Sabat VIII - 7-9.05.2010r

Wysłane przez Al_la 

dani (offline)

Post #1

09-05-2010 - 16:59:38

Piekły,piekły...jezor

Chcesz rozśmieszyć Boga... Opowiedz mu o swoich planach..

Masza70 (offline)

Post #2

09-05-2010 - 17:02:26

zazdroszczę Wam tego spotkania smiling smiley Kogo obgadałyście?
Ja też Was obgadam jak tylko gdzie pojadę... jezor

ajaka (offline)

Post #3

09-05-2010 - 17:03:22

40km od Warszawy 

agawa
Uszy piekły? buziak

Nieeeeebezradny

"Jeszcze nigdy tak nie było żeby jakoś nie było.." ....Szwejk

Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 09-05-2010 - 17:04:30 przez ajaka.

Hala1962 (offline)

Post #4

09-05-2010 - 17:04:55

Szczecin 

Mnie nie piekły ale czkawkę miałam duży uśmiech To chyba też coś znaczy? myśli

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 09-05-2010 - 17:05:30 przez Hala1962.

ToJa (offline)

Post #5

09-05-2010 - 17:15:51

Hala....tą czkawke to najwiekszą powinnas miec wczoraj około 18-tej smiling smiley

lulu (offline)

Post #6

09-05-2010 - 17:33:19

k/Kwidzyna 

I ja się melduję już w domciu i łączność naprawiona.
Dla MANI ukłon i ogromne podziękowania. serce
Dla wszystkich uczestniczek wielkie dzięki za miłą atmosferę, gadanie, śpiewanie i .... i za wszystko. róże

Na Forum od 07 lutego 2008

2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu
2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna
Nigdy nie jedz do syta. Jedna trzecia żołądka dla pokarmu, jedna trzecia dla napoju, jedna trzecia dla ducha.
je

Ela63 (offline)

Post #7

09-05-2010 - 18:10:34

W dolinie Grabowej 

Ja również już jestem w domu.Dziękuje wszystkim za wspólnie spędzony czas za śpiewy,tance i rozmowy.Maniu składam ukłon w Twoja stronę za zorganizowanie całej imprezy i za czas który temu poświęcasz.róże

Chcąc odzyskać młodość, trzeba tylko powtórzyć swoje szaleństwa oczko

O . Wilde

na forum od października 2007
--------------------------------------

ja_aga (offline)

Post #8

09-05-2010 - 18:34:54

Warszawa 

I ja się melduję, z poślizgiem bo już od jakiegoś czasu jestem w domu, ale musiałam go trochę odgruzować, dwóch chopa w domu było, to im się nazbierało duży uśmiech

Dziękuję dziewczynki za super spotkanko, cudnie było, a ile radochy i śmiechu. Buziale buziak

ewa1967 (offline)

Post #9

09-05-2010 - 18:42:05

Dziewczyny dowiozlam, rozwiozlam.
Dziekuje Mani za organizacje, pańciowy pokoj kwiatek
Dziewczyny Wszystkie jestescie cudowne serce

aurora (offline)

Post #10

09-05-2010 - 19:11:17

Dziewczyny kocham was wszystkie.............cudnie było..............dawno się tak nie uchachałam.
Maniusia dzięki za kolejny sabacik.

Jolar (offline)

Post #11

09-05-2010 - 19:40:37

niedaleko Warszawy 

I ja zgłaszam swój powrót ... bardzo dziękuję wszystkim dziewczynom za urocze chwile..radocha.szczególne podziękowania Ewie 1967 za serce, dobroć, troskę i szczęśliwe dowiezieniebuzki, a także Agawce... no i oczywiście naszej kochanej Manieczce za organizację tak dużego "przedsięwzięcia" i jak zawsze ... "dogadzanie" nam na wszelkie możliwe sposoby....buziakróże
Dziękuję Wam dziewczyny bardzo serdecznie (wszystkich indywidualnie nie sposób wymienić..przewraca_oczy) i już czekam na nasze kolejne spotkanie..
..
radocha

" Nie daj się ludzie niech swoje myślą...
Nie daj się z diabłem do piekła wyślą...
Nie daj się warto być zawsze tylko sobą..."

