XV SABAT
Al_la (offline) |
Post #1 21-09-2013 - 15:52:44 |
k/Warszawy |
Moje fotki zobaczą i tak tylko użytkownicy sabatu
A w galerii zobaczycie dopiero wtedy, kiedy wyślę do myszki, a do myszki wyślę wtedy, kiedy dostanę od innych osób. W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
filipinka35 (offline) |
Post #2 21-09-2013 - 16:41:04 |
|
Aaaaaaa no dobra. To ja se spokojnie poczekam.
Dzis zrobiłam jabłuszko pieczone z cukrem, masłem imbirem i cynamonem. Cholera jakie to dobre. Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
filipinka35 (offline) |
Post #4 21-09-2013 - 21:35:00 |
|
Tak Grazynko z masłem lub nawet z margaryną. No przepyszniutkie takie. Będzie przepis na blogu bo na razie musze go dopracować.
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
sasky7 (offline) |
Post #5 22-09-2013 - 20:21:19 |
Warszawa |
Hejoo
A propos fotek: słać je na te same adresy co po majowym Ciechu? Mam do: Al_la anija63 dunia ewik ewka36 gosik ira joakil kabaja lulu manka45 mituraewa ... a nie mam do: aurora iwciam Marianna08 nowa mama ewas Dziewczyny, podrzućcie mi brakujące adresy na priv. Wtedy roześlę posłańców z fotkami P.s. dajcie znać nowejmamie, żeby się ze mną skontaktowaciła Pozdraviam |
Al_la (offline) |
Post #10 23-09-2013 - 20:10:21 |
k/Warszawy |
Wysłałam 5 paczek zdjęć, ale wszystkie wróciły od lulu i zrobiłam pauzę.
Lulu, sprawdź, co się dzieje W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Marianna08 (offline) |
Post #14 24-09-2013 - 20:24:03 |
Kraków |
|
filipinka35 (offline) |
Post #16 29-09-2013 - 12:06:48 |
|
A karteczki nie będzie ?
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |