Sabat VIII - 7-9.05.2010r
Kasia_W (offline) |
Post #1 10-05-2010 - 09:17:09 |
Zduńska Wola |
i ja się melduję, dotarłam wczoraj wieczorkiem ale musiałam stęsknionym wieczór poświęcić- nie było jak tu listę podpisać
dziękuję wszystkim sabatowiczkom, było doskonale na forum od 13.08.2008 najważniejsze jest mieć plan, a plan jest :-) Centrala - Klub Muzyczny |
suchal (offline) |
Post #2 10-05-2010 - 10:17:30 |
Uzdrowisko |
Dopiero dzisiaj wpisuję swoją obecność mimo tego, że najwcześniej byłam w domku.
Dziękuję za miłe przyjęcie mnie do grona sabatowiczek .Moim współlokatorkom dzięki za wyrozumiałość. Następnym razem będę bardziej na luzie.Ja swoje zdjęcia przekażę Mani. Ona zdecyduje co z nimi zrobić. Jeżeli będzie ktoś chętny, to proszę podać adres na priw. Przyślę na pewno. |
Alcia (offline) |
Post #3 10-05-2010 - 10:40:48 |
Malbork |
i ja się melduje że powróilim już do domków , z Basią-Dorotą i Basią,
(z poślizgiem się wpisuje , ale wczoraj nie miałam jak) jak zawsze było miło i wesoło Maniu ukłony dla Ciebie za organizacje , i do zobaczenia , buziaki dla Wszystkich A najważniejsze to żeby we wszystkim widzieć pozytywne strony ; )) |
Parabola (offline) |
Post #7 10-05-2010 - 18:28:46 |
Nowy Sącz |
Tojka dobrze gada połapać się nie idzie. Do domku dotarłam najpóźniej, bo o 23.20 i jeszcze z przygodami... Mój szanowny na zakazie skrętu w lewo tuż za dworcem ..... skręcił w tym kierunku przed radiowozem. który uprzejmie go ' przepuścił'... Za 10 m juz nam błyskali coby się zatrzymać..... mój zdziwiony o co chodzi. Jak się dowiedział...... to sie przeznał ze nie 'widział'.... znaku... Zapytali .... czy żonę pan wiezie ?? ..... widzieli walizkę na tylnym siedzeniu. Tak gorliwie zapewniał, ze nawet nie było słychać jak ja sie odezwałam do policjantów. Powiedzieli, że w tym momencie 'zarobił' 250 zł i ma żonie kupić za to prezent.... Nawet dokumentów nie chcieli .... i dobrze, bo się później okazało, że nie miał przy sobie... Teraz czekam na prezent..... ..... uwidzę go jak se sama kupie... Dzięki za wspólnie spedzony czas na sabacie.... jeszcze dzis mnie boli brzuch od śmiechów Dziękuję Agusi i Ewci za transport_łamany... Kocham WAS !!!!! |
barbara (offline) |
Post #8 10-05-2010 - 19:09:04 |
Tczew |
Parabolciu to miałaś przygodę,ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło-teraz tylko pomyśl o fajnym prezenciea co do dorotki to rzeczywiscie mogła byc balonikiemwracałysmy do domu razem z Alcią,na miejscu byłysmy o 17-ej a o 19-ej już lulkałam,taka byłam padnięta.Już dawno tak dobrze się nie bawiłam,za co składam podziękowania Mani,Dorotce,Zuzi,Jadzi,Jagódce,Lulu,Eli61 no i wsitkim razempa kochane
|
Parabola (offline) |
Post #13 10-05-2010 - 21:41:16 |
Nowy Sącz |
...... też nad tym myślałam.... Ale doszłam do wniosku, że kochanka to pewnie przyjeżdza w dzień.... a nie prawie w środku nocy... |
wrJola (offline) |
Post #14 10-05-2010 - 23:35:27 |
Wrocław |
... jak zawsze na szarym końcu .... ale tyż przyleciałam podziękować za cudowny wekend- Maniusi za organizację, domek- WO 7 za współspanie, Kaberecikowi za część artystyczną, i wszystkim uczestniczkom za całokształt!
....bardzo się cieszę, że mimo wszystko mnie pamiętacie i, że dane mi było poznać "nowe" wspaniałe sabatowiczki! DZIĘKUJĘ! i tyż Was kocham! cmok, cmok |
Marianna08 (offline) |
Post #22 12-05-2010 - 08:18:53 |
Kraków |
|
Al_la (offline) |
Post #25 14-05-2010 - 21:19:52 |
k/Warszawy |
Wysłałam zdjęcia. Jeśli ktoś nie dostał wszystkich paczek (14), proszę o wiadomość
W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
lulu (offline) |
Post #29 15-05-2010 - 09:53:36 |
k/Kwidzyna |
Ja mam wszystkie paczki prócz 13 ale to nic dziwnego, a przecież nie jestem przesądna.
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna |
Al_la (offline) |
Post #30 15-05-2010 - 12:13:37 |
k/Warszawy |
"13" nie dotarła, bo jej nie było.
Źle ponumerowałam. Ciekawe, jakim sposobem doszła do suchala, Jaggody i zuzi W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |