Spotkanie w Jastrzębiej Górze
Pat (offline) |
Post #1 29-05-2014 - 22:41:27 |
|
Kochane, zapraszam na spotkanie w najdalej na północ wysuniętym zakątku Polski.
termin 6-8.06.2014 r. Trójmiejska grupa już zapowiedziała swoją obecność, więc będzie się działo Kto ma ochotę się spotkać w amazońskim gronie i posłuchać wspólnie szumu morskich fal, proszę o wpisy. Pozdrawiam Pat ŻYCIE JEST PIĘKNE I BIEGA NA MALUTKICH NÓŻKACH:-) ...DLATEGO MUSZĘ ŻYĆ... |
dziubas (offline) |
Post #12 02-06-2014 - 17:11:20 |
Gdańsk |
Kesy! O której masz te wizytę bo możemy Cię zgarnąć zaraz "po" ale wtedy musisz już być wyszykowana na wyjazd!
Jest to i dla mnie kusząca propozycja! Ale na razie nie mogę się ostatecznie deklarować! Ale cierpliwości! rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #13 03-06-2014 - 08:48:28 |
Gdańsk |
Pisałam juz Pat dlaczego raczej nie bede choc od soboty bede niedaleko bardzo, bo w Rozewiu!!! Więc moze choc na chwilke sie zobaczymy!!!!
rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
gosik (offline) |
Post #14 03-06-2014 - 19:47:13 |
Głęboka Prowincja |
Dziewczyny ! 06.06 zbiórka o 10.30 pod Inviktą . Chętne zapraszam do mojego autolota
" Sopociarę " mogę zgarnąć z wiadomego nam miejsca w stronę Karwin. Jakbym się spóźnila to proszę o cierpliwość ! .... Śmieję się ze wszystkiego na tym ziemskim padole, żeby nie płakać…. |
dziubas (offline) |
Post #15 04-06-2014 - 10:28:16 |
Gdańsk |
Czesiu! A ja bedę od soboty rana w Rozewiu w hostelu Okulski ul Garnizonowa 40. Chetnie sie z Toba zobaczę, ale ja bede na rekolekcjach, wiec proszę zadzwoń najpierw kontakt podam Ci na priv. Buziaczki! Juz sie cieszę!
rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #18 05-06-2014 - 14:14:30 |
Gdańsk |
Szkoda, ze polski bus nie dociera az do JG, bo namawiałam Warszafke, do pojawienia się "na sabaciku" w Jastrzębiej Górze! Prawda , że nazwa tez odpowiednia na zlot babolców z mietłami?
Pat (offline) |
Post #28 08-06-2014 - 22:00:41 |
|
Buuu, cicho tu bez Was się zrobiło, nawet sąsiadom smuto, że nie posłuchają już naszych rozmów
Nieskromnie powiem, że było zarąbiście i świetnie sią bawiłam (mój mąż również ), wszelkie niedoskonałości organizacyjne proszę mi wybaczyć i jeszcze raz dziękuję za prezent. Czesiu bardzo się cieszę, że Ciebie poznałam i że mieszkamy tak blisko , na pewno będzie okazja się spotkać. I jeszcze jedno, dziewczyny które były: zapomniałam rano przekazać, że Czesia prosiła, aby przesłać jej swoje nr telefonów. Ewka - został u mnie szklany talerz po torcie, tort był z borówkami, a borówki z .... Wiedzą tylko te co były, reszta niech żałuje... ŻYCIE JEST PIĘKNE I BIEGA NA MALUTKICH NÓŻKACH:-) ...DLATEGO MUSZĘ ŻYĆ... |
dziubas (offline) |
Post #29 08-06-2014 - 22:20:19 |
Gdańsk |
Ja te trochę żałuję, że nie mogłyśmy się zobaczyć, mimo, że byłyśmy tak blisko siebie! Dziś wydzwaniałam do Gosika i Ewki36 ale do teraz żadego odezwu... Za to spędziłam cudne popołudnie w Rozewiu w towarzystwie Czesi, jej męża Bogdana i syna Rafała i suki Saby! Właśnie wróciłam do domku baaardzo zmęczona ale też baaardzooo zadowolona! Maślanka mi nie jest potrzebna...