XI SABAT
Anonimowy użytkownik (offline) |
Post #1 28-09-2011 - 10:31:05 |
|
Haniu,podoba
|
Post #6 28-09-2011 - 13:05:32 |
|
Taa,nie pamiętajom bo za dużo nerwosolu się opiły Taki stres był
|
mag_dag (offline) |
Post #12 28-09-2011 - 18:45:09 |
Sosnowiec |
mam pytanie do sabatowych blondi - kolaż gotowy, dawać go tu? czy do galerii?
bo jak tu, to by mógł być od razu konkurs "hu_is_hu" no i proszę o adresy na priv, bym mogła wysłać portrety do awatarków Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
Post #13 28-09-2011 - 18:53:03 |
|
Mag,ja jestem za konkursem tutaj Niech zgadują dziewczyny
|
mag_dag (offline) |
Post #18 28-09-2011 - 19:40:31 |
Sosnowiec |
to damy tu, by można zgadywać w wątku
i do galerii też dam, jak będzie więcej gotowych - na razie przysiadłam przy kolażu, bo Gawronek dosłał mi swoje fotki przepraszam, że wysyłam maile z fotkami z_bez słów, ale nie mam siły pisać - na brzuchu niewygodnie, bleeee Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
suchal (offline) |
Post #20 28-09-2011 - 19:42:46 |
Uzdrowisko |
Jolcia, tu się nie ma co śmiać. Do mnie trzeba dużymi literami mówić, cobym zrozumiała.
A może Mag_dag żartuje z tymi awatarkami. No niby coś tam się umawiałyśmy, ale żeby tak na serio...... Serio, serio??? Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 28-09-2011 - 19:46:11 przez suchal. |
Gawron2 (offline) |
Post #21 28-09-2011 - 19:54:31 |
|
... noo... ciekawam baardzo efektu ... a Mag ma co robić, bo 60 fotków ode mnie dostała
roboty przy fotkach moc... od rana siedzę z przerwami na wieszanie prania ... na zrobienie kawy... kompletowałam fotki i przesłałam do Mag ... do duni... do Manki... do madzi_61 ... do andzi ... ufff ... i chyba na tym dziś poprzestanę ... ... do Mag pytanko mam ... gdzie zamieścić resztę moich zdjęć ( mówiła mi, ale zaćmienie chyba mnie dopadło ), bo galeria moja mała _ - - - - - - jeśli ktoś ma dla mnie fotki to na priv niech napisze, to podam mój adres na jaki słać ******* właśnie odebrałam foto z poczty ..... .... blondi a propo tych blondi ... awatarki będziem zmieniać ??? ... jeśli tak, to od kiedy ??? Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 28-09-2011 - 19:59:04 przez Gawron2. |
mag_dag (offline) |
Post #25 28-09-2011 - 20:24:50 |
Sosnowiec |
Haniu, cała przyjemność po naszej stronie - lubimy wysyłać +
Gawronku, proponowałam abyś te fotki z sabatu, które chcesz dać na forum, wysyłała do mnie - ja je umieszczę (podpisane autorem) razem z moimi w profilu Amazonki.net - tam gdzie z majowego sabatu też dałam avatarki chyba dopiero jak dziewczyny pozgadują troszkę hu_is_hu - nie będziemy przeca dawać podpowiedzi madziu61 - Twoja poczta napisała do mnie, że nie chce fotek od_mię - zmieniałaś adres cy_co? Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
ToJa (offline) |
Post #28 28-09-2011 - 20:57:07 |
|
proponuję: po pierwsze; tu (konkurs) i do galerii (później może byc, po konkursie, może Twój kręgo_słup wroci do normy to ciutke pod fotkami napiszesz ) po drugie: fotki do avatarków po konkursie wstawmy ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo juz są do Hani: tez lubie dostawac kartki , a wysylac chyba jeszcze bardziej lubię , juz zaraziłam kilka forumowych dziewczyn, w tym roku w wakacje dotałam i wyslałam full kartek - zaczynam dobijac do rekordu z lat 80-tych Haniu kalendarz czeka - gdzie podrzucic ? Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 28-09-2011 - 20:57:44 przez ToJa. |
lulu (offline) |
Post #29 28-09-2011 - 21:02:56 |
k/Kwidzyna |
O kurcze ... ja nawet mam czasem problem ... hu_is_hu
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna |
Post #30 28-09-2011 - 21:11:42 |
|
Mag,mieni mi się w oczach bo widzę IX sabat na zdjęciu A to XI chyba był
|