Majowy Sabat
mea (offline) |
Post #1 27-05-2015 - 23:02:56 |
Piaseczno |
I ja chodzę jakaś przybita Te sabaty są stanowczo za krótkie, powinny tydzień trwać...a tak, to te dwa dni człowiek nie zdąży się nacieszyć i już trza wracać...a potem tęskni jak diabli.
Andrzeeeeeeejuuuuuuu:meloman reeeeeetyyyyyyyyyy, reeeeeeetyyyyyyy, jeeeeeeeeeeeeejuuuuuuu! With or without you... |
Al_la (offline) |
Post #4 28-05-2015 - 20:25:46 |
k/Warszawy |
Ja też mam zgrane fotki (niedużo ich) i poproszę adresy mailowe osób, które nigdy nie były ze mną na żadnych spotkaniach. Resztę mam
W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Maja048 (offline) |
Post #5 28-05-2015 - 20:33:43 |
Wronki |
sasky...jeżeli gdziesik mnie znajdziesz na zdjęciu to e'mail jest u mnie... a zresztą...myszka048@op.pl...
Czytam Wasze wiadomości i....qrde GDZIE SIĘ TAK BAWIŁYŚCIE?????????????????????? Po imprezie w sobotę ja i lulu i...sprzątałyśmy bałagan ze stołów i ...NIKT NIE MÓWIŁ GDZIE IDZIECIE DALEJ BALOWAĆ....No cóż...VAT-u sobie nie odejmę... |
Al_la (offline) |
Post #7 28-05-2015 - 21:09:46 |
k/Warszawy |
Do 19 osób fotki już poszły (mój program wysyła jednocześnie do 20). Reszta dostanie jutro. Czekam na adresy, których nie mam.
Skończyłam na kesy (lista jest alfabetyczna) W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 28-05-2015 - 21:10:56 przez Al_la. |
kesy (offline) |
Post #10 29-05-2015 - 13:52:28 |
Starogard-Gdański |
Maju,sprzątało wiecej osób...ja też.To że idziemy na stołówkę...Wszyscy wiedziały.A że Ciebie nie mogłyśmy się doczekać...Miturka i ja poszłyśmy po Was do pokoju...zrobiliśmy Ći kawkę...chyba jej nie dopiłaś...bo zgarnęła Ćię Lulu.Jest czego żałować...bo tam dopiero się działo...Ircia prawda???
Oni też czują ból |
Al_la (offline) |
Post #12 29-05-2015 - 17:39:03 |
k/Warszawy |
Wieczorem wyślę zdjęcia do pozostałych osób.
Nie mam adresu mailowego: grazynakawa asiorekl123 Magda05 olga30 doris7 Jeśli nie doślecie, fotek Wam nie wyślę W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
sasky7 (offline) |
Post #15 01-06-2015 - 15:19:46 |
Warszawa |
Hej!
Chociaż mój aparat był w widocznym rozpadzie, to kilka zdjęć nim zrobiłam (i telefonem też) Wybrałam i popakowałam to - każdej indywidualnie - i wysłałam do: Al_la andzia73 anija63 danka58 dunia endżi ewik ewka36 Gawron2 gosik grazynakawa Ikka ira iwciam Iza12 Jolcia kabaja karolina21 kesy lulu luska Magda05 Maja048 manka45 Marzena_66 mea mituraewa nanet nutka Ola_1300 olga30 zuzanna Do reszty nie mam adresów - więc przerwa w dostawach. Poproszę o fotki na adres, z którego Wam wysłałam fotki (a_to_ja...itd.) Pozdraviam |
Al_la (offline) |
Post #18 01-06-2015 - 21:13:53 |
k/Warszawy |
Wysłałam Ci Podaj mi na PW jeszcze raz adres mailowy. Może masz jakieś ograniczenia i przesyłki były za duże....hmmm Nie dostałam zwrotu Wysłałam już wszystkie zdjęcia do osób, których miałam adresy. W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Ikka (offline) |
Post #19 02-06-2015 - 00:37:53 |
Gdańsk |
Ala...zwracam honor ...dostałam zdjecia sprawdzalam innego maila :...bardzo, bardzo dziękuje ...buziole
Ikka ---------------------------------------------------------------------------- Zamiast zamartwiać się tym co będzie jutro - bądź szczęśliwa już dzisiaj ..... Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 02-06-2015 - 00:38:27 przez Ikka. |
grazynakawa (offline) |
Post #21 03-06-2015 - 17:32:03 |
Oława |
Zdjęcia dostałam, dziękuję i pozdrawiam....
