X JUBILEUSZOWY SABAT

Wysłane przez manka45 

gosik (offline)

Post #1

15-05-2011 - 21:53:15

Głęboka Prowincja 

No to jeszcze ja się zamelduję, że dotarłam na Głęboką Prowincję ...
Dzięki za wszystko
serce

.... Śmieję się ze wszystkiego na tym ziemskim padole, żeby nie płakać….

Teresa1957 (offline)

Post #2

15-05-2011 - 22:03:51

Kraśnik 

Ja też już dotarłam, przejechałam 444 km, jestem troszkę zmęczona, ale za rok znowu przyjadę bo było fantastycznie, dziękuję wszystkim za tak miło spędzony czas.

gosik (offline)

Post #3

15-05-2011 - 22:11:18

Głęboka Prowincja 

Dziewczynki tylko nie zapomnijcie o PITAZOLU, który skutecznie leczy wszystkie dolegliwości chichot

Jaggoda0 (offline)

Post #4

15-05-2011 - 22:27:28

Stargard  

Melduje że ja też już dotarłam do domciu szczęsliwa i naładowana pozytywną energią ...uważam że X sabat nalezał do fantastycznych .duży uśmiech.że mogłam poznać tyle nowych fajnych dziewczyn ,dziękuje i tym dziewczynom co znam że mogłam ich znów zobaczyc i usciskać , za miłe pogawedki do rana, ..Maniu jesteś WIELKA serce

Życie Jest Darem Od Boga Więc Czemu Za Nie Płacimy...???...

b_angel (offline)

Post #5

15-05-2011 - 22:29:51

radom 

ja na pewno nie zapomnę o leczniczym pitazolu duży uśmiech

ledwo_żywam

ale przyłączam się do tradycyjnych ochów i achów

było po prostu zajebiście duży uśmiech

wszystkie świeżynki były bardzo grzeczne i potulne i i majom pochwałę ze wpisem do akt a nagany na razie anulowane chichot

co do smsowego konkursa to mój ślubny milutki ale pary z gęby nie puścił w onym temacie a ja na razie nie zagajam
ale wyszło na to, że zajął zaszczytne ostatnie miejscówkie rotfl

. . . . . . . . . . . . . .

...na forum od 16 listopada 2005 ...

luska (offline)

Post #6

15-05-2011 - 22:50:41

Gdynia 

Dziękuje wszystkim za mile spędzone chwile ....

Ciesz się
drobnymi rzeczami,
gdyż pewnego dnia
możesz odkryć,
że były one wielkie.

Ola_1300 (offline)

Post #7

15-05-2011 - 22:58:08

Gdańsk 

Jak się cieszę że anulowano te nagany dla nas,bo ja trochę już miałam na koncie........................obiecuję poprawę i proszę o rozgrzeszenie .

gosik (offline)

Post #8

15-05-2011 - 23:13:12

Głęboka Prowincja 

Dziewczyny które są zalogowane na Facebook ... podajcie mi na priv Wasze nicki ... proooooszę kwiatekbuzki

gonka (offline)

Post #9

15-05-2011 - 23:15:38

Ale mnie smutaśnosad smiley nie było mnie znowu z Wami...Mania, piszę się na wrzesień jakby cosik się szykowałosmiling smiley...mam skromną nadzieję, że mnie nie wywaliłyście na amen z sabatowych szaleństwwinking smiley

joanna_w29 (offline)

Post #10

16-05-2011 - 08:40:07

Szczyrk 

ja też wszystkim dziękuję buzki

osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil ok
albo przez wiadomość prywatną

baniula (offline)

Post #11

16-05-2011 - 09:04:20

LESZNO 

No to ja zamelduję sie ostatnia , że dotarłam wczorajszego dnia bez problemów.
Dziekuje wszystkim za miło spędzony czas duży uśmiech
Manieczko i Suchalko - wielkie ukłony za organizację , a torcik był bombowyuśmiech

Na forum od 21 stycznia 2006 roku

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 16-05-2011 - 09:04:52 przez baniula.

mycha (offline)

Post #12

16-05-2011 - 09:35:49

Melduję się że też dotarłam do domu ,dzięki dziewczyny za miło spędzony czas i sympatyczne towarzystwo-do następnego spotkania oczko

ewka36 (offline)

Post #13

16-05-2011 - 09:40:19

Sopot 

Dziewczynki dziękuje Wam za wszystko,a szczególnie za to że znów zaczęłam się śmiać-buuuuuuuuuuuuuziole!!!

ira (offline)

