X JUBILEUSZOWY SABAT
Teresa1957 (offline) |
Post #2 15-05-2011 - 22:03:51 |
Kraśnik |
|
Jaggoda0 (offline) |
Post #4 15-05-2011 - 22:27:28 |
Stargard |
Melduje że ja też już dotarłam do domciu szczęsliwa i naładowana pozytywną energią ...uważam że X sabat nalezał do fantastycznych ..że mogłam poznać tyle nowych fajnych dziewczyn ,dziękuje i tym dziewczynom co znam że mogłam ich znów zobaczyc i usciskać , za miłe pogawedki do rana, ..Maniu jesteś WIELKA
Życie Jest Darem Od Boga Więc Czemu Za Nie Płacimy...???... |
b_angel (offline) |
Post #5 15-05-2011 - 22:29:51 |
radom |
ja na pewno nie zapomnę o leczniczym pitazolu
*** ledwo_żywam ale przyłączam się do tradycyjnych ochów i achów było po prostu zajebiście wszystkie świeżynki były bardzo grzeczne i potulne i i majom pochwałę ze wpisem do akt a nagany na razie anulowane co do smsowego konkursa to mój ślubny milutki ale pary z gęby nie puścił w onym temacie a ja na razie nie zagajam ale wyszło na to, że zajął zaszczytne ostatnie miejscówkie . . . . . . . . . . . . . . ...na forum od 16 listopada 2005 ... |
joanna_w29 (offline) |
Post #10 16-05-2011 - 08:40:07 |
Szczyrk |
ja też wszystkim dziękuję
osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil albo przez wiadomość prywatną |
baniula (offline) |
Post #11 16-05-2011 - 09:04:20 |
LESZNO |
No to ja zamelduję sie ostatnia , że dotarłam wczorajszego dnia bez problemów.
Dziekuje wszystkim za miło spędzony czas Manieczko i Suchalko - wielkie ukłony za organizację , a torcik był bombowy Na forum od 21 stycznia 2006 roku Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 16-05-2011 - 09:04:52 przez baniula. |
madzia_61 (offline) |
Post #15 16-05-2011 - 10:23:26 |
|
Gawronek już napisał że dotarłyśmy szczęśliwie ,dopiero dziś dorwałam się do pisania na forum bo córcia i wnusio stęsknieni byli ,ale do rzeczy jak zwykle sabacik uroczy ,super kobitki ,wrażeń moc ,Maniu Ty wiesz że jesteś Wielka -DZIĘKUJE,Suchalku miło było przejść po czerwonym dywanie i jeść na śniadanko pyszne ciasto z malinkami ,jeszcze tyle osób nie śpiewało mi
sto lat,cudniasty cyckowy tort -Ewiku -tyle pięknych chwil -dziękuje wszystkim dziewczyną za 3 dni wspaniałych przeżyć i do zobaczenia !!!!!!!! He he siad ,łapa zdechł........ |
kasia82 (offline) |
Post #16 16-05-2011 - 12:38:59 |
|
Dziewczyny kochane Dziękuje Wam za tak miłe powitanie mnie w "Waszej Amazońskiej Rodzinie". Było super spedzić 3 dni z takimi fajnymi babkami. Już dawno nie śmiałam się tyle co przez te 3 dni. Dzieki wszystkim razem i każdej z osobna. A dla organizatorki Mani wielki buziak i podziękowania za taką wspaniałą imprezę Nie mogę się doczekać kolejnego z Wami spotkania
|
suchal (offline) |
Post #17 16-05-2011 - 15:16:39 |
Uzdrowisko |
Cześć dziewczyny, spróbuję opisać zdjęcie.
Od góry, od strony lewej: Rząd 1 dziewczyna z Ciecha-Klara, B_angel, Luska, Buziaczek,Ewik, Madzia61, Gosik, Manka45, Debora 48, Anija 63, Jaggoda0, Karolina 21, Ola_1300, Perła, Teresa 1957, Rząd 2 Maja048, Gawron2, Krystyna, Ewka36, Baniula, Dunia, Dziewczyna z Ciecha-Wacia, Mycha, Andzia73, Danka58, Kasia_W, Kasia82, Rząd 3 Małgoś10, Dziewczyna z Ciecha-Basia, Monia_B, Monisian, Marzenna, Lulu, Suchal, Marianna08, Joakil, Mag_dag, Pat. Na tym zdjęciu nie ma: Iry, Eli63, Aurory, Jadwigi61, Joanny_W29, i dziewczyny z Ciecha Eli. Mam nadzieję, że nikomu nie pomyliłam nicku.Pa. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 16-05-2011 - 15:17:15 przez suchal. |
Perła (offline) |
Post #18 16-05-2011 - 15:53:42 |
Łódź |
To ja najdłużej dojeżdżałam do domu, bom bawiła jeszcze dobę w Toruniu. Właśnie rzuciłam torbę w przedpokoju. Jestem skonana (no, bo wczoraj "degustowałam" ale szczęśliwa! Wielkie dzięki!!!Dziękuję WSZYSTKIM DZIEWCZYNOM...Jeszcze tylko zaaplikuję sobie Pitazol i będzie całe 100%
www.perla.nets.pl |
Gawron2 (offline) |
Post #19 16-05-2011 - 18:20:52 |
|
... ... hej... w galerii umieściłam pierwszą część fotek, które pstrykałam ... może nie są najlepszej jakości, ale czas zatrzymany w kadrze ma swój urok ... .. Suchalku poproszę o komentarz do fotki z szampanem ------------------ ... myślałam, że napisałam tego posta wcześniej ... się okazało, że napisałam..podejrzałam... ale nie wysłałam i mi go zeżarło i musiałam od nowa |
Gawron2 (offline) |
Post #23 16-05-2011 - 21:15:01 |
|
Maju, pomysl swietny i byloby super zeby tak juz zostalo .. te co dostaly niech zabieraja ze soba na kolejne zjazdy, a nowe identyfikatory dla tych, ktore beda braly udzial w sabacie po raz pierwszy... czy moze tak byc ??? ... co wy na to ???
Agawo ... powinnam byla na sznureczek cie przywiazac, jakesmy sie na tezniach spotkaly... i pociagnac we wlasciwym czasie.... ... i tanca bysmy wspolnego odstawily ... i .... i..... mysle, ze nastepnym razem bedziesz |
Teresa1957 (offline) |
Post #25 17-05-2011 - 09:48:44 |
Kraśnik |
Coś jest mało zdjęć z tej imprezy, może macie problem z rozmiarem zdjęcia więc podam stronę gdzie łatwo zmniejszyć rozmiar każdej fotki tak coby ją wkleić do galerii http://www.jak-zmniejszyc-fotke.pl/
|
lulu (offline) |
Post #26 17-05-2011 - 11:08:57 |
k/Kwidzyna |
Maniusiu a na września to ja mogę już wpłacić, bom przy kasie chwilowo jest ... i dotrzymam zasady ... jako liderka do wpłat
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna |
manka45 (offline) |
Post #27 17-05-2011 - 16:11:59 |
sabatowo |
Po przeczytaniu wszystkich wpisów mogę spać spokojnie ,znaczy się Sabat się udał .
Cieszę się ogromnie ze w tak licznym gronie mogłyśmy się spotkać .No i nie chwalcie mnie tak bo rumienie się jak małolata choć wszyscy wiedzą ile mi stuknie ,ale to nic 50 też fajny wiek . Jeszcze raz całuje mocno wszystkie sabatowiczki Roztańcze w sobie świat na przekór łzom..... |
Monia_B (offline) |
Post #29 17-05-2011 - 21:58:42 |
Łódź |
zdjęcia na forum można ładować np za pomocą fotosika - tutaj macie adres strony. trzeba sobie tam utworzyć konto, w ustawieniach zaznaczyć taką opcję, żeby zdjęcia nie były dostępne publicznie i po pobraniu kodu (pełny rozmiar na forum) wkleić ten kod np w tym wątku
moja tfu rczość blogowa |
Ela63 (offline) |
Post #30 17-05-2011 - 22:07:36 |
W dolinie Grabowej |
Dopiero dziś tu dotarłam bo czasu wciąż mi brak ale ponoć lepiej późno niż wcale....dziewczyny dziękuje za wspólnie spędzone chwile , było cudownie i już tęsknie za kolejnym zjazdem....jestem naładowana pozytywna energią.
Dziękuje Tobie Maniu za to że poświęcasz swój cenny czas na zorganizowanie nam tych cudownych chwil......dziekuje wszystkim pięćdziesiątkom za torcika i.......buziaki raz jeszcze.Zosiu dziękuję. Chcąc odzyskać młodość, trzeba tylko powtórzyć swoje szaleństwa O . Wilde na forum od października 2007 -------------------------------------- |