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 09-05-2010 - 19:41:47 przez Jolar.

madzia_61 (offline)

Post #12

09-05-2010 - 19:43:34

Dotarłam pod czujnym okiem Aniołaradocha,Manieczko 45 bardzo bardzo dziękuje ,sabacik był boski buzki,Ewuś kierowco nasz doskonały i Tobie dziękuję kwiatek,Allu serce-milo mi było z Tobą podróżować -dziękuje za wszystkoróże:a kofanym sabatowiczki bez wyjątku jesteście the best :radocha,a WO z 7 na sama myśl wspólnych wspaniałych chwil buzia mi się śmieje ,chichot szkoda ze już się skończyłopapaserce

Zmieniany 3 raz(y). Ostatnia zmiana 09-05-2010 - 19:57:40 przez madzia_61.

Al_la (offline)

Post #13

09-05-2010 - 19:47:42

k/Warszawy 

Ja również dziękuję Mani za organizację,
Ewie1967 za wygodną podróż,
Elli, Mai i danucie_marii za wspaniałą rozrywkę
Moim współspaczkom za to, że ze mną wytrzymały

i wszystkim uczestniczkom za miło spędzony czas buzki

W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół.
Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx

Lonia (offline)

Post #14

09-05-2010 - 20:06:39

...na skraju Puszczy Noteckiej ;))) 

Melduję się ... jestem już od półtorej godziny w domu . Dziękuję wszystkim za spotkanie .serce
Mańce za organizację sabatu .buzki Dziewczynom za kabarecik , który rozbawił nas radocha_wspaniała sprawa , trzeba go kontynuować .brawo
Ponadto fajnie było poznać w realu nowe dziewczyny. Do następnego zobaczenia .buzki
Dziękuję serce

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 09-05-2010 - 20:08:25 przez Lonia.

danuta maria (offline)

Post #15

09-05-2010 - 20:40:44

Włocławek 

Dziękuję Mani za zorganizowanie zlotu kwiatek, a wszystkim dziewczynom za wspólnie spędzony czas
w miłej atmosferze buzki

b_angel (offline)

Post #16

09-05-2010 - 20:47:16

radom 

Fajnie było ale sie skończyło chichot

ale ogony wzięłam pirszy i łostatni raz chichot

Maniusia nasza kofana następnom razom dostanie medal za cierpliwość do naszych zachciewajków i wymagań chichot ale dzielna była bardzo_bardzo i dała radę chichot

I dla Ewusi i Agusi big buziaki za transport i big buziaki dla wsiech, którne mnie zmolestowały na czacie i namówiły_były chichot

i buziaki dla wsiech sabatowiczków buziak

. . . . . . . . . . . . . .

...na forum od 16 listopada 2005 ...

Maja048 (offline)

Post #17

09-05-2010 - 21:03:32

Wronki 

I ja się melduję...Dziękuje wszystkim...Ala ja dziękuję za wspólne mieszkanie w domku...to zaszczyt mieszkać z Tobą...serceMarylko, Elu, Beato,Jolu, Loniu jak zwykle świetnie się z Wami mieszka...gada...i....Dziękuje wszystkim "starym" znajomym..."nowym" znajomym za wspólne spędzone chwile...buziakManka Tobie dziekuje za kolejny Sabat...róże

danka58 (offline)

Post #18

09-05-2010 - 21:11:39

k/Gniezna 

Ja też w końcu dotarłam, choć pierwsza wyjechałam. jeszcze musiałam zaliczyć komunię w Inowroclawiu.
Jak zawsze było super, usmiałam sie po pachy. ToJa jak zwykle pierwsza sie wpisała, ale jak wiecie zapewne śpieszyła się bardzo na swoją farmę. Obowiązki ją wzywały bo przecież kury nie nakarmione, marchewka nie posiana, jajka nie zebrane, krowy nie wydojoneśmiech Oj ToJka miałaś roboty huk.
Dziekuję wszystkim za mile spedzone chwile i naszym artystkom za dużą porcje śmiechu.

