XI SABAT
Gawron2 (offline) |
Post #1 21-09-2011 - 20:59:37 |
|
... a jak kolor czupryny zmienię ... poznają czy nie ....
![]() ... odliczanie dobiega końca ... a ja tylko jutro zaliczę trasę do stolicy i nazad do grodu nad Mleczną ... potem jeszcze łamanie języka ... i już kierunek------> dom ... pakowanie... no i jeszcze muszę przygotować jedzenie rodzince na trzy dni, by głodem nie przymierali pod moją nieobecność ![]() ... ToJka ciekawam czy teraz mnie rozpoznasz ![]() |
metka (offline) |
Post #4 21-09-2011 - 21:23:16 |
|
Tak, Olu, Ty miałaś wybitnie utrudnione zadanie, szczególnie po wcześniejszym telefonicznym doprecyzowaniu numeru pokoju... ![]() "Spieprzaj, dziadu!" (L.K.) |
mag_dag (offline) |
Post #9 21-09-2011 - 23:13:14 |
Sosnowiec |
a pomyłka z księżniczką daisy to co?
do dziś posikać się można słuchając tej opowieści ![]() [niby jakieś tam swoje zdjęcia widziałyśmy ale zdjęcia kłamią - to mówię ja - mag ![]() Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 21-09-2011 - 23:13:35 przez mag_dag. |
agawa (offline) |
Post #12 21-09-2011 - 23:25:45 |
okolice |
A najbardziej pamiętam, gdy stanęłam przed Wami wszystkimi 2 lata temu i wymieniałam - kto jest kto... I nagle podchodzi do mnie takie młode dziewczę, no młodka_jakaś, i pyta 'a ja kto?' A ja nie wiem??? A to Aurorka była
![]() I pamiętam jak się uczyłam, że Madzia to Ewunia ![]() I że nie mogłam za nic zapamiętać, że Jagoda to Jagoda. I co chwila podchodziam i się pytałam, czy na pewno Jagoda ![]() I pamiętam, ze zdjęcia się zgadzały z widokiem ![]() I bardzo pamiętam nocne rozmowy z Aniołem na tarasie, choć pamięć wtedy miałam mocno oslabioną... I jeszcze pamiętam, że nie pamiętałam słów piosenki o Aniele, co chciałam z przytupem odśpiewać ![]() * A o Daisy to słyszałam ![]() ![]() |
ToJa (offline) |
Post #13 21-09-2011 - 23:33:03 |
|
przeczytac, a wysłuchac.........to ogromniaaaaasta różnica ![]() a ja sie najbardziej usmiałam na swoim pierwszym sabacie z Amorkowej opowieści o nr protez ![]() noooooooooooooooooo i fajowsko było przy fontannie jasia i malgosi jak my z "seksem" na ustach pozowaly do fotki ![]() ![]() |
Monia_Lissa (offline) |
Post #17 22-09-2011 - 12:56:55 |
blisko Gliwic |
Weźcie ze sobą jabłuszka, żeby w tym Edenie mieć czym kusić Adama
![]() Bawcie się dobrze, Dziewczynki ![]() |
basia04 (offline) |
Post #20 22-09-2011 - 17:48:41 |
Olsztyn |
Dziewczyny, bawcie się dobrze, tam dopbrze, szampańsko się bawcie. Wy rządzicie przez ten weekend w Ciechu. Wypijta zdrówka i nasze tyż. Buziaki...
![]() I pamiętajcie spokój najwazniejszy, więc pijta dużo kroplów uspokajających różnego sortu i kalibru Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 22-09-2011 - 17:49:51 przez basia04. |
Anonimowy użytkownik (offline) |
Post #25 22-09-2011 - 21:37:18 |
|
A ja właśnie wróciłam z zebrania Rady Rodziców (tak,tak,znów dałam się wkręcić w tę machinę
![]() ![]() A jutro ... Ciechu,przybywamy ![]() |
lulu (offline) |
Post #26 22-09-2011 - 21:45:46 |
k/Kwidzyna |
Ja też jeszcze pakowanie mam w rozsypce ... najwyżej wrzucę wszystko do bagażnika i już.
![]() Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() |