XI SABAT

Wysłane przez manka45 

mituraewa (offline)

Post #1

25-09-2011 - 23:18:19

Gdańsk 

Znaczy się to ta "żebra" w białych krumfelkachduży uśmiech

ira (offline)

Post #2

25-09-2011 - 23:28:50

Pabianice 

(Przypieprzyłabym - razem się piszeduży uśmiech)
ToJa, kultura kulturą, ale jak powiedział Leszek z dawnego serialu, który "studiował" kulturę i sztukę: jak widzę taką sztukę, to trudno mi zachować kulturę duży uśmiech

metka (offline)

Post #3

25-09-2011 - 23:51:31

Melduję grzecznie, że właśnie dotarłam do domu... chyba jako ostatnia z sabatowiczek, nie licząc sanatorującej się Joakil... i idę spać (w końcu).

Dzięki za wspólny czas i bardzo się cieszę, że poznałam Was w realu! buzki

"Spieprzaj, dziadu!" (L.K.)

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 25-09-2011 - 23:57:01 przez metka.

joasia (offline)

Post #4

26-09-2011 - 01:57:00

O kurcze! dziewczyny! Toż to był prawdziwy Sabat! goraco było, oj goraco! chichot hot smiley
Scena z panią w paski - super! brawo rotfl
Jestem dumna , że Was tu poznałam buzki i żaluję, że z Wami tam nie byłam...

Nadzieja przychodzi do człowieka wraz z drugim człowiekiem. /Dante Alighieri/

Anonimowy użytkownik (offline)

Post #5

26-09-2011 - 09:16:15

HELOOOŁ ! duży uśmiech
Dopiero dziś wlazłam na forum,wczoraj jakoś się zeszło z przywitaniem z mężusiem.Kurka,dwa dni mnie nie widział a jaka miłość rotflNie wiem czy dzieci z tego nie będzie gafathe finger smiley
Jako pierwszorazówka na Sabacie oświadczam że bawiłam się zarąbiście.Wszystkie dziewczynki jesteście kochane.Za Wasz humor,za ciepłe przyjęcie w grupie,za rozmowy o poważnych rzeczach i za gadanie o pierdołach,za śmiech,za towarzystwo najbardziej doborowe ze wszystkich,za ...... milion tysięcy innych rzeczy DZIĘKUJĘ serce
Agawko,za Twój błysk w oku kobieto z erotycznym głosem KOCHAM CIĘ !

Hala1962 (offline)

Post #6

26-09-2011 - 10:30:07

Szczecin 

żałuję...buuuu...byłam z Wami tylko myślami ale wolałabym i ciałem...
w maju jest szansa, bo wtedy będzie miał kto wziąć mnie za frak i przywlec - Mariabo Jagoda00 i Jadwiga61 - przynajmniej obiecały duży uśmiech

jadwiga61 (offline)

Post #7

26-09-2011 - 11:11:08

Szczecin 

Ale się uśmiałam i to z samego rana ... brawo dziewczynki brawobrawo

metka (offline)

Post #8

26-09-2011 - 16:06:32

Basia_75
HELOOOŁ ! duży uśmiech
Dopiero dziś wlazłam na forum,wczoraj jakoś się zeszło z przywitaniem z mężusiem.Kurka,dwa dni mnie nie widział a jaka miłość rotfl

Basiu, dziś jeszcze szczękę mam na podłodze - u mnie to samo... myśli Przyjechał na dworzec, z kwiatkiem i wazonikiem w ręce (kolorystycznie dopasowanym do aktualnego wystroju pokoju) - 'walizkę daj, ach nie męcz się, może torebkę ci ponieść?' Całą drogę zagadywał, wypytywał, słuchał(!), prezent dostałam drugi i życzenia z okazji miesięcznicy ślubu, którą mieliśmy w czasie sabatu (nawet nie pamiętałam o niej i nie pamiętam kiedy ostatni raz on pamiętał). W domu mówię - już idę spać, tylko zamelduję się na forum. Zazwyczaj zęby szczerzył, a tu co słyszę? 'ciepłą herbatę masz koło laptopika, pisz, a ja w tym czasie dokończę przebierać pościel' - no zatkało mnie dokładnie, ledwo dwa zdania skleciłam z wrażenia, a i to poprawiać musiałam... Po chwili przychodzi i pyta czy skończyłam, bo w zasadzie to już mnie rozpakował i rzeczy do prania wszystkie włożył, ale nie wie co zrobić z czymśtam... Zamknęłam laptoka, kładę się (w świeżutkiej pościeli), kocem dodatkowym moim ukochanym mnie przykrył i 'może rożek podać, ręka cię nie boli?' Nie pamiętam co odpowiedziałam, bo zasnęłam martwym bykiem natychmiast.

