Sabat VIII - 7-9.05.2010r
Maja048 (offline) |
Post #2 05-05-2010 - 22:01:29 |
Wronki |
Ja z Lonią dosiadam się do Was i razem dalej jedziemy... |
ja_aga (offline) |
Post #11 06-05-2010 - 08:40:46 |
Warszawa |
Ja chlebek piekę dzisiaj, to zabiorę ze sobą, więcej nic nie umiem zrobić, coby się cieszyło powodzeniem na Sabaciku.
Dziewczynki, czy takie cuś jak naczynka i sztućce to brać ze sobą? Może wezmę jeszcze farelkę, jakby od pukać (razem czy osobno?) pogoda zrobiła kawał. |
danuta maria (offline) |
Post #12 06-05-2010 - 08:47:04 |
Włocławek |
To Ja - to "siewie" Będę w Ciechu po 18:00. Wezmę czajnik, 3 koce i 2 parasolki.
U nas leje niemiłosiernie |
Kasia_W (offline) |
Post #13 06-05-2010 - 09:14:13 |
Zduńska Wola |
czy jest jakiś plan tej imprezy ? tzn chciałabym wiedzieć czy na pt jest coś zaplanowanego i o której ewentalnie (wykład jak rok temu itp? )
ja przyjadę myślę ok południa, ale jak pogoda dopisze to pourzędujemy troszkę po Ciechu z Zosią, bo mnie ma rodzinka odwiezie farelki niestety nie mam, może pożyczę ale czajnik mogę zabrać. Śpiwór też mam mogę wziąć, nawet dwa jak potrzeba, dajcie znać. Smalcem chwaliłam się ja (choć nie pamiętam żebym mówiła o wyśmienitym //ja skromna jestem// ) ) i jeśli kupię dziś co trza to zrobię i przywiozę. Proszę podajcie adres ośrodka, bo nie pamiętam. na forum od 13.08.2008 najważniejsze jest mieć plan, a plan jest :-) Centrala - Klub Muzyczny |
amor (offline) |
Post #14 06-05-2010 - 09:42:49 |
Siemianowice Sl. |
O imprezie takiej jak w zeszłym roku , czy wykładzie to nic mi nie wiadomo. Chyba nie jest zapalanowana bo Krysi W. czyli sponosrki , nie bedzie.Manka zbierala zapisy na grila- ale to kazdy prawdopodobnie indywidualnie płaci. Jesli o adres chodzi to osrodek Amazonka przy ul.( o wspanialym imieniu) Romualda Traugutta nr ?
|
Kasia_W (offline) |
Post #15 06-05-2010 - 09:52:29 |
Zduńska Wola |
jakoś nie zauważyłam zapisów na grilla, chyba Mańka chciała wiedzieć ile nas w końcu przyjedzie, ale może coś źle przeczytałam
na forum od 13.08.2008 najważniejsze jest mieć plan, a plan jest :-) Centrala - Klub Muzyczny |
gosik (offline) |
Post #17 06-05-2010 - 12:14:42 |
Głęboka Prowincja |
Kaśka tu masz temat grillowy ... .... Śmieję się ze wszystkiego na tym ziemskim padole, żeby nie płakać…. |
Kasia_W (offline) |
Post #19 06-05-2010 - 13:33:53 |
Zduńska Wola |
gacie klapki ok, ale ten czepek a jak ktoś nie będzie miał to nie wpuszczą?? pytam serio bo nie mam takowego
smalec się robi, a płytka w torbie grill, z zapisami czy nie, chiba w taką pogodę trudny będzie do wykonania na forum od 13.08.2008 najważniejsze jest mieć plan, a plan jest :-) Centrala - Klub Muzyczny |
suchal (offline) |
Post #22 06-05-2010 - 16:22:46 |
Uzdrowisko |
Mam cichą nadzieję, że po badaniu kontrolnym wszystko będzie OK i zjawię się na sabaciku.
Zatem mogę zabrać dmuchawę, śpiwory (mam dwa ,noc z soboty na niedzielę ma być chłodna), czajnik elektryczny. Jako, że mam blisko(zresztą mąż mnie przywiezie)możecie złożyć zamówienia. Nie byłam poprzednio, nie wiem co jeszcze się może przydać. Coś do grania wolno stojącego nie mam( chyba całego sprzętu kina domowego to mój chłopina mi nie da). Ale płytki mogę zabrać. Wezmę powidełka własnej roboty( już ktoś mówił, że weźmie, ale co to dla nas?) No i zostawiam włączony komputer i czekam, może ktoś mi coś zasugeruje. |
Becia (offline) |
Post #29 06-05-2010 - 20:04:20 |
Siemianowice Śląskie |
Dziewczyny, życzę Wam dobrej pogody podczas sabatu, miłych, niezapomnianych wrażeń, szalonych tańców, mało tuczących potraw z grilla, dobrego odbioru przy słuchaniu Dżemika, jak najmniej, szczęśliwych powrotów do domu...
wspaniałych humorów to Wam nie trzeba życzyć, bo zawsze dopisują przy nerwosolu proszę wypić zdrowie nieobecnych koleżanek nie wiem, czy Ella jedzie z gitarą, jeśli tak to gdy zaśpiewa "Czarny blues o czwartej nad ranem" wspomnijcie o pewnej Beci z forum aha! pozdrówcie ode mnie Maxi Kaza a ja tu będą pilnować naszego forum "Życie nie po to jest, by się spieszyć. Życie jest po to, by się życiem cieszyć." Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 06-05-2010 - 20:05:16 przez Becia. |