XI SABAT

Wysłane przez manka45 

hanka_59 (offline)

Post #1

25-09-2011 - 19:44:45

Reda 

Ja melduję, że z Ciechocinka do Gdańska jest znacznie bliżej niż z Gdańska do Ciechocinka - fenomenbezradny
Cieszę się, że Was poznałam, proszę zapisać mnie na następny Sabat hura

anija63 (offline)

Post #2

25-09-2011 - 19:44:52

k Grudziadza 

Witam was dziewczyny no własnie bardzo załuje ze nie mogłam przyjechac tym razem ale jak bedzie maj aktualny to przyjade na pewno pozdrawiamsmiling smiley

agawa (offline)

Post #3

25-09-2011 - 19:45:24

okolice 

Jestem już w domku. Od razu forumek załączyłam, tylko najpierw zajęłam się grzybami, co je sprzed nosa Jolci i Basi75 sprzątnęłam winking smiley Cmok - za wspólną podróż smiling smiley
*
Dziewczynki sabatowe - bardzo dziękuję za każdą chwilkę spędzoną z Wami. Było ciepło, miło, mądrze, ciekawie.
Do następnego razu... smiling smiley

saxony (offline)

Post #4

25-09-2011 - 19:45:55

i ja się strasznie cieszę, że mogłam Was Dziewczyny i zobaczyć, i poznać
tylko chyba czas nad Sabatowem przyspieszył znacząco, bo zdecydowanie za szybko mi te parę godzin zleciało!
ale, ale - do maja czekamy! tym bardziej, że jest do wykonania misja_odzyskania_wachlarza duży uśmiech

buziaki dla Was wszystkich buzki

ewka36 (offline)

Post #5

25-09-2011 - 19:49:47

Sopot 

Dziewczynki dziękuje Wam za wszystkoserceŻal że tak szybko trzeba było wracać,chwile spędzone z Wami są dla mnie najlepszym lekarstwem (i nie tylkosmileys with beersmileys with beer
.

andzia73 (offline)

Post #6

25-09-2011 - 19:52:28

Gdańsk 

hanka_59
Ja melduję, że z Ciechocinka do Gdańska jest znacznie bliżej niż z Gdańska do Ciechocinka - fenomenbezradny
hura
nio potwierdzamduży uśmiechNio jak andzia coś nie nabroi to normalnie cudchichotNie tyle andzia co jej pan gadającywnerwionychichot...

ToJa (offline)

Post #7

25-09-2011 - 19:56:42

Jolcia
. Było zajebiściehot smileyhot smileyhot smiley
a mialas napisac, ze było h.......... śmiech

DZIEKUJĘ za sabacik (mój trzeci sabacik) było cudnie cudnie cudnie:
podziekowania ogromniaste

1 Manka 45 -za organizacje
2 lulu - za chlebek i za smalczyk
3 dunia - za transport do Włoclawka
4. joakil - za uzyczenie lapka
5. madzia_61 - za kontakt telefoniczny
6. Jolcia - za seksi taniec oczko
7 Ola_1300 - wisze Ci kase, podaj konto
8 andzia73 - za humorek, za usmiech
9 ewik - nastepnym razem poprosze o te czekoladowe drink.gif
10 metka - ciesze sie, ze byłas z nami
11 hanka_59 - miło było Cie poznac, bardzo bardzo miło kwiatek
12 kabaja - kobieta która mnie bardzo bardzo bardzo zaskoczyla (pozytywnie) i bardzo sie ciesze, ze smutna mina, z która zawitalas na forum, ani raz nie pojawiła sie na Twojej twarzy, Kabaja, Twoje kompociki były pyszniutkie oczko , na nast epny sabacik poprosimy podwojna porcję
13 Gawron2 - za fotki (poprosze na meila)
14 mag_dag - jeszcze ze trzy sabaty i na pewno sie naucze, ze jak ktos gada, to ToJka