Sabat VIII - 7-9.05.2010r

Wysłane przez Al_la 

suchal (offline)

Post #1

15-05-2010 - 19:47:59

Uzdrowisko 

Ano przez przeoczenie Aluniu,tak tak się ucieszyłam z tych fotek, że skoro powiedziałaś 14 to 14.papa

Jaggoda0 (offline)

Post #2

16-05-2010 - 00:23:16

Stargard  

Alu 14 była więć 13 nawet nie zauważyłam ze nie bylo..duży uśmiech.. bo nie były ponumerowane po koleji:rotflsize]

Życie Jest Darem Od Boga Więc Czemu Za Nie Płacimy...???...

madzia_61 (offline)

Post #3

16-05-2010 - 15:48:27

Aluniu dziękuję dostałam wszystkie buzki

gosik (offline)

Post #4

16-05-2010 - 15:59:19

Głęboka Prowincja 

Alu dzięki za fotki buzki

.... Śmieję się ze wszystkiego na tym ziemskim padole, żeby nie płakać….

baniula (offline)

Post #5

16-05-2010 - 17:13:22

LESZNO 

Allunia serdecznie dziękuję za fotki, a co z filmikami ?

Na forum od 21 stycznia 2006 roku

Al_la (offline)

Post #6

16-05-2010 - 18:06:12

k/Warszawy 

Robią się duży uśmiech

W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół.
Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx

BeataM (offline)

Post #7

16-05-2010 - 20:20:52

i ja też dziękuję radocha

na Forum od 17 lipca 2006r.

manka45 (offline)

Post #8

16-05-2010 - 20:57:17

sabatowo 

Alu ja tez dostałam fotki .Dzieki pikne .
A kto robił zdjecia pod murem te całej grupy??

Roztańcze w sobie świat na przekór łzom.....

mag_dag (offline)

Post #9

16-05-2010 - 21:12:50

Sosnowiec 

Pat robiła, ale kajsik zniknęła myśli

Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski)

-----><-----

----------------------------------------------------------

suchal (offline)

Post #10

17-05-2010 - 09:31:46

Uzdrowisko 

Widziałam Pat w wątku o obrzęku limfatycznym, sprawdzę.myśli

Al_la (offline)

Post #11

19-05-2010 - 00:28:36

k/Warszawy 

Cześć z nas dostała dziś zdjęcia od Pat.
Pat prosi, że jeśli ktoś nie dostał, a sobie życzy, proszony jest o podanie swojego adresu mailowego na priv.

Teraz ja przy okazji słówko o filmie.
Niestety, film jest bardzo duży megabitowo i zbyt skomplikowane jest jego ściągnięcie ze strony hostingowej (a taki miałam zamysł), więc będę wysyłać pocztą. Osoby, które sobie życzą, proszone są o napisanie do mnie na priv i podanie swoich adresów domowych, bo wbrew pozorom nie wszystkie mam język

Teraz druga sprawa. Nagrałam kamerą powitanie niektórych osób i takie nasze rozmówki w domku (również ToJkę i jej hektary chichot), a w niedzielę rano koniki i Was pod domkami. Takie dyrdymałki przewraca_oczy

Piszcie mi od razu, czy chcecie tylko kabaret, czy całą moją produkcję chichot

Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

ToJa (offline)

Post #12

19-05-2010 - 14:06:10

wysyłka płytki (płytka, koperta, znaczek) bedzie kosztowała pewnie mniej wiecej 3 zł
na sabacie było 40 osób
te, które nie były na sabacie pewnie tez beda chciały płytke z kabaretem
czyli mniej wiecej moze to byc ogólny koszt około 200 zł (może byc wiekszy, w zalezności od chetnych)...........
proponuje wysłac na Ali konto (wiele osób go ma, jesli nie to Ala na priv poda) pieniązki na płytkę.........
jak zwykle kazdy da ile może.......
jesli zostanie, to Ala napewno nie kupi sobie za to lodów duży uśmiech
Ala bardzo skupulatnie rozlicza sie z każdej złotówki w watku KASA
znając Ale to pewnikiem te 2 stówki wyłozy z własnej kieszeni...........a chyba nie o to chodzi......
Ona i tak mnóstwo czasu spedzi na przegrywaniu i lizaniu znaczków duży uśmiech

Kasia_W (offline)

Post #13

19-05-2010 - 14:08:58

Zduńska Wola 

ToJa Ty mos łeb tak

na forum od 13.08.2008
najważniejsze jest mieć plan, a plan jest :-)

Centrala - Klub Muzyczny

Al_la (offline)

Post #14

19-05-2010 - 14:17:25

k/Warszawy 

ToJa
jesli zostanie, to Ala napewno nie kupi sobie za to lodów duży uśmiech

Teraz nie, bo jeszcze kaszlę, ale za jakiś czas....kto wie chichot

ToJka - Ty łobuzie śmiech
Pisałam, ze niech Wam wyjdą na zdrowie uśmiech

Sie dogadamy cool smiley

suchal (offline)

Post #15

19-05-2010 - 15:06:00

Uzdrowisko 

Cześć dziewczyny.
ToJa uważam, że masz całkowitą rację. takJedna osoba nie może ponosić kosztów. Ty to wiesz kiedy ingerować. Biegnę do Aluni.papa

lulu (offline)

Post #16

19-05-2010 - 16:37:35

k/Kwidzyna 

ToJa przecież na płytkę to Al_la musi mieć specjalną kopertę (bombelkową), znaczek, płytka ... to dużo większy koszt. Może Al_la podliczyłaby nam te koszty i podała konkretnie i już, nie ma co się ceregielić.