Post #14

16-05-2011 - 09:46:06

Pabianice 

Ja też dołączam do grona zachwyconych, było super! Cieszę, się, że poznałam "na żywo" tyle fajnych dziewczyn radocha
A adminki okazały się takie miłe w dotyku duży uśmiech
Dla Manki i Suchalka wielkie podziękowania! różeróże

madzia_61 (offline)

Post #15

16-05-2011 - 10:23:26

Gawronek już napisał że dotarłyśmy szczęśliwie ,dopiero dziś dorwałam się do pisania na forum bo córcia i wnusio stęsknieni byli ,ale do rzeczy jak zwykle sabacik uroczy ,super kobitki ,wrażeń moc ,Maniu Ty wiesz że jesteś Wielka -DZIĘKUJEserce,Suchalku miło było przejść po czerwonym dywanie i jeść na śniadanko pyszne ciasto z malinkami mniambuzki,jeszcze tyle osób nie śpiewało mi
sto lat,cudniasty cyckowy tort -Ewiku calus -tyle pięknych chwil -dziękuje wszystkim dziewczyną za 3 dni wspaniałych przeżyć kwiatek i do zobaczenia !!!!!!!! He he siad ,łapa zdechł........śmiech

kasia82 (offline)

Post #16

16-05-2011 - 12:38:59

Dziewczyny kochane Dziękuje Wam za tak miłe powitanie mnie w "Waszej Amazońskiej Rodzinie". Było super spedzić 3 dni z takimi fajnymi babkami. Już dawno nie śmiałam się tyle co przez te 3 dni. Dzieki wszystkim razem i każdej z osobna. A dla organizatorki Mani wielki buziak i podziękowania za taką wspaniałą imprezębuziak Nie mogę się doczekać kolejnego z Wami spotkania

suchal (offline)

Post #17

16-05-2011 - 15:16:39

Uzdrowisko 

Cześć dziewczyny, spróbuję opisać zdjęcie.
Od góry, od strony lewej:
Rząd 1
dziewczyna z Ciecha-Klara, B_angel, Luska, Buziaczek,Ewik, Madzia61, Gosik, Manka45, Debora 48, Anija 63, Jaggoda0, Karolina 21, Ola_1300, Perła, Teresa 1957,
Rząd 2
Maja048, Gawron2, Krystyna, Ewka36, Baniula, Dunia, Dziewczyna z Ciecha-Wacia, Mycha, Andzia73, Danka58, Kasia_W, Kasia82,
Rząd 3
Małgoś10, Dziewczyna z Ciecha-Basia, Monia_B, Monisian, Marzenna, Lulu, Suchal, Marianna08, Joakil, Mag_dag, Pat.
Na tym zdjęciu nie ma: Iry, Eli63, Aurory, Jadwigi61, Joanny_W29, i dziewczyny z Ciecha Eli.
Mam nadzieję, że nikomu nie pomyliłam nicku.Pa.

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 16-05-2011 - 15:17:15 przez suchal.

Perła (offline)

Post #18

16-05-2011 - 15:53:42

Łódź 

To ja najdłużej dojeżdżałam do domu, bom bawiła jeszcze dobę w Toruniu. Właśnie rzuciłam torbę w przedpokoju. Jestem skonana (no, bo wczoraj "degustowałam"winking smiley ale szczęśliwa! Wielkie dzięki!!!Dziękuję WSZYSTKIM DZIEWCZYNOM...Jeszcze tylko zaaplikuję sobie Pitazol i będzie całe 100%chichot

www.perla.nets.pl

Gawron2 (offline)

Post #19

16-05-2011 - 18:20:52

... uśmiech ... hej... w galerii umieściłam pierwszą część fotek, które pstrykałam ... może nie są najlepszej jakości, ale czas zatrzymany w kadrze ma swój urok ... smiling smiley

.. Suchalku poproszę o komentarz do fotki z szampanem smiling smiley

------------------
... myślałam, że napisałam tego posta wcześniej ... się okazało, że napisałam..podejrzałam... ale nie wysłałam i mi go zeżarło i musiałam od nowa chichot

agawa (offline)

Post #20

16-05-2011 - 20:24:13

okolice 

A ja - bijąc się w pierś z całej siły - przepraszam wszystkie Kochane Kobiety, że nie dotarłam... Byłam tylko myśłami... gdzieś obok...
A dziewczyny w wyżyn tężniowych: raz jeszcze ściskam mocno smiling smiley

Maja048 (offline)

