Sabat VIII - 7-9.05.2010r
Al_la (offline) |
Post #11 19-05-2010 - 00:28:36 |
k/Warszawy |
Cześć z nas dostała dziś zdjęcia od Pat.
Pat prosi, że jeśli ktoś nie dostał, a sobie życzy, proszony jest o podanie swojego adresu mailowego na priv. Teraz ja przy okazji słówko o filmie. Niestety, film jest bardzo duży megabitowo i zbyt skomplikowane jest jego ściągnięcie ze strony hostingowej (a taki miałam zamysł), więc będę wysyłać pocztą. Osoby, które sobie życzą, proszone są o napisanie do mnie na priv i podanie swoich adresów domowych, bo wbrew pozorom nie wszystkie mam Teraz druga sprawa. Nagrałam kamerą powitanie niektórych osób i takie nasze rozmówki w domku (również ToJkę i jej hektary ), a w niedzielę rano koniki i Was pod domkami. Takie dyrdymałki Piszcie mi od razu, czy chcecie tylko kabaret, czy całą moją produkcję W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
ToJa (offline) |
Post #12 19-05-2010 - 14:06:10 |
|
wysyłka płytki (płytka, koperta, znaczek) bedzie kosztowała pewnie mniej wiecej 3 zł
na sabacie było 40 osób te, które nie były na sabacie pewnie tez beda chciały płytke z kabaretem czyli mniej wiecej moze to byc ogólny koszt około 200 zł (może byc wiekszy, w zalezności od chetnych)........... proponuje wysłac na Ali konto (wiele osób go ma, jesli nie to Ala na priv poda) pieniązki na płytkę......... jak zwykle kazdy da ile może....... jesli zostanie, to Ala napewno nie kupi sobie za to lodów Ala bardzo skupulatnie rozlicza sie z każdej złotówki w watku KASA znając Ale to pewnikiem te 2 stówki wyłozy z własnej kieszeni...........a chyba nie o to chodzi...... Ona i tak mnóstwo czasu spedzi na przegrywaniu i lizaniu znaczków |
Kasia_W (offline) |
Post #13 19-05-2010 - 14:08:58 |
Zduńska Wola |
ToJa Ty mos łeb
na forum od 13.08.2008 najważniejsze jest mieć plan, a plan jest :-) Centrala - Klub Muzyczny |
Al_la (offline) |
Post #14 19-05-2010 - 14:17:25 |
k/Warszawy |
Teraz nie, bo jeszcze kaszlę, ale za jakiś czas....kto wie ToJka - Ty łobuzie Pisałam, ze niech Wam wyjdą na zdrowie Sie dogadamy W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
lulu (offline) |
Post #16 19-05-2010 - 16:37:35 |
k/Kwidzyna |
ToJa przecież na płytkę to Al_la musi mieć specjalną kopertę (bombelkową), znaczek, płytka ... to dużo większy koszt. Może Al_la podliczyłaby nam te koszty i podała konkretnie i już, nie ma co się ceregielić.
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna |
danuta maria (offline) |
Post #19 20-05-2010 - 09:46:12 |
Włocławek |
Proponuję ustalić kwotę np. 20 lub 25 zł od jednej przesyłki - z tego Alusia pobrałaby koszta, które poniosła ( płyta, koperta, znaczek),
natomiast reszta zasiliłaby naszą wspólną kasę. W tym miejscu wspomnę o zbiórce "do kapelusza" / na rzecz właśnie wspólnej kasy / - było to około 20 zł ... |
Al_la (offline) |
Post #20 20-05-2010 - 13:10:20 |
k/Warszawy |
Nie ustalajcie żadnej kwoty na siłę. We wspólnej kasie jest w tej chwili 280 zł i nie ma potrzeby, żeby było dużo więcej.
Jeśli ktoś do kasy jeszcze nie wpłacał ani razu, a mógłby to zrobić to nie widzę przeszkód. I tyle W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
gosik (offline) |
Post #21 20-05-2010 - 21:55:41 |
Głęboka Prowincja |
Z tą pocztą to jest różnie i z tymi płytkami w kopertach bombelkowych / bąbelkowych / ...dostałam od Ali po operacji 2 płytki z ćwiczeniami rączki i każda była pęknięta / przełamana w pół /, nie wiem co poczta z nimi robiła ... boję się, że tym razem będzie tak samo.
.... Śmieję się ze wszystkiego na tym ziemskim padole, żeby nie płakać…. |
manka45 (offline) |
Post #22 23-05-2010 - 17:34:10 |
sabatowo |
Pisze w wątku sabatowym ,bo nie wiem czy jest jakis wątek dotyczący wielkiej wody jaka sie przemieszcza przez Polskę.
Dziewczyny pierta mam okropnego .Mieszkam 100 m od wału. Już dzis się bałam , że obudze sie na łózku wodnym. Straż, policja ,helikoptery ,ciągły ich widok potęguje jeszcze strach . Dziś piekna pogoda i w Ciechu zawsze pełno kuracjuszy i osób przyjezdnych.Dzis pusto. Tylko w okolice wału zbieraja sie ciekawscy. Jak dziewczyny z innych okolic zagrożonych powodzią ?? Roztańcze w sobie świat na przekór łzom..... |
lulu (offline) |
Post #23 23-05-2010 - 18:11:04 |
k/Kwidzyna |
Ja dziś byłam w Nebrowie Wielkim na walach. Jak na dziś to nie jest źle, w lutym chyba był wyższy poziom wody. Ja mieszkam w prostej linii 3-4 km od Wisły, na razie nie mamy obaw, zobaczymy co będzie dalej. Jutro też podjadę nad Wisłę.
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 23-05-2010 - 18:18:58 przez lulu. |
Al_la (offline) |
Post #24 23-05-2010 - 20:09:36 |
k/Warszawy |
[amazonki.net] W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |