Sabat VIII - 7-9.05.2010r
lulu (offline) |
Post #6 09-05-2010 - 17:33:19 |
k/Kwidzyna |
I ja się melduję już w domciu i łączność naprawiona.
Dla MANI ukłon i ogromne podziękowania. Dla wszystkich uczestniczek wielkie dzięki za miłą atmosferę, gadanie, śpiewanie i .... i za wszystko. Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna |
Ela63 (offline) |
Post #7 09-05-2010 - 18:10:34 |
W dolinie Grabowej |
Ja również już jestem w domu.Dziękuje wszystkim za wspólnie spędzony czas za śpiewy,tance i rozmowy.Maniu składam ukłon w Twoja stronę za zorganizowanie całej imprezy i za czas który temu poświęcasz.
Chcąc odzyskać młodość, trzeba tylko powtórzyć swoje szaleństwa O . Wilde na forum od października 2007 -------------------------------------- |
Jolar (offline) |
Post #11 09-05-2010 - 19:40:37 |
niedaleko Warszawy |
I ja zgłaszam swój powrót ... bardzo dziękuję wszystkim dziewczynom za urocze chwile...szczególne podziękowania Ewie 1967 za serce, dobroć, troskę i szczęśliwe dowiezienie, a także Agawce... no i oczywiście naszej kochanej Manieczce za organizację tak dużego "przedsięwzięcia" i jak zawsze ... "dogadzanie" nam na wszelkie możliwe sposoby....
Dziękuję Wam dziewczyny bardzo serdecznie (wszystkich indywidualnie nie sposób wymienić..) i już czekam na nasze kolejne spotkanie.... " Nie daj się ludzie niech swoje myślą... Nie daj się z diabłem do piekła wyślą... Nie daj się warto być zawsze tylko sobą..." Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 09-05-2010 - 19:41:47 przez Jolar. |
madzia_61 (offline) |
Post #12 09-05-2010 - 19:43:34 |
|
Dotarłam pod czujnym okiem Anioła,Manieczko 45 bardzo bardzo dziękuje ,sabacik był boski ,Ewuś kierowco nasz doskonały i Tobie dziękuję ,Allu -milo mi było z Tobą podróżować -dziękuje za wszystko:a kofanym sabatowiczki bez wyjątku jesteście the best :,a WO z 7 na sama myśl wspólnych wspaniałych chwil buzia mi się śmieje , szkoda ze już się skończyło
Zmieniany 3 raz(y). Ostatnia zmiana 09-05-2010 - 19:57:40 przez madzia_61. |
Al_la (offline) |
Post #13 09-05-2010 - 19:47:42 |
k/Warszawy |
Ja również dziękuję Mani za organizację,
Ewie1967 za wygodną podróż, Elli, Mai i danucie_marii za wspaniałą rozrywkę Moim współspaczkom za to, że ze mną wytrzymały i wszystkim uczestniczkom za miło spędzony czas W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Lonia (offline) |
Post #14 09-05-2010 - 20:06:39 |
...na skraju Puszczy Noteckiej ;))) |
Melduję się ... jestem już od półtorej godziny w domu . Dziękuję wszystkim za spotkanie .
Mańce za organizację sabatu . Dziewczynom za kabarecik , który rozbawił nas _wspaniała sprawa , trzeba go kontynuować . Ponadto fajnie było poznać w realu nowe dziewczyny. Do następnego zobaczenia . Dziękuję Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 09-05-2010 - 20:08:25 przez Lonia. |
danuta maria (offline) |
Post #15 09-05-2010 - 20:40:44 |
Włocławek |
Dziękuję Mani za zorganizowanie zlotu , a wszystkim dziewczynom za wspólnie spędzony czas
w miłej atmosferze |
b_angel (offline) |
Post #16 09-05-2010 - 20:47:16 |
radom |
Fajnie było ale sie skończyło
ale ogony wzięłam pirszy i łostatni raz Maniusia nasza kofana następnom razom dostanie medal za cierpliwość do naszych zachciewajków i wymagań ale dzielna była bardzo_bardzo i dała radę I dla Ewusi i Agusi big buziaki za transport i big buziaki dla wsiech, którne mnie zmolestowały na czacie i namówiły_były i buziaki dla wsiech sabatowiczków . . . . . . . . . . . . . . ...na forum od 16 listopada 2005 ... |
Maja048 (offline) |
Post #17 09-05-2010 - 21:03:32 |
Wronki |
I ja się melduję...Dziękuje wszystkim...Ala ja dziękuję za wspólne mieszkanie w domku...to zaszczyt mieszkać z Tobą...Marylko, Elu, Beato,Jolu, Loniu jak zwykle świetnie się z Wami mieszka...gada...i....Dziękuje wszystkim "starym" znajomym..."nowym" znajomym za wspólne spędzone chwile...Manka Tobie dziekuje za kolejny Sabat...
|
danka58 (offline) |
Post #18 09-05-2010 - 21:11:39 |
k/Gniezna |
Ja też w końcu dotarłam, choć pierwsza wyjechałam. jeszcze musiałam zaliczyć komunię w Inowroclawiu.
Jak zawsze było super, usmiałam sie po pachy. ToJa jak zwykle pierwsza sie wpisała, ale jak wiecie zapewne śpieszyła się bardzo na swoją farmę. Obowiązki ją wzywały bo przecież kury nie nakarmione, marchewka nie posiana, jajka nie zebrane, krowy nie wydojone Oj ToJka miałaś roboty huk. Dziekuję wszystkim za mile spedzone chwile i naszym artystkom za dużą porcje śmiechu. W życiu piękne są tylko chwile i dla tych chwil warto żyć. |
manka45 (offline) |
Post #19 09-05-2010 - 21:14:44 |
sabatowo |
Kochane dziewczynki ciesze się ,ze szczęsliwie wróciłyscie do swoich domków.Serce się
raduje jak widzę i czytam ,że sabat udany ,wszyscy zadowoleni Ela Maja i Danusia ,kolejny raz spisały się na medal prezentując kabarecik ,,Pierś do przodu''. Ogromną niespodziankę zrobiła nam Renatka z Anetką które nas odwiedziły.:serce Kocham Was moje babole :buziak Roztańcze w sobie świat na przekór łzom..... |
BeataM (offline) |
Post #20 09-05-2010 - 21:21:24 |
|
i ja się melduję jeszcze mi w głowie huczy , ale się już zgłaszam , było świetnie
Mani specjalnie dziękuje bardzo za basen Wam Dziewczyny za przyjęcie do grona w realu, czas leciał zdecydowanie zbyt szybko nie udało się ze wszystkimi pogadać współmieszkankom , a szczególnie Joli duży buziak za cierpliwość i wyrozumiałość całusy !!! a Agawie big całus !!! za złote ręce !!! ciepły uśmiech i oczy pełne zrozumienia... na Forum od 17 lipca 2006r. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 09-05-2010 - 21:22:01 przez BeataM. |
Jolar (offline) |
Post #21 09-05-2010 - 21:31:01 |
niedaleko Warszawy |
Manieczko... rozumiem, że przy tak dużym zlocie" czarownic" nie miałaś już siły... na "solówkę taneczną ", ale trzymamy za słowo... następnym razem..."wyegzekwujemy twoje taneczne zobowiązanie"... " Nie daj się ludzie niech swoje myślą... Nie daj się z diabłem do piekła wyślą... Nie daj się warto być zawsze tylko sobą..." Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 09-05-2010 - 21:35:40 przez Jolar. |
amor (offline) |
Post #22 09-05-2010 - 21:43:00 |
Siemianowice Sl. |
No to i my z Mag ( dzieki wspołtowarzyszko podrozy za nasze partie scrablli) dojechałysmy do domku! Dziekuje Manieczce za zoorganizowanie nam kolejnego , wspanialego pobytu w Ciechu! Agawko i Ewcia moje kochane współspaczki - dzieki za wspolne mieszkanko , cudnie Was bylo poznac w realu! Wszystkim szalonym kolezankom za cudowne smiechy , gadki , wygłupy ,za niezamykające sie pychole naszych niektorych kolezanek , za dzikie tance , pluskanie w baseniku, przepyszne ciasta, polewanie, karmienie smalczykiem ! o 1 w nocy, za kolejny wystep kabareciku i w ogole za niezapomniany weekend! Kocham WAs i juz tęsknię!
Myslami bylysmy z naszymi forumowiczami ,ktorzy nie mogli jechac. Szkoda że i Was nie bylo z nami! Odbijemy to sobie w przyszlosci! |
Jolar (offline) |
Post #24 09-05-2010 - 22:06:19 |
niedaleko Warszawy |
BUUU!, a ja byłam pełna nadziei, że "przeskoczysz".. "wzorzec..." i pokarzesz co potrafisz na kolejnym Sabacie....., wierzę na 100 %, że byłabyś lepsza od "oryginału"..., a tu tyle trzeba czekać... no cóż muszę odwołać się do "opatrzności" i do... wiadomo kogo... aby doczekać Sabatu z taką .."cyferką"...... , a Ty Manieczko... "szlifuj formę" , wszak musisz być lepsza... od oryginału, czego Ci życzę i serdecznie pozdrawiam...
Dasz radę ...spoko... " Nie daj się ludzie niech swoje myślą... Nie daj się z diabłem do piekła wyślą... Nie daj się warto być zawsze tylko sobą..." |
mag_dag (offline) |
Post #25 09-05-2010 - 22:13:41 |
Sosnowiec |
no i wróciłam, ale musiałam jeszcze wysłuchać prezentacji na jutro
ledwom żywa, ale szczęśliwa - dzięki Maniu_Organizatorko_Jedyna, ale weź mi Ty jeszcze raz policz te one Sabaty, bo jak ja na paluszkach liczyłam, to mi wyszedł jeden mniej niż Tobie nie będę więcej pisać, bo najpierw odespać muszę, spanie mam mocno w niedoczasie, a to dla posuniętej starszyej pańci mocno obciążające jest... polecę foki pooglądać, może ktoś już coś wkleił - mój aparat tym razem został w S-cu, razem z panem Montignakiem bardzo_bardzo się cieszę, że spotkałam Was wszystkie!!! Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
ewik (offline) |
Post #27 09-05-2010 - 22:31:31 |
Piernikowe Miasto |
Dzięki moim wspaniałym <Czarownicom> za czarowny weekend
Świetnie się z Wami gaduliło,śmiało,pływało, , było cudnie Podziękowania dla naszych wesołych kabareciarek A Mani należą się szczególne podziękowania za anielską wręcz cierpliwość,zaangażowanie i czas poświęcony na organizację sabatu. Czekam już na następne spotkanie |
krakuska (offline) |
Post #28 09-05-2010 - 22:32:50 |
Kraków |
cieszę się ogromniaście, że Wam sie sabacik udał. Miło sie czyta takie uchachane kobitki. I ruch sie tu zrobił.....w tym wątku, a wyznania miłosne i dobre słowa aż kipią .Troszkę Wam zazdroszcze . No i też bym chciała kilka fotek zobaczyć. A teraz odpoczywajcie i fotki zmniejszajcie..... czekamy....
|
Jaggoda0 (offline) |
Post #29 09-05-2010 - 22:34:07 |
Stargard |
Witam was i donosze że my z Jadwigą 61 tez dotarłyśmy całe do domciu.....dziękuję Mani za organizację kolejnego sabaciku za basen,grila było supciodziękuje dziewczynom w pokoiku za ciepłą i miłą atmosferę za ubaw po pachy , za wspólne tańce i wygłupy..dziekuje że mogłam was zobaczyć i poznać nowe dziewczyny w realu ..za kolejny super kabaret ...tęsknię juz za wami
Życie Jest Darem Od Boga Więc Czemu Za Nie Płacimy...???... |