Post #21

16-05-2011 - 20:38:04

Wronki 

Było super...mam nadzieję, że moja identyfikacyjna niespodzianka /dzięki Maniu za poprawki.../ pozostanie u Was na honorowym amazońskim miejscu...Pozdrawiam...buziak

Ola_1300 (offline)

Post #22

16-05-2011 - 21:11:47

Gdańsk 

Majeczko identyfikatorek mogę nosić nawet w Gdańsku jeśli nie masz nic przeciwko hihihioczko

Gawron2 (offline)

Post #23

16-05-2011 - 21:15:01

Maju, pomysl swietny ok i byloby super zeby tak juz zostalo smiling smiley .. te co dostaly niech zabieraja ze soba na kolejne zjazdy, a nowe identyfikatory dla tych, ktore beda braly udzial w sabacie po raz pierwszy... czy moze tak byc ??? ... co wy na to ???

Agawo ... powinnam byla na sznureczek cie przywiazac, jakesmy sie na tezniach spotkaly... i pociagnac we wlasciwym czasie....
... i tanca bysmy wspolnego odstawily ... i .... i..... mysle, ze nastepnym razem bedziesz uśmiech

joakil (offline)

Post #24

16-05-2011 - 23:21:00

Pomiechówek 

Kochane, bardzo dziękuję za fajowe spotkanie. Już nie pamiętam kiedy tak się uśmiałam. Jeszcze dzisiaj jak się śmieję, to bolą mnie płuca albo cuś. Na następne spotkanie już się zapisuję i tylko muszę wpisać się do wątku kciukowego co by nic mi nie stanęło na drodze.
Poznać Was w realu - bezcenne
rotfl

Teresa1957 (offline)

Post #25

17-05-2011 - 09:48:44

Kraśnik 

Coś jest mało zdjęć z tej imprezy, może macie problem z rozmiarem zdjęcia więc podam stronę gdzie łatwo zmniejszyć rozmiar każdej fotki tak coby ją wkleić do galerii http://www.jak-zmniejszyc-fotke.pl/

lulu (offline)

Post #26

17-05-2011 - 11:08:57

k/Kwidzyna 

Maniusiu a na września to ja mogę już wpłacić, bom przy kasie chwilowo jest ... i dotrzymam zasady ... jako liderka do wpłat chichot

Na Forum od 07 lutego 2008

2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu
2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna
Nigdy nie jedz do syta. Jedna trzecia żołądka dla pokarmu, jedna trzecia dla napoju, jedna trzecia dla ducha.
je

manka45 (offline)

Post #27

17-05-2011 - 16:11:59

sabatowo 

Po przeczytaniu wszystkich wpisów mogę spać spokojnie ,znaczy się Sabat się udał .
Cieszę się ogromnie ze w tak licznym gronie mogłyśmy się spotkać .No i nie chwalcie mnie tak bo rumienie się jak małolata choć wszyscy wiedzą ile mi stuknie ,ale to nic 50 też fajny wiek hot smiley.
Jeszcze raz całuje mocno wszystkie sabatowiczki buziak

Roztańcze w sobie świat na przekór łzom.....

Gawron2 (offline)

Post #28

17-05-2011 - 21:15:25

uśmiech kolejne fotki dodałam do galerii ... i tak sobie myślę co zrobię potem, bo mało miejsca mam w galerii myśli ... może ktoś ma pomysł pyta

Monia_B (offline)

Post #29

17-05-2011 - 21:58:42

Łódź 

zdjęcia na forum można ładować np za pomocą fotosika - tutaj macie adres strony. trzeba sobie tam utworzyć konto, w ustawieniach zaznaczyć taką opcję, żeby zdjęcia nie były dostępne publicznie i po pobraniu kodu (pełny rozmiar na forum) wkleić ten kod np w tym wątku

moja tfu forumowicz rczość blogowa

Ela63 (offline)

Post #30

17-05-2011 - 22:07:36

W dolinie Grabowej 

Dopiero dziś tu dotarłam bo czasu wciąż mi brak ale ponoć lepiej późno niż wcale....dziewczyny dziękuje za wspólnie spędzone chwile , było cudownie i już tęsknie za kolejnym zjazdem....jestem naładowana pozytywna energią.
Dziękuje Tobie Maniu za to że poświęcasz swój cenny czas na zorganizowanie nam tych cudownych chwil......dziekuje wszystkim pięćdziesiątkom za torcika i.......buziaki raz jeszcze.Zosiu dziękuję.
kwiatek

Chcąc odzyskać młodość, trzeba tylko powtórzyć swoje szaleństwa oczko

O . Wilde

na forum od października 2007
--------------------------------------
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 866
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024