Podejrzane to wszystko. Tęsknota (po 2 dniach? niedowiarek) czy coś przeskrobał? Bo w zmianę trwałą nie wierzę...

Ciekawe jak będzie dzisiaj...

P.S. Z drugiej strony - jeżeli tak ma być po każdym sabacie... ZAPISUJCIE MNIE NA MAJ!

kasia82 (offline)

Post #9

26-09-2011 - 16:57:48

Do domu dotarłam i ja. Było SUPEEEEEEEERRRRRRR!!!!!!! Dziękuję Wam wszystkim za mile spędzony czas. A dla organizatorki Mani wielki buziak buzki za taką fajową imprezę.

hanka_59 (offline)

Post #10

26-09-2011 - 18:20:34

Reda 

Fotoreporterki Sabatowe wrzućcie jakieś fotki prosi

agawa (offline)

Post #11

26-09-2011 - 19:14:44

okolice 

Haniu, fotki pojawiają się w galeriach dziewczyn. Na więcej pewnie trzeba odrobinę poczekać, bo zarządza nimi mag_dag smiling smiley
A teraz - na uzupełnienie opowieści o Elvisie:

Haniap. (offline)

Post #12

26-09-2011 - 20:27:53

Poznań 

Ta limuzyna jak rozumiem to Elvisa ... pozazdrościć, ale jak wszystkie się tam władowałyście, to gdzie On się biedaczek podział ?.....oczko

"Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje"
Ezop

ToJa (offline)

Post #13

26-09-2011 - 20:39:31

limuzyna miala bagaznik oczko

mag_dag (offline)

Post #14

26-09-2011 - 20:58:16

Sosnowiec 

się melduje dopiro dziś, bom się była zezłomować - starość wylazła ze mnie już w piątek w postaci naruszonego i walniętego kręgowego_słupa, bolało cały czas, czego nie omieszkałam co_i_rusz obwieszczać na sabacie... ech,
nie naprawionam jeszcze całkiem, ale ciut mi lepi - mam ino zakaz siedzenia przy kompie, właściwie nie boli mnie tylko w jednej pozycji - na brzuchu z brodą podpartą łapkami - jak ja tak spać będę? niedowiarek

wczoraj na koniec wyprawy miałam jeszcze jedną przygodę - ciapąg nie chciał mnie wypuścić!
kurde_mol, drzwi się nie kciały za nic otworzyć, ani z bioderka nie zadziałały, ani z_kopa, ani nawet jak duży_pan_z_przedziału przyleciał na moje krzyki dzikie... cholery jakieś zepsute byli?

pojechałam więc do Katowic - nie śmiać się! zly

ponieważ w drodze_do_ciecha tyż nie obeło się z_bez przygód, to ja się poważnie zastanawiam, czy powinnam jeszcze gdziekolwiek wybierać się w podróż z metką język

a poza tym, to w Ciechu było bardzo_bardzo_fajnie_albo_i_najfajniej duży uśmiech

wszystkim za spotkanie dziękuję najpiękniej jak umiem i proszę o więcej, jesteście kochane serce

fotki bedom_bedom, cierpliwości
prosi

Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski)

-----><-----

----------------------------------------------------------

ToJa (offline)

Post #15

26-09-2011 - 21:02:51

mag_dag

a poza tym, to w Ciechu było bardzo_bardzo_fajnie_albo_i_najfajniej duży uśmiech

byłaś wprawdzie wiecej razy niz ja
ale zgadzam sie z albo_i_najfajniej duży uśmiech

joakil (offline)

