Sabat IX pierwszy weekend września
joanna_w29 (offline) |
Post #1 02-09-2010 - 23:00:37 |
Szczyrk |
czyli brac spiwor ??
osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil ![]() albo przez wiadomość prywatną |
lulu (offline) |
Post #3 03-09-2010 - 07:21:37 |
k/Kwidzyna |
Ponieważ zmotoryzowanam to zgarnę z domu śpiwory i przywiozę, grzejniczek też spakowany, czajniczek też.
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() |
amor (offline) |
Post #8 04-09-2010 - 13:58:21 |
Siemianowice Sl. |
A tam juz zabawa na calego-smiechy,hulanka i swawola! I Rumor na Rumorze Rumorem popędza! Pogode maja ładna slonce i ma byc 16 st ,jesli prognozy nie kłamia .Za to w nocy ledwo 3-5 st! Oj mam nadzieje ,ze cieple majty zabrane!
![]() ![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 04-09-2010 - 13:58:43 przez amor. |
danuta maria (offline) |
Post #9 04-09-2010 - 19:09:38 |
Włocławek |
Dzisiaj wpadłam do Ciecha dosłownie na pięć godzin i musiałam niestety wracać. Na krótkich odwiedzinach była także Renacic z córką Olą i KasiaW z Zosieńką i mężem. Pogoda w Ciechu super: słonko, cieplutko, bezwietrznie
![]() ![]() Jedyny smutek - to zwichnięta nóżka Madzi - wczoraj wieczorem: lekarz, gips, dwie kule ![]() Na obiedzie byłyśmy " U Tomaszka "; dziewczyny poszły spacerkiem, a Lulu zawiozła te dwie kuśtykające wraz z trzema " kule- żankami " ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i przekazuję pozdrowienia od sabatujących. ![]() |
Kasia_W (offline) |
Post #10 04-09-2010 - 20:01:47 |
Zduńska Wola |
Witam
jak już Danuta napisała byłam dziś na chwilkę w Ciechu. Zajrzeliśmy z rodzinką wracając z Trójmiasta do domu. Atmosfera na sabacie doskonała - mimo pechowego wypadku Madzi (bibula skręciła nogę, na schodach szczegóły pewnie zdradzą sabatowiczki ![]() Kasia na forum od 13.08.2008 najważniejsze jest mieć plan, a plan jest :-) Centrala - Klub Muzyczny |
manka45 (offline) |
Post #14 05-09-2010 - 17:37:52 |
sabatowo |
SABAT IX uważam za zakończony .
Teraz smutno i pusto ,wszyscy się rozjechali ![]() Ewka jako ostatnia sabatowiczka wyjechała i Ciech zaczoł płakac. ![]() Pogoda dopisała humory też . ![]() Nie było jeszcze Sabatu coby nie zostawiła która czegoś . Dziewczyny mam kurtkę beżową rozmiar 42 .Najgorsze to ze nie ma włascicielki tej kurtki. Jak by się znalazła to prosze na priv i odeślę ![]() Do kurortu zjeżdzają się inwalidzi ,Magda 61 obaliła tą teorię ![]() Cieszę się ,ze wszyscy rozjechali się zadowoleni. Dziewczyny ,a teraz aby do wiosny.... Roztańcze w sobie świat na przekór łzom..... |
amor (offline) |
Post #15 05-09-2010 - 19:16:44 |
Siemianowice Sl. |
BYle do wiosny!
![]() ![]() Nawet przypomniala mi sie stara historia ,gdy do kurtki mojej tesciowej trafila mała, na dwa zeby protezka . Tesciowa znalazla to to w trakcie mszy i byla bardzo zdziwiona( miala wszystkie swoje zeby). Potem sie wyjasnilo ,ze poprzedniego wieczoru zaprzyjazniona sasiadka, ktora nas odwiedzila pomylila kurtki ( jej byla bardzo podobna) i wrzucila nową, niewygodna protezke do ( myslała) wlasnej kurtki. ![]() Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 05-09-2010 - 19:20:39 przez amor. |
mag_dag (offline) |
Post #16 05-09-2010 - 19:21:17 |
Sosnowiec |
melduję, żem wrócona już, ale trza było zostać, bo tu na południu zimno i pada, fuj
było super, kameralnie, słonecznie, cieplutko, smaczniutko, wesolutko, spacerowo, wybuchowo i gipsowo troszkę też - kto nie był, bo mu się nie chciało dupska ruszyć - niech żałuje ![]() Maniu, dzięki za wszystko ![]() dziewczynki, jesteście super, a chwile z Wami - bezcenne ![]() Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
joanna_w29 (offline) |
Post #18 05-09-2010 - 20:42:29 |
Szczyrk |
w domku zmęczona ale zadowolona
![]() ![]() Sabat świetny, dziewczyny cudowne ![]() dzięki wielkie za spotkanie ![]() osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil ![]() albo przez wiadomość prywatną |
malgos 10 (offline) |
Post #20 05-09-2010 - 22:07:53 |
Łódź |
I teraz ja .................
Jako świeżynka na sabacie powiem ![]() Miło było się spotkać ....... A dziewczyny to każda oryginalna i superaśna................. ![]() A atmosfera to ................... to brak słów by to opisać Bo najlepiej to przyjechać i poczuć to .............. ![]() Może zdjęcia przekażą jej troszeczkę I te niespodziewane odwiedziny Ale było miło I teraz będę miala co wspominać w zbliżające się zimowe wieczory ![]() A jedzonko ,a ciacha , i wszystko............ mniam mniam mniam ![]() ![]() ![]() Są specjalistki od dobroci i chylę czółko Kto nie był niech żaluje i nad następnym Ciechem niech się zastanowi jestem na forum od 25-10-2008 ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. - Fiodor Dostojewski ![]() |
madzia_61 (offline) |
Post #21 05-09-2010 - 22:22:57 |
|
I ja szczęśliwie ,bez przygód wróciłam pod opieka Deborki /no nie wiem kto się kim opiekował
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aurora (offline) |
Post #22 05-09-2010 - 22:24:50 |
|
Dziewczyny to był mój hmhm 7 a może 8 sabat o matko skleroza...............fajnie było fajnie.
Cieszę się ze spotkania ze starymi sabatowiczkami ale jeszcze bardziej z poznania nowych. Mania jesteś kochana że mimo wszystko ciągle Ci się chce organizować te spędy. |
lulu (offline) |
Post #27 06-09-2010 - 19:17:42 |
k/Kwidzyna |
Ja też właśnie dotarłam do domu. Dzięki wielkie MANIUSI
![]() ![]() Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() |
dunia (offline) |
Post #28 06-09-2010 - 21:53:34 |
|
Na bank kurtka Kasi W
![]() Dziewczynki smutno mi,bo do maja kurde daleko............a po każdym sabacie mam niedosyt,bo chce się i jeszcze i jeszcze przebywać,gadać,śmiać się z Wami!!!!!!!!!!!!!! Nic mi nie pozostaje jak tylko podziękować każdej z Was za cudne chwile!!!!!!!!!! Maniu,kochamy Cię za to że umożliwiasz nam te nasze spotkania ![]() |