X JUBILEUSZOWY SABAT
manka45 (offline) |
Post #1 15-05-2011 - 17:31:56 |
sabatowo |
X Sabat uważam za zamknięty.
![]() Po wpisach i zadowolonych minach ,mam nadzieję ze sabat się udał . Dziękuję wszystkim dziewczynom za przybycie ,za tak szampański nastrój .Żałuje że nie mogły dotrzeć wszystkie dziewczyny. Cieszę się że mogłam poznać tyle nowych fajnych dziewczyn ,coby nie mówić za dużo Kocham Was wszystkie !!!!! Roztańcze w sobie świat na przekór łzom..... |
andzia73 (offline) |
Post #4 15-05-2011 - 17:34:24 |
Gdańsk |
Witajcie dziewczynki...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
malgos 10 (offline) |
Post #8 15-05-2011 - 17:54:17 |
Łódź |
To teraz ja
Dzieki Maniu Jesteś Wielka............... Bylo super i to mało powiedziane............... Dziewczyny i te co wczesniej poznałam i te nowo poznane były przecudne Zabawa niesamowita ,brzuchy podskakiwal od smiechu przez cały czas ,a mieśnie buśki elegancko wyćwiczone od gadania I pogoda dopisała ,chociaż jak sie roztawałyśmy to Ciech też płakał z nami ,że to koniec Więc szykuję sie już teraz na następne spotkanko jestem na forum od 25-10-2008 ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. - Fiodor Dostojewski ![]() |
Pilot_613 (offline) |
Post #11 15-05-2011 - 18:32:03 |
Wawa |
Nie wiem jak to wyjdzie... Tu 14 zrzutów z kamerki w Ciechu (jak coś, to mogę wysłać na mail itp. ale chyba lepsze foty dziewczyny już przywiozły
![]() ![]() "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
ewik (offline) |
Post #12 15-05-2011 - 18:44:25 |
Piernikowe Miasto |
Dziewczyny było super,akumulatorki naładowane na dłuższy czas
<Młody Narybek> bardzo nam się udał ![]() <Stare Wygi> wciąż niesamowicie energetyczne ![]() Szkoda,że nie wszystkie dziewczyny mogły przyjechać ale myślę ,że będzie jeszcze niejedna okazja do spotkań -no nie Maniu ??? Maniusiu dziękuję,że masz chęci i znajdujesz czas aby organizować Sabaty ![]() Dziękuję Wszystkim za 50-latkowe życzenia, prezenty i łzy wzruszenia ![]() ![]() |
joanna_w29 (offline) |
Post #13 15-05-2011 - 19:12:22 |
Szczyrk |
Hej, jestem w domu, podróż bez większych problemów /poza ciągłym bólem gardła
![]() idę na pierogi ruskie ![]() odezwę się póżniej ![]() osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil ![]() albo przez wiadomość prywatną |
Kasia_W (offline) |
Post #14 15-05-2011 - 19:25:36 |
Zduńska Wola |
Wielkie dzięki za miłe chwile
![]() jak zwykle było SUPER wesoło i jajcarsko ![]() mój mąż opowieść o konkursie smsowym skomentował : " - babiszońskie plemię" ![]() buziaki i do kolejnego spotkania ![]() Mania - szacuneczek i ogromne dziękuję na forum od 13.08.2008 najważniejsze jest mieć plan, a plan jest :-) Centrala - Klub Muzyczny Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 15-05-2011 - 19:26:18 przez Kasia_W. |
danka58 (offline) |
Post #16 15-05-2011 - 19:36:42 |
k/Gniezna |
Dziekuję dziewczyny za mile spędzony czas. Jak zawsze boki bolały od śmiechu. Co niektóre popracowały nad swoją kondycją na basenie. Oj malo pluskało się nas w tym roku.
Szczególnie dziekuję moim współspaczkom - Krystynie, Majce, Babiuli, Buziaczkowi i Monisian za miłą urodzinową niespodziankę. ![]() Oczywiści ogromny buziak dla naszych organizatorek Manki i Suchalka. W życiu piękne są tylko chwile i dla tych chwil warto żyć. |
monisian (offline) |
Post #17 15-05-2011 - 19:46:46 |
Lubasz |
Bardzo dziękuję za spotkanie.Nie myślałam,że będę mogła poznać tylu wspaniałych ludzi. Było bardzo mile i sympatycznie. Pozdrawiam
![]() Życie to walka, z której nie możemy się wycofać, lecz w której musimy zwyciężać. Trzeba być mocnym, aby stać się wielkim. Oto nasza powinność Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 15-05-2011 - 19:50:18 przez monisian. |
suchal (offline) |
Post #19 15-05-2011 - 20:01:28 |
Uzdrowisko |
Dziewczyny drogie, było mi bardzo miło spotkać się z Wami.
Tak jak pisałam wcześniej czas za szybko leci, kiedy jest tyle do opowiadania. Muszę jednak sprostować, że jedynym organizatorem tego sabatu była Manka 45. Mam nadzieję, że będą następne spotkania i następne i jeszcze.........................ja też dziękuję Ci Maniu. |
lulu (offline) |
Post #21 15-05-2011 - 20:22:13 |
k/Kwidzyna |
To, że Maniusia jest The Best, to wszyscy wiedzą. To, że kochamy Maniusię, to Ona chyba wie.
Podziękowania dla wszystkich dziewczyn, że były. Serdeczne podziękowania dla Renacic za odwiedziny, Renatko kochamy Cię. Było fantastycznie ![]() ![]() Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() |
kabaja (offline) |
Post #24 15-05-2011 - 20:36:39 |
Nakło n. Notecią |
Byłam przez chwile i tez bardzo dziękuję, że Was poznałam. Mam nadzieje, że nastepnym razem uda się mi byc z Wami dłużej. Super, że jesteście i macie tyle pozytywnej energii, którą potraficie sie podzielić
![]() ![]() ![]() |
mag_dag (offline) |
Post #26 15-05-2011 - 20:54:58 |
Sosnowiec |
i ja dotarłam do miejsca przeznaczenia
![]() w ciapągu do Olsztyna o mało nie zasnęłam, ale wyglądając przez okno zauważyłam miejsce na Ziemi, w którym zamarzyło mi się spędzić lata na zasłużonej emeryturze ![]() otóż pociąg zatrzymał się prawie w polu, a tabliczka z nazwą stacyjki głosiła, że miejscowość nazywa się "Książki" ![]() dziecko w swym studenckim domu przywitało mnie rosołem, mniam_mniam zasiadłam do kompa i piszę: dziękuję za super spotkanie, jak zwykle czuję niedosyt i dziwię się jak ten czas ciechocinkowy zapycha - dopiero w piątek się człowiek wita i cieszy, że poznał nowe osoby - a tu już niedziela i czas wracać do dom bardzo się cieszę, że poznałam aż tyle nowych i wspaniałych dziewczyn, że spotkałam znane_a_dawno_nie_widziane, że przyjechała niespodziewankowo Renacic ![]() że Gawron znów nas zaskoczył, że kabaja przyjechała choć na chwilę, że jano z Anią wracając do domu nadłożyli drogi by nas odwiedzić... no i że Mani nadal się chce! ![]() bardzo_bardzo dziękuję wszystkim sabatowiczkom i "pani organizatorce blondynce"! big_buziak max Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 15-05-2011 - 20:56:15 przez mag_dag. |
Marianna08 (offline) |
Post #27 15-05-2011 - 20:57:50 |
Kraków |
|
debora48 (offline) |
Post #28 15-05-2011 - 21:19:44 |
Kozienice |
Szczęśliwie wróciłam do domu, bardzo dziękuję organizatorkom, jubilatkom za miłe niespodzianki sabatowe......miło mi, że mogłam poznać w realu tak dużo dziewczyn.....no i jednego chłopaka.
Dzięki za miłe towarzystwo "współspaczek" w domku......szkoda, że niektóre dziewczyny nie mogły przyjechać. ![]() |
Gawron2 (offline) |
Post #29 15-05-2011 - 21:26:28 |
|
.... melduje poslusznie, ze grupa z Grodu nad Mleczna dotarla bezpiecznie na miejsce
![]() ... bylo fantastycznie ![]() ![]() ![]() fotki powklejam po przejrzeniu na swym kompie .... |