XV SABAT

Wysłane przez manka45 

Al_la (offline)

Post #1

21-09-2013 - 15:52:44

k/Warszawy 

Moje fotki zobaczą i tak tylko użytkownicy sabatu język
A w galerii zobaczycie dopiero wtedy, kiedy wyślę do myszki, a do myszki wyślę wtedy, kiedy dostanę od innych osób.

W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół.
Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx

filipinka35 (offline)

Post #2

21-09-2013 - 16:41:04

Aaaaaaa no dobra. To ja se spokojnie poczekam.

Dzis zrobiłam jabłuszko pieczone z cukrem, masłem imbirem i cynamonem. Cholera jakie to dobre.

Zycie jest najpiękniejsze !!!

Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum.

Grażyna1 (offline)

Post #3

21-09-2013 - 20:59:56

Warszawa 

Filipinko .... z masłem ? Jak Ty to robisz ?

filipinka35 (offline)

Post #4

21-09-2013 - 21:35:00

Tak Grazynko z masłem lub nawet z margaryną. No przepyszniutkie takie. Będzie przepis na blogu bo na razie musze go dopracować.

Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum.

sasky7 (offline)

Post #5

22-09-2013 - 20:21:19

Warszawa 

Hejoo uśmiech
A propos fotek: słać je na te same adresy co po majowym Ciechu?

Mam do:
Al_la
anija63
dunia
ewik
ewka36
gosik
ira
joakil
kabaja
lulu
manka45
mituraewa

... a nie mam do:
aurora
iwciam
Marianna08
nowa mama
ewas

Dziewczyny, podrzućcie mi brakujące adresy na priv. Wtedy roześlę posłańców z fotkami uśmiech

P.s. dajcie znać nowejmamie, żeby się ze mną skontaktowaciła oczko

Pozdraviam

Al_la (offline)

Post #6

22-09-2013 - 21:08:42

k/Warszawy 

Ja też poproszę adres nowej mamy, bo tylko na Nią czekam uśmiech

Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

anija63 (offline)

Post #7

22-09-2013 - 21:52:22

k Grudziadza 

sasky 7 u mnie bez zmian ślij focie czekam z ciekawosciabuzki

kabaja (offline)

Post #8

23-09-2013 - 12:06:14

Nakło n. Notecią 

Ja też czekam na fotki, bardzokwiatek

mituraewa (offline)

Post #9

23-09-2013 - 18:47:34

Gdańsk 

Sasky u mnie też adres ten sam duży uśmiech
Nie ukrywam, że ąż się boję tych fotekchichot

Al_la (offline)

Post #10

23-09-2013 - 20:10:21

k/Warszawy 

Wysłałam 5 paczek zdjęć, ale wszystkie wróciły od lulu i zrobiłam pauzę.
Lulu, sprawdź, co się dzieje uśmiech

sasky7 (offline)

Post #11

23-09-2013 - 20:30:35

Warszawa 

Do mnie dotarły.

Dziękuję uśmiech

Al_la (offline)

Post #12

23-09-2013 - 20:32:04

k/Warszawy 

Będą następne, tylko złapię kontakt z Lulu smiling smiley

anija63 (offline)

Post #13

24-09-2013 - 17:10:05

k Grudziadza 

Aluś ja również otrzymałam fotki bardzo dziekujebuzkibuziak

Marianna08 (offline)

Post #14

24-09-2013 - 20:24:03

Kraków 

Dostałam i dziękuję uśmiech

Nie martw się o jutro. Nigdy nie wiesz, co Cię spotka dziś...

sasky7 (offline)

Post #15

28-09-2013 - 17:00:30

Warszawa 

Wczoraj, podczas "Wojny światów" oczko, powysyłałam netowych posłańców z pakietami zdjęć z sabatu.

W końcu mogę odhaczyć ten temat i przejść do kolejnych zaległości zdjęciowych!
(np. już minęły 2 miesiące od wyjazdu do sanatorium, a ja do dziś nie spełniłam próśb koleżanek o fotki stres )
oczkouśmiech

Pozdraviam sobotnio

filipinka35 (offline)

Post #16

29-09-2013 - 12:06:48

A karteczki nie będzie ? niezdecydowany

xiouken (online)

Post #18

10-11-2024 - 16:12:57

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforeman
gangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiametergeartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisions
geophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringe
halfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephonehangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteraction
hartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonment
jobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterialjournallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglory
kerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatom
knowledgestatekondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingload
laissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratiolanguagelaboratorylargeheart
lasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfield
mailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3listsnameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctor
navelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoid
onesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberrypapercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualitybooster
quasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchain
recessionconerecordedassignmentrectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrology
scarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysalestungun
tacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkas
ultramaficrockultraviolettesting
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 516
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024