|
sasky7 (offline) |
Post #22 10-06-2015 - 00:56:23 |
Warszawa |
Buuuuuuuuuuuuuuuuu ...
Wysłałam fotki, które miałam, do wszystkich, którzy się zgłosili. Poprosiłam o fotki dziewczyn i ... wyjechałam. Wracam ... a u mnie w skrzynce pusto. (jedynie Al_la przysłała wcześniej swoje) Cóż ... Może któraś mi się zrewanżuje? (mój adres jest w profilu w danych kontaktowych) P.s. sorry za te gorzkie żale, ale mam na nie powody: nie dostałam dziś 9 kursu Xelody bo mój wynik TK bezkontrastowego (bo nie dali rady wkłuć wenflonu) poszło do konsultacji. Jutro decyzja o dalszym leczeniu. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 10-06-2015 - 00:57:33 przez sasky7. |
Al_la (offline) |
Post #23 10-06-2015 - 09:02:39 |
k/Warszawy |
Ja też wysłałam swoje fotki, a dostałam zaledwie od kilku osób
W forumowej galerii też pusto, bo chciałam wysłać Myszce fotki dopiero wtedy, kiedy dostanę od Gawrona, ale nie dostałam. W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Ella (offline) |
Post #28 02-07-2015 - 23:53:17 |
Gorzów Wlkp. |
Kochane moje (i Ty, kochany Andrzeju)
Komu z was przypadła w udziale na Sabacie moja płyta "Niezapominajka"? Dlaczego nikt mi nie pisze, że na tej płycie są takie same nagrania, jak na płycie "Powiedz nam o przyjaźni"? Nie słuchaliście, czy tacy jesteście delikatni, że nie chcecie mnie urazić? Na szczęście jedna osoba słuchała i poprosiła o płytę właściwą. Co też z przyjemnością uczynię, dokładając jako wyrównanie strat emocjonalnych płytę "Ela śpiewa Okudżawę". Mea culpa, nie dopilnowałam producenta. Zatem śmiało! Proszę zgłaszać się, kto nabył trefną Niezapominajkę. Na priva poproszę adres, na który prześlę Niezapominajkę właściwą wraz z bonusem PS. Płyta "Powiedz nam o przyjaźni" zawiera 16 piosenek, "Niezapominajka" (właściwa) - 24 piosenki. Dla jasności |
Ella (offline) |
Post #30 03-07-2015 - 13:20:25 |
Gorzów Wlkp. |
Tak, Ira słucha, i to jest cudowne
Czy ktoś jeszcze ma dwie te same płyty, mimo innych tytułów? Wczoraj dostałam jeszcze inne płyty, wydawnictwa Soliton. To druga podwójna płyta, dokumentująca Ogólnopolski Przegląd Piosenki "Bazuna". [soliton.edubawi.pl] Tutaj więcej o Bazunie: [www.bazuna.org.pl] Na płycie "Bazunowy Kalejdoskop" są zamieszczone dwie piosenki w moim wykonaniu. Dlatego dostałam trzy autorskie, a resztę (zażyczyłam sobie 15) w promocyjnej cenie 30 zł. Kupiłam, bo są tego warte. Mogę odstąpić, gdyby ktoś miał ochotę wejść w posiadanie tej płytki |