Post #16

26-09-2011 - 21:06:37

Pomiechówek 

Uprzejmie donoszę, że sie już sanatoriuję duży uśmiech
mam młodego, przystojnego pana od masażu ręcznego mniam a hydromasaż w wannie był boski...... aż nie chciało się wychodzić.
Sabatu jeszcze nie odespałam ale chyba nie będzie tak źle, bo o 9 mam śniadanie a pierwsze zabiegi o 9:30. Nie muszę wstawać skoro świt radocha

I też chciałam Wam wszystkim podziękować za to że jesteście duży uśmiech

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 26-09-2011 - 21:10:25 przez joakil.

manka45 (offline)

Post #17

26-09-2011 - 23:18:33

sabatowo 

[www.theking.com.pl]
To trzeba zobaczyć

Roztańcze w sobie świat na przekór łzom.....

Gawron2 (offline)

Post #18

26-09-2011 - 23:39:31

... nieźle prezentuje się ten Elvis brawo

zmęczona ciut jestem... ale w mojej galerii jest część fotek duży uśmiech ... nad resztą będę pracować ... myśli
... kurcze... nie wiem kiedy, bo to i łangielski ... i wesele za pasem ... postaram się najszybciej tak

... spoglądam na fotki i jakbym odtwarzała przebieg sabatu ... było ... czadowo ok duży uśmiech

metka (offline)

Post #19

27-09-2011 - 11:09:39

Gawron2
... spoglądam na fotki i jakbym odtwarzała przebieg sabatu ...

taaaak... ja też odtwarzam przebieg sabatu... ale bez fotek... rotfl

Gawron2 (offline)

Post #20

27-09-2011 - 14:24:13

...będą .. ino czasu daj ... teraz klikam z pracy, zaraz do Wa-wy jadę... w domciu będę późną nocą ... ale jutro ... uśmiech

metka (offline)

Post #21

27-09-2011 - 20:31:24

Gawron2
...będą .. ino czasu daj

Gawronku, ale nie o to mi chodziło meloman duży uśmiech

suchal (offline)

Post #22

27-09-2011 - 20:42:41

Uzdrowisko 

Metka, czy to radość z tego odtwarzania bez fotek, czy tak śmiesznie wyszło.oczko

lulu (offline)

Post #23

27-09-2011 - 20:53:14

k/Kwidzyna 

Suchalku przecież się gęba śmieje na samo wspomnienie ciecha chichotrotflduży uśmiech

Na Forum od 07 lutego 2008

2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu
2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna
Nigdy nie jedz do syta. Jedna trzecia żołądka dla pokarmu, jedna trzecia dla napoju, jedna trzecia dla ducha.
je

metka (offline)

Post #24

27-09-2011 - 22:42:44

suchal
Metka, czy to radość z tego odtwarzania bez fotek, czy tak śmiesznie wyszło.oczko

Suchalku, wyszło super. Hania już wie i się cieszy. smiling bouncing smiley

suchal (offline)

Post #25

28-09-2011 - 09:06:13

Uzdrowisko 

Czekamy zatem na audycję Hani, z tego co mówiła-pisała wczoraj ....... przygotowania w toku.ok

lulu (offline)

Post #26

28-09-2011 - 09:27:32

k/Kwidzyna 

Tylko głośno i dużymi literami proszę podać termin emisji, bo w żadnym, wypadku nie może być przegapiona.prosi

Nigdy nie jedz do syta. Jedna trzecia żołądka dla pokarmu, jedna trzecia dla napoju, jedna trzecia dla ducha.
je

agawa (offline)

Post #27

28-09-2011 - 09:48:22

okolice 

to chyba będzie cały serial audycji... przecież gadałyśmy i gadałyśmy winking smiley

lulu (offline)

Post #28

28-09-2011 - 09:58:35

k/Kwidzyna 

Ciekawe czy ten "serial" to tak bardziej komiczny chichot, czy "fantastycznydrink.gif" wyjdzie. myśli

je

andzia73 (offline)

Post #29

28-09-2011 - 10:12:07

Gdańsk 

Nio też jestem ciekawaduży uśmiechHani audycja może się nazwać "rozmowy w tłoku" z Ciecharotfl

Haniap. (offline)

Post #30

28-09-2011 - 10:16:28

Poznań 

Moja propozycja tytułu to "Wywiady z kotła" ... podoba Wam się? Proszę o opinie.... duży uśmiech

"Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje"
Ezop

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 892
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024