Zjazd w Dzwirzynie kwiecień 2017
Wysłane przez WitaJola
lulu (offline) |
Post #3 08-02-2017 - 19:42:08 |
k/Kwidzyna |
Dźwirzyno
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna |
Pyrunia (offline) |
Post #7 08-04-2017 - 19:28:30 |
Stolica Pyrlandii |
Nie ma konieczności aby się logować, czy mieć konto na fb.
Organizatorka podaje swoje dane kontaktowe : telefon, adres mejlowy. Już wkleiłam info o tym zjeździe na województwach, ale i tutaj podam, bo warto. Wcześniej nie trafiłam na ten wątek i stąd <kopia>. Niestety, nie mogę jechać a tak bardzo chciałam... Jestem w trakcie chemii i muszę odpuścić... A oto szczegółowy program. 1. SPOTKANIE Z LEKARZEM Dr Andrzej Krajewski 2. FRYZJERKA – STYLISKA BERNADETTA MAZUR- KUBACKA Fryzura jest czymś niezwykle ważnym. Jest wizytówką każdej kobiety. 3. AGNIESZKA KOSZUTA BRAFITTING – PROFESJONALNY DOBÓR BIUSTONOSZY. PORADY, POMIARY, WŁAŚCIWY DOBÓR ……… 4. KAMILA KLIMKIEWICZ DYPLOMOWANA Dietetyk, Psycho-dietetyk, Technolog żywności, Pedagog - w JEDNYM !!! 5. BOŻENA KACZMAREK MONODRAM W WYKONANIU JEDNEJ Z NAS….. 6. BASEN DO WASZEJ DYSPOZYCJI…. Aqua aerobik to sport dla każdego, bez względu na wiek i kondycję. 7. ZUMBA Z JOANNĄ KAROLAK muzyka, trochę skakania, tańca, fitnessu i improwizacji 8. MARTA POLAK - KOSMETOLOG Spotkanie – indywidualne porady… małe co nieco dla każdej z nas. 9. TAŃCE, TAŃCE , TAŃCE …… Regularny ruch jest nie tylko środkiem zapobiegającym powstawaniu nowotworu piersi, ale jest też czynnikiem pomagającym walczyć z tą chorobą. 10. UROCZYSTA KOLACJA 11. WYPOCZYNEK I REGENERACJA. 12. SPACERY - JAK TYLKO CZAS POZWOLI. Zjazd odbędzie się w miejscowości Dźwirzyno w ośrodku Geovita ul. Wyzwolenia 27 Termin pobytu : 21-23.04.2017 Koszt pobytu : 280,00/ osoba W pakiecie : 2 noclegi, pełne wyżywienie / 3 posiłki - śniadanie i kolacja w formie bufetu, obiad serwowany. bon do SPA o wartości 30,00 / osoba basen rekreacyjny Pobyt rozpoczyna się w piątek od godz.14:00 posiłkiem od kolacji a kończy w niedzielę po obiedzie.. Dla osób chętnych- pobyt może być przedłużony. Pozostałe kwestie będą na bieżąco uzupełniane. Osoba do kontaktu Maria Najdowska Niewiadomska tel. 603 058 593 amazonka1960@go2.pl |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
845
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024