XVI Sabat 21-25 Maj
Rudzia (offline) |
Post #1 25-05-2014 - 17:15:48 |
Warszawa |
![]() Hey Moje Kochane ![]() I ja dotarłam do domku... Ależ to był weekend ![]() ![]() ![]() tyle emocji ,tyle wrażeń... tyle... buziaków ![]() Wiem, że żadne słowa nie oddadzą tego co czułam i czuję... ale muszę się wam przyznać... to wielkie szczęście być członkiem Naszej "rodzinki" Każda z Was jest niepowtarzalna i wyjątkowa, każda ma to coś... (i tu mrugam do iwciam ![]() jestem dumna, że udało mi się troszkę Was mieć w swych ramionach, wycałować... zamienić kilka słów ! Mam nadzieję, że chociaż troszkę byłyście zaskoczone moim przybyciem i zrobiła Wam niespodziankę ![]() Dziękuję Wam ![]() "Cha do dhuin doras nach d’fhosgail doras" |
Al_la (offline) |
Post #5 25-05-2014 - 18:14:37 |
k/Warszawy |
Gołębie dolatują, a ja z przyjemnością zaglądam im pod skrzydełka i do dziobków
![]() Wszystkim uczestnikom sabatu wyślę zdjęcia swoje i Timurka, ale muszę najpierw zobaczyć, czyjego adresu mailowego mi brakuje. Pewnie za robotę wezmę się jutro z rana, bo dziś czuję lekką niemoc ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
lulu (offline) |
Post #6 25-05-2014 - 18:27:46 |
k/Kwidzyna |
Manu jak zawsze, tradycyjnie, wielkie, ogromne podziękowania.
![]() Rudzielcu, dla mnie to była baaaaaaaardzo ogromnie miła niespodzianka, wręcz dubeltowa niespodzianka. Dziewczynom wielki pokłon, za przemiłe chwile. I do zobaczenia we wrześniu. Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() |
Ella (offline) |
Post #8 25-05-2014 - 18:57:49 |
Gorzów Wlkp. |
I ja dojechałam szczęśliwie, z przerwą kawową u kolegi żeglarza
![]() Dziękuję gorąco ![]() ![]() Przyjemnie było poznać nowe dla mnie dziewczyny. Bardzo spodobało mi się miejsce (z małym wyjątkiem), blisko centrum i tężni. Co prawda i tak nie uchroniło to moich delikatnych stóp od odparzenia, ale to już wina piekielnego upału. Za to serce stymulowane nie tylko maszyną, ale dobrą amazońską energią wręcz wzmocniło się - oby na długo! |
endżi (offline) |
Post #12 25-05-2014 - 20:11:17 |
Warszawa i okolice |
Dotarłam i ja
![]() Bardzo się cieszę że zdecydowałam się przyjechać. To były przemiłe dwa dni, które pozwoliły oderwać się od codzienności i zapomnieć o sprawach mniej przyjemnych ![]() Bardzo dziękuję naszej Mani, która to wszystko tak wspaniale zorganizowała, oraz Nanet dzięki której dotarłyśmy szczęśliwie tam i z powrotem ![]() Nigdy nie wiesz jak silny jesteś, dopóki bycie silnym nie stanie się jedynym wyjściem jakie masz Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 25-05-2014 - 20:12:14 przez endżi. |
nowa mama (offline) |
Post #13 25-05-2014 - 20:50:43 |
Gdańsk |
Hej dziewczyny!
jak na sabatowiczki przystało Trójmiasto z Gosikiem w burzę wracało, a pioruny i błyski zwiastowały nasz powrót bliski ![]() Szczęśliwa, że Was widziałam, dzisiaj w chałupie na tyłku nie usiedziałam... ![]() Dziękuję Wam kochane za wrażenia niezapomniane, za całą serdeczność.... Kocham, tęsknię, wzdycham... Endżi, Nenar, Nanet - miło było Was spotkać. Ewcia, pracowita pszczółko co od rana zdjęcia ślesz - dzięki. ![]() |
kesy (offline) |
Post #16 25-05-2014 - 21:32:44 |
Starogard-Gdański |
Ja dotarłam już wczoraj.. i to znacznie wcześniej niż przewidywałam..dzięki wspaniałomyślnej Gośce
![]() ![]() ![]() śię o całym świećie..liczyliśmy śię tylko My tu i teraz. Dziękuję Maniuśi za zorganizowanie takiego spotkania. ![]() Andziuli za wspaniałą kolację ![]() ![]() ![]() Było mi bardzo miło poznać rodzinkę Szpaków..mimo że tak krótko. Już tęsknię i nie mogę doczekać się następnego sabatu ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pilot_613 (offline) |
Post #21 26-05-2014 - 18:05:11 |
Wawa |
Wątek przeczytałem CAŁY_od_początku = SABAT_udany
![]() Ten sam rozkład i stopniowanie zgłoszeń, odwołań, korekt, problemów, emocji i ...zadowolenia ![]() Hmmm... "pod grzybkiem"? Kiedyś łapałem sabatowe_foty z miejskiej kam. ale to chyba było pod siakąś fontanna? ;-) "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Pilot_613 (offline) |
Post #23 26-05-2014 - 22:06:12 |
Wawa |
Ale inne się spóźniły, tak? - nawet znając czas_i_miejsce... - jw.. ;p A ja tu dotarłem dopiero dziś :-D - i nadal podziwiam :-) [DOPISEK: i to tylko dzięki Elli, bom się martwił czy dojedzie, jakżem zerknął do jej "domku" ;-)] "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 26-05-2014 - 22:10:02 przez Pilot_613. |
Al_la (offline) |
Post #27 28-05-2014 - 22:31:05 |
k/Warszawy |
Prawie wszyscy dostali już moje zdjęcia. Czekam jeszcze na kilka adresów mailowych. Potwierdzenie odbioru dostałam tylko od 5 osób, ale mam nadzieję, że zdjęcia (13 paczek) doszły do wszystkich.
Wybrałam kilkadziesiąt zdjęć spośród moich i Ewci i przesłałam do Myszki, która umieściła je w galerii profilu "Amazonki.net". Zapraszam do oglądania [amazonki.net] ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #29 29-05-2014 - 10:10:15 |
k/Warszawy |
Jeśli użytkowniczki-amazonki nie mają dostępu do galerii profilu "Amazonki.net" (link w poście 27 - powyżej), to proszę zgłaszać się do myszki. Trzeba Was dodać do "znajomych" wymienionego profilu, ponieważ tę galerię widzą tylko użytkowniczki-amazonki, czyli "sami swoi"
![]() Już zauważyłam, że chyba Krynia58 nie ma dostępu, nie mylę się? ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
andzia73 (offline) |
Post #30 29-05-2014 - 11:06:27 |
Gdańsk |
namiary na pana druczka [www.polidruk.com]
![]() ![]() ![]() |