W życiu piękne są tylko chwile i dla tych chwil warto żyć.

manka45 (offline)

Post #19

09-05-2010 - 21:14:44

sabatowo 

Kochane dziewczynki ciesze się ,ze szczęsliwie wróciłyscie do swoich domków.Serce się
raduje jak widzę i czytam ,że sabat udany ,wszyscy zadowoleniserce Ela Maja i Danusia ,kolejny raz spisały się na medal
prezentując kabarecik ,,Pierś do przodu''.
Ogromną niespodziankę zrobiła nam Renatka z Anetką które nas odwiedziły.:serce

Kocham Was moje babole :buziak

Roztańcze w sobie świat na przekór łzom.....

BeataM (offline)

Post #20

09-05-2010 - 21:21:24

i ja się melduję duży uśmiech jeszcze mi w głowie huczy , ale się już zgłaszam , było świetnie
Mani specjalnie dziękuje bardzo za basen tak uśmiech
Wam Dziewczyny za przyjęcie do grona w realu, czas leciał zdecydowanie zbyt szybko smileys with beer nie udało się ze wszystkimi pogadać chichot
współmieszkankom , a szczególnie Joli duży buziak za cierpliwość i wyrozumiałość duży uśmiech
całusy !!!

a Agawie big całus !!! za złote ręce !!! ciepły uśmiech i oczy pełne zrozumienia... serce

na Forum od 17 lipca 2006r.

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 09-05-2010 - 21:22:01 przez BeataM.

Jolar (offline)

Post #21

09-05-2010 - 21:31:01

niedaleko Warszawy 

manka45
Na Sabacie xxxv Mania tak wam zatańczy w parku Zdrojowymśmiech

Manieczko... rozumiem, że przy tak dużym zlocie" czarownic" nie miałaś już siły... na "solówkę taneczną "bezradny, ale trzymamy za słowo... następnym razem..."wyegzekwujemy twoje taneczne zobowiązanie"...oczkoduży uśmiech

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 09-05-2010 - 21:35:40 przez Jolar.

amor (offline)

Post #22

09-05-2010 - 21:43:00

Siemianowice Sl. 

No to i my z Mag ( dzieki wspołtowarzyszko podrozy za nasze partie scrablli) dojechałysmy do domku! Dziekuje Manieczce za zoorganizowanie nam kolejnego , wspanialego pobytu w Ciechu! Agawko i Ewcia moje kochane współspaczki - dzieki za wspolne mieszkanko , cudnie Was bylo poznac w realu! Wszystkim szalonym kolezankom za cudowne smiechy , gadki , wygłupy ,za niezamykające sie pychole naszych niektorych kolezanek , za dzikie tance , pluskanie w baseniku, przepyszne ciasta, polewanie, karmienie smalczykiem ! o 1 w nocy, za kolejny wystep kabareciku i w ogole za niezapomniany weekend! Kocham WAs i juz tęsknię!
Myslami bylysmy z naszymi forumowiczami ,ktorzy nie mogli jechac. Szkoda że i Was nie bylo z nami! Odbijemy to sobie w przyszlosci!

manka45 (offline)

Post #23

09-05-2010 - 21:43:55

sabatowo 

Jolka ja napisałam na Sabacie XXXV.Póki co był ósmy.Troche się jeszcze naczekaszpociesza

Roztańcze w sobie świat na przekór łzom.....

Jolar (offline)

Post #24

09-05-2010 - 22:06:19

niedaleko Warszawy 

BUUU!załamka, a ja byłam pełna nadziei, że "przeskoczysz".. "wzorzec..." i pokarzesz co potrafisz na kolejnym Sabacie.....śmiech, wierzę na 100 %, że byłabyś lepsza od "oryginału"...cool smiley, a tu tyle trzeba czekać... no cóż muszę odwołać się do "opatrzności" i do... wiadomo kogo... aby doczekać Sabatu z taką .."cyferką"...niedowiarek... , a Ty Manieczko... "szlifuj formę" oczko, wszak musisz być lepsza... od oryginału, czego Ci życzę i serdecznie pozdrawiam...
Dasz radę ...spoko...takpociesza

mag_dag (offline)

Post #25

09-05-2010 - 22:13:41

Sosnowiec 

no i wróciłam, ale musiałam jeszcze wysłuchać prezentacji na jutro bezradny

ledwom żywa, ale szczęśliwa - dzięki Maniu_Organizatorko_Jedyna, ale weź mi Ty jeszcze raz policz te one Sabaty, bo jak ja na paluszkach liczyłam, to mi wyszedł jeden mniej niż Tobie myśli

nie będę więcej pisać, bo najpierw odespać muszę, spanie mam mocno w niedoczasie, a to dla posuniętej starszyej pańci mocno obciążające jest...
polecę foki pooglądać, może ktoś już coś wkleił - mój aparat tym razem został w S-cu, razem z panem Montignakiem oczko

bardzo_bardzo się cieszę, że spotkałam Was wszystkie!!!

Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski)

-----><-----

----------------------------------------------------------

KryskaW (offline)

Post #26

09-05-2010 - 22:19:03

Psarskie/Poznań 

Buuuuuuuuuuuuuuuu ale" nic to"... ..za to fajnie się czyta Wasze wspomnienia i powroty z Ciechabuziak

ewik (offline)

Post #27

09-05-2010 - 22:31:31

Piernikowe Miasto 

Dzięki moim wspaniałym <Czarownicom> za czarowny weekend róże
Świetnie się z Wami gaduliło,śmiało,pływało, drink.gif, było cudnie
Podziękowania dla naszych wesołych kabareciarek brawo
A Mani należą się szczególne podziękowania kwiatek za anielską wręcz cierpliwość,zaangażowanie i czas poświęcony na organizację sabatu.
Czekam już na następne spotkanie duży uśmiech

krakuska (offline)

Post #28

09-05-2010 - 22:32:50

Kraków 

buzkicieszę się ogromniaście, że Wam sie sabacik udał. Miło sie czyta takie uchachane kobitki. I ruch sie tu zrobił.....w tym wątku, a wyznania miłosne i dobre słowa aż kipią .Troszkę Wam zazdroszcze . No i też bym chciała kilka fotek zobaczyć. A teraz odpoczywajcie i fotki zmniejszajcie.....duży uśmiech czekamy....

Jaggoda0 (offline)

Post #29

09-05-2010 - 22:34:07

Stargard  

Witam was i donosze że my z Jadwigą 61 tez dotarłyśmy całe do domciu.....dziękuję Mani za organizację kolejnego sabaciku za basen,grila było supcioradochadziękuje dziewczynom w pokoiku za ciepłą i miłą atmosferę za ubaw po pachy , za wspólne tańce i wygłupy..dziekuje że mogłam was zobaczyć i poznać nowe dziewczyny w realu ..za kolejny super kabaret ...tęsknię juz za wami calus

Życie Jest Darem Od Boga Więc Czemu Za Nie Płacimy...???...

gosik (offline)

Post #30

09-05-2010 - 23:02:47

Głęboka Prowincja 

Dziękuję Wszystkim sabatowiczkom za mile spędzony czas buziak

.... Śmieję się ze wszystkiego na tym ziemskim padole, żeby nie płakać….
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 756
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024