X JUBILEUSZOWY SABAT
kasial (offline) |
Post #9 10-05-2011 - 10:20:31 |
|
Przepraszam, że tak późno zgłaszam ale niestety nie dojadę na sabat. Mase rzeczy mi się zwaliło na końcówkę tygodnia i do końca miałam nadzieję, że uda się to wszystko jakoś pogodzić ale nie da się. Także strasznie mi przykro, że was nie poznam osobiście, mam nadzieję, że jeszcze będę miała okazję. Może jest jeszcze jakaś chętna osoba w rezerwie i wykorzysta moją zaliczkę. Pozdrawiam i miłego spotkania.
|
lulu (offline) |
Post #10 10-05-2011 - 12:21:19 |
k/Kwidzyna |
Tylko nie wiem czemu ten widok na grzybka jest w czasie szybszym niż rzeczywisty. U mnie jest godz 12,19 a na podglądzie 12,23. czyżby tam czas szybciej leciał ... to ja się tak nie bawię ... jedziemy prawie na trzy dni, a będziemy dwa ...
![]() Zosia (suchal) moglibyśmy przeprowadzić próbę generalną, Ty byś o określonej godzinie, jutro, pojutrze pomachała do nas ... teraz jakoś mało ludzi się kręci ... Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 10-05-2011 - 12:24:18 przez lulu. |
Marianna08 (offline) |
Post #14 10-05-2011 - 13:43:38 |
Kraków |
Jak taką silną grupa się tam pojawimy, to żadne tłumy nam nie będą straszne. Rozgonimy ![]() Nie martw się o jutro. Nigdy nie wiesz, co Cię spotka dziś... |
mag_dag (offline) |
Post #15 10-05-2011 - 13:47:22 |
Sosnowiec |
Basiu, jakbym miała jechać 2,5 godziny to bym nie marudziła, ale ponad 6? bleeeee... droge powrotną masz na bank w moim towarzystwie ![]() Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
suchal (offline) |
Post #19 10-05-2011 - 20:03:34 |
Uzdrowisko |
Matko jedyna..... a gdzie się włóczysz Dani, że Ciebie już nie ma.
Ale ja też zazwyczaj o 10.00 wychodzę na miasto, ale pomyślę może, może.... Pomyślałam.......... no dobra , proszę tylko (jeżeli ktoś będzie obserwował), potem mi napisać .....czym machałam do kamerki. |
manka45 (offline) |
Post #20 10-05-2011 - 20:07:13 |
sabatowo |
Dani od razu widać ze nie byłaś jeszcze na Sabacie
![]() ![]() Przedstawię w skrócie jak to mniej więcej będzie wyglądało;/dla świeżynek/ W piątek i tu prośba aby dziewczyny napisały o której będą i to tak ładnie składnie /żeby Mania nie latała po 3 stronach /Wszak ja kobieta pracująca i ciągły brak czasu . Pod wieczór robimy zaopatrzenie ![]() ![]() Potem integracja w domkach a właściwie w jednym domku /najbardziej gościnnym/ Myślę ![]() Na godz 19 zamówiłam grila w Amazonce .Przyjdzie pare tutejszych Amazonek ode mnie ze stowarzyszenia .Część znacie .Zapisały się na forum .Będzie też niespodzianka .Po grilu idziemy wytrząsać kalorie na disco ![]() Potem kolejna noc na rozmowach w toku . Niedziela śniadanie we własnym zakresie i dziewczyny z bólem serca wyjeżdzają . Przez pierwsze dwa sabaty ryczałam jak bóbr jak dziewczyny wyjeżdzały , teraz już nie ,ale nie to że już Was nie kocham tylko się jakoś z tym faktem oswoiłam i znowu czekam do września i od września do maja ..... A teraz zeznawać mi czy któraś przyjedzie przed 12 .Przeca muszę Was witac ![]() Roztańcze w sobie świat na przekór łzom..... |
dani (offline) |
Post #21 10-05-2011 - 20:12:24 |
|
Manka, ja do Suchalka pisałam.....
![]() Przecież wiem, że przed Wami "ciężkie" noce.... ![]() Suchalku, a jutro przed 10- tą zasiadam przed komputerem. Machaj dzielnie...Odmacham.... ![]() A w sobotę poczekam na grupowe machanie.... ![]() Chcesz rozśmieszyć Boga... Opowiedz mu o swoich planach.. |
malgos 10 (offline) |
Post #29 10-05-2011 - 22:11:33 |
Łódź |
Suchalku jak bedziesz jutro kolo 10 biegac wkoło grzybka to ja tez ci pomacham przez kompa w pracy (jak mnie sks nie złapie)
![]() Madziu a Joasia 29 nie jedzie tym pociagiem bo pisała ,że do ciecha jedzie jestem na forum od 25-10-2008 ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. - Fiodor Dostojewski ![]() |