Majowy Sabat
sasky7 (offline) |
Post #3 24-05-2015 - 20:44:38 |
Warszawa |
Dzięki dorrot jestem w domku już od 14:00
![]() (nachodziłam się na to trzecie piętro i teraz dopiero ... podniosłam się z kanapy) Dziękuję za fajnie spędzone trzy dni. Miło było zobaczyć znajome buziaki. Miło też było poznać nowe Babeczki. (mam lekki niedosyt, bo z każdą nie dało się pogadać osobiście) Mańka - ukłon za organizację! Sylwio, Andrzeju - dzięki za interesujące wykład i "wykład". Gawronie - jesteś moim nowym fotograficznym guru ![]() Nanet - dzięki za "niespodziankę wyjętą z auta" P.s. dziękuję za wsparcie - naładowałam się przy Was na czas jakiś ![]() (śmiechy, chichy, rozmowy, smaki i zapachy czyli chwil takie łapanie ![]() Dosyć lukrowania, czas na Xelodę |
karolina21 (offline) |
Post #6 24-05-2015 - 21:16:31 |
Strzelce Krajeńskie |
I ja się melduję
![]() ![]() |
danka58 (offline) |
Post #14 25-05-2015 - 08:29:12 |
k/Gniezna |
Jak juz pisała Asia dotarłyśmy całe i zdrowe
![]() ![]() ![]() W życiu piękne są tylko chwile i dla tych chwil warto żyć. |
sasky7 (offline) |
Post #15 25-05-2015 - 09:38:17 |
Warszawa |
Ja mam znów zapchaną skrzynkę. Info prześlę SMSowo. P.s. ... czy ja Cię widziałam robiącą zdjęcia??? ![]() ![]() |
grazynakawa (offline) |
Post #17 25-05-2015 - 11:17:00 |
Oława |
Serdeczne podziękowania za wszystko wszystkim kogo poznałam
![]() Do domu dotarłam chyba ostatnia późnym wieczorem i padłam........ ![]() Dziękuję Iwciam za wspólną podróż, choć z "małymi" niespodziankami ...... ![]() Pozdrawiam wszystkich ![]() |
Al_la (offline) |
Post #18 25-05-2015 - 11:33:56 |
k/Warszawy |
Dziś nareszcie sobie porządnie pospałam
![]() Coś mnie boli, jako pamiątka po Ciechu. Kto zgadnie co? Zuzia na pewno ![]() Dziewczynki, moich zdjęć jest bardzo mało, bo jak aparat zobaczył na sabacie Gawrona to se wziął urlop ![]() Co mam to Wam wyślę, tylko się nastroję ![]() Mam dostać Gawronkowe zdjęcia, to też Wam mogę powysyłać. A Was proszę o zdjątka Wasze, bo widziałam, że co druga była paparazzi ![]() Mój adres mailowy jest w moim profilu w zakładce "dane kontaktowe". ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Maja048 (offline) |
Post #19 25-05-2015 - 12:38:17 |
Wronki |
Ella...kuruj się bo żagle czekają...
![]() ![]() A teraz zabieram się za koralikowanie... ![]() ![]() ![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 25-05-2015 - 12:42:24 przez Maja048. |
Marzena_66 (offline) |
Post #20 25-05-2015 - 13:33:44 |
Warszawa |
Dziękuję kochane czarowniczki za wspaniale spędzony czas.Naladowalam akumulatory na wsze czasy.Mega relaks odstresowanie i psycha od razu wrocila na poprawny tor.Wszystkie jesteście wspaniałe .Juz nie pamiętam kiedy tak sie cudownie bawilam.I ta joga....jeszce czuje każdy mięsień.
![]() |
zuzanna (offline) |
Post #21 25-05-2015 - 18:16:50 |
Gdynia |
no ja wczoraj jeszcze imprezowałam imieninowo , dzisiaj też niedobitki....przyszły
mam chorobe Ali czyli boli mnie dupsko od ławki i brzuch od śmiacia r ó ż o w y jeszcze do wykąpania ..... akumulatory full jak u Wałęsy ... dziewczyny jesteście super , super , super ... a nalewki mężowatych , teściowych , babcinych i innych nie do ocenienia nie wspomnę jak działają ... Andrzej cieszę się że Ciebie poznałam - tu buziaki tort super i wszystko OK całuje i pozdrawiam |
Gawron2 (offline) |
Post #22 25-05-2015 - 21:14:51 |
|
Po pierwsze dotarłam o czasie.... było super_mega.... fotek full....
Dziękuję wszystkim za wspaniałą atmosferę, jesteście Wszyscy wspaniali i fotogeniczni ![]() Po drugie.... 1500 fotek mam do przejrzenia, selekcji i niewielka ich część do drobnych korekt takich jak wyprostować, przyciemnić , wykadrować itp ................. i myślę nad sposobem dostarczenia tym co chcą. W związku z tym wymyśliłam, że w momencie gdy już fotki będą dla ludzi ![]() ................. na płyty i drogą pocztową wyślę osobom zainteresowanym ( potrzebne mi będą pełne adresy pocztowe ) i wtedy możecie oglądać, zatrzymać sobie te co chcecie i wspominać, wspominać ![]() |
kesy (offline) |
Post #25 26-05-2015 - 15:01:48 |
Starogard-Gdański |
video: [www.youtube.com]
To dla przypomnienia...bo też mi to w głowie śiedzi...a dziewczyny śpiewały to rewelacyjnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jolcia (offline) |
Post #26 26-05-2015 - 16:23:06 |
|
Oooooo dziękuję Kesy
![]() ![]() PS. Dostałam 20zł i przywiozłam je w kieszonce kurtki do domu. A miałam komuś oddać 10zł jako resztę z recepcji. Oczywiście nie wiem komu. Cała ja ![]() Uprasza się osobnika, który nie dostał 10zł reszty o ujawnienie się ![]() ![]() Andrzeeeeeeejuuu!!!!!!!!!!!! |
sasky7 (offline) |
Post #27 26-05-2015 - 16:25:43 |
Warszawa |
Jakie "śpiewały"???
W piątek poszłam spać wcześniej, jak jeszcze siedziałyście przy stołach na dole. (i nie dość, że nie słyszałam, jak się przenosiłyście, to nie słyszałam też żadnych nocnych odgłosów w kwestii "śmiały, śpiewały, pląsały itd., itp. ![]() Myślałam, że UFO przyleciało i Was ... wessało - stąd ta cisza. A tam było ... pani! życie w rozkwicie!!! ![]() ![]() P.s. andzia73, gdzieżeś, bo ja już pobiegłam po składniki, ale do teraz nie pamiętam, jakie, więc ... sałatki dziś nie będzie ![]() |