zachwycona i bardzo chciałam tam być, ale rozsądek mówi -jeszcze nie pora, jeszcze nie te siły..... Żyjemy dalej więc może w maju? Ufam, że zabawa będzie super!!! Życzę Wam tego z całego serca. Pozdrawiam .
|
mea (offline) |
Post #16 03-09-2013 - 10:29:00 |
Piaseczno |
Ja również mam takie przemyślenia, bardzo bardzo bym Was chciała poznać w realu, ale jeszcze za wcześnie. Po ostatniej chemii muszę solidnie odpocząć przed operacja. Ale maj to juz bankowo się pojawie. Życzę Wam super zabawy, choć na pewno taka będzie, oby pogoda dopisała i zawiązały się nowe silne przyjaźnie. Buziaki
With or without you... |
kasiaf (offline) |
Post #19 05-09-2013 - 10:10:00 |
SZKLARĘBA |
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
My z becią odpadamy......po pierwsze autko beci odmówiło współpracy....po drugie u mnie w pracy wypada bankiet i też będą szczęśliwi jak będę .... A więc chyba do Maja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Żyj! - powiedziała nadzieja. - Bez Ciebie nie mogę - odparło cicho życie. |
Marianna08 (offline) |
Post #20 05-09-2013 - 10:58:38 |
Kraków |
|
Marianna08 (offline) |
Post #23 05-09-2013 - 14:37:14 |
Kraków |
|
sasky7 (offline) |
Post #25 08-09-2013 - 14:45:57 |
Warszawa |
Tak patrzę w ten rozkład PKP i już nie wiem ...
jechać w piątek wieczorkiem -> i dojadę do Was na jakąś 22:00 czy jechać w sobotę z rana -> i dojechać do celu ok.10:00 Wcześniej myślałam, że moja zmienniczka będzie mogła się zamienić w piątek na zmiany. Ale też wyjeżdża ... więc ... pracuję do 17:00 Że też teleporterów jeszcze nie powymyślano, no nie? |