Na Forum od 07 lutego 2008

2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu
2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna
Nigdy nie jedz do syta. Jedna trzecia żołądka dla pokarmu, jedna trzecia dla napoju, jedna trzecia dla ducha.
je

ToJa (offline)

Post #17

19-05-2010 - 17:24:39

tararara.....juz widze jak Ala pisze.....
calkowity koszt wysylki tyle i tyle......
Lulu....czy Ty Ali nie znasz......
przeciez mniej wiecej wiemy jaki to koszt.....
reszta zostanie w kasie.......

agawa (offline)

Post #18

19-05-2010 - 23:04:22

okolice 

A poza tym padła propozycja pomocy dla powodzianów... nasza Danusia.... może to jest okazją, aby przyjemne z pożytecznym i ważnym?

danuta maria (offline)

Post #19

20-05-2010 - 09:46:12

Włocławek 

Proponuję ustalić kwotę np. 20 lub 25 zł od jednej przesyłki - z tego Alusia pobrałaby koszta, które poniosła ( płyta, koperta, znaczek),
natomiast reszta zasiliłaby naszą wspólną kasę. W tym miejscu wspomnę o zbiórce "do kapelusza" / na rzecz właśnie wspólnej kasy / - było to około 20 zł ...załamka

Al_la (offline)

Post #20

20-05-2010 - 13:10:20

k/Warszawy 

Nie ustalajcie żadnej kwoty na siłę. We wspólnej kasie jest w tej chwili 280 zł i nie ma potrzeby, żeby było dużo więcej.
Jeśli ktoś do kasy jeszcze nie wpłacał ani razu, a mógłby to zrobić to nie widzę przeszkód. I tyle duży uśmiech

gosik (offline)

Post #21

20-05-2010 - 21:55:41

Głęboka Prowincja 

Z tą pocztą to jest różnie i z tymi płytkami w kopertach bombelkowych / bąbelkowych / ...dostałam od Ali po operacji 2 płytki z ćwiczeniami rączki i każda była pęknięta / przełamana w pół /, nie wiem co poczta z nimi robiła ... boję się, że tym razem będzie tak samo. smutny

.... Śmieję się ze wszystkiego na tym ziemskim padole, żeby nie płakać….

manka45 (offline)

Post #22

23-05-2010 - 17:34:10

sabatowo 

Pisze w wątku sabatowym ,bo nie wiem czy jest jakis wątek dotyczący wielkiej wody jaka sie przemieszcza przez Polskę.
Dziewczyny pierta mam okropnego .Mieszkam 100 m od wału. Już dzis się bałam , że obudze sie na łózku wodnym.
Straż, policja ,helikoptery ,ciągły ich widok potęguje jeszcze strach .
Dziś piekna pogoda i w Ciechu zawsze pełno kuracjuszy i osób przyjezdnych.Dzis pusto.
Tylko w okolice wału zbieraja sie ciekawscy.
Jak dziewczyny z innych okolic zagrożonych powodzią ??

Roztańcze w sobie świat na przekór łzom.....

lulu (offline)

Post #23

23-05-2010 - 18:11:04

k/Kwidzyna 

Ja dziś byłam w Nebrowie Wielkim na walach. Jak na dziś to nie jest źle, w lutym chyba był wyższy poziom wody. Ja mieszkam w prostej linii 3-4 km od Wisły, na razie nie mamy obaw, zobaczymy co będzie dalej. Jutro też podjadę nad Wisłę.

Na Forum od 07 lutego 2008

2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu
2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna
Nigdy nie jedz do syta. Jedna trzecia żołądka dla pokarmu, jedna trzecia dla napoju, jedna trzecia dla ducha.
je

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 23-05-2010 - 18:18:58 przez lulu.

Al_la (offline)

Post #24

23-05-2010 - 20:09:36

k/Warszawy 

manka45
Jak dziewczyny z innych okolic zagrożonych powodzią ??

[amazonki.net]

suchal (offline)

Post #25

26-05-2010 - 21:33:14

Uzdrowisko 

To jeszcze tu ogłoszę wszem i wobec.
Płytka od Alicji dotarła w całości. Bardzo dziękuję.ok Wiecie jak przyjemnie ogląda się i słucha Was "czarownice" kochane.papa

Jolar (offline)

Post #26

28-05-2010 - 17:21:44

niedaleko Warszawy 

Ja również otrzymałam płytkę od Ali, serdeczne dzięki...buziak

" Nie daj się ludzie niech swoje myślą...
Nie daj się z diabłem do piekła wyślą...
Nie daj się warto być zawsze tylko sobą..."

xiouken (online)

Post #28

10-11-2024 - 16:14:10

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.ru
gangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.rugeartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.ru
geophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ru
halfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ruhangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ru
hartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.ru
jobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.rujournallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.ru
kerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ru
knowledgestate.rukondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.ru
laissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.rulanguagelaboratory.rulargeheart.ru
lasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.ru
mailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.runameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.ru
navelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ru
onesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.rupapercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ru
quasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.ru
recessioncone.rurecordedassignment.rurectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ru
scarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.rustungun.ru
tacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkas
ultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 927
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024