X JUBILEUSZOWY SABAT
karolina21 (offline) |
Post #1 18-05-2011 - 20:38:44 |
Strzelce Krajeńskie |
|
lulu (offline) |
Post #7 19-05-2011 - 20:56:33 |
k/Kwidzyna |
Gawronku, jeśli masz wątpliwości, że ktoś nie chciałby, aby akurat te fotki były znane szerszej publiczności ... to po prostu dasz link tym które na pv poproszą o niego i już.
![]() Idę pisać na pv. Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() |
Gawron2 (offline) |
Post #8 19-05-2011 - 23:06:32 |
|
podaję link do albumu z fotkami .... miłego oglądania
![]() video: [gawron2.fotosik.pl] ... uwagi, komentarze mile widziane.... |
Ella (offline) |
Post #11 20-05-2011 - 01:32:56 |
Gorzów Wlkp. |
Jadziu, trzeba włączyć pokaz slajdów, wtedy leci bez reklam.
Gawronku, śliczne zdjęcia. Tak miło było zobaczyć znane buźki i te jeszcze rozpoznawane na zdjęciach. Bardzo żałuję, że nie mogłam być. Zapłaciłam - i nie mogłam, nic na to nie poradzę. Chciałam bardzo ![]() Oby na następny rok nic mi nie przeszkodziło. Popatrzę jeszcze na was w galeriach u innych dziewczyn... ![]() |
Gawron2 (offline) |
Post #13 20-05-2011 - 09:35:55 |
|
Andziu świetnie wyszłaś .... i chyba wiem o której fotce mowa... ale to nie takie istotne było jak wyszłaś... liczyła się odwaga występu na scenie.... pierwsza była Ola, to było odjazdowe ... co ona nam pokazała... potem byłaś Ty Andziu i tu też talent drzemiący się przebudził .... reszcie zabrakło odwagi i dlatego nie mają fotek na scenie ... ja też stchórzyłam, tłumaczyłam się tym, że ja to raczej pisata jestem a nie sceniczna
![]() ![]() .. Olu, może uda Ci się do kabareciku wkręcić, ale to nie ze mną rozmowa... trzeba np z Mają rozmawiać ![]() |
metka (offline) |
Post #14 20-05-2011 - 09:36:47 |
|
Dzięki za ogólnodostępnego linka
![]() ![]() Fajnie Was zobaczyć, jeszcze tylko podpisujcie kto na której fotce jest, bo jak na razie, to chyba tylko dwie z Was rozpoznaję ![]() Ella, ![]() "Spieprzaj, dziadu!" (L.K.) |
Renacic (offline) |
Post #22 20-05-2011 - 23:11:38 |
Włocławek |
Przepraszam, że tak późno , ale chciałam Wam podziękować z całego serca za, jak zawsze, serdeczne i miłe przyjęcie
![]() ![]() ![]() Kilka godzin z Wami to tylko namiastka, ale dla mnie to bardzo dużo znaczyło. Nareszcie mogłam uściskać osobiście osóbki które znałam i te które poznałam. Wszystkie jesteście takie kochane, uśmiechnięte i pełne energii (szczególnie Gawron na parkiecie ![]() Zdjęcia są przepiękne. Miło było Was pooglądać. Bóg nie obiecał dni bez bólu, radości bez cierpienia, słońca bez deszczu, ale obiecał siłę na każdy dzień, pociechę wśród łez i światło na drodze....... [blogiemwraka.blogspot.com] [www.lightofhope.info] |
Gawron2 (offline) |
Post #23 21-05-2011 - 16:09:50 |
|
![]() ![]() ![]() ... czary-mary... i fotki można obejrzeć w osobnym albumie .... o tutaj video: [gawron2.fotosik.pl] ... jak miło powspominać ... niezapomniane chwile ..... ![]() |
Gawron2 (offline) |
Post #28 22-05-2011 - 21:04:50 |
|
... w sprawie zdjęć z disco, które robiła Lulu dodam, że pstrykała je w trudnych warunkach, bo to i mało światła .... i obiekty mało statyczne
![]() ![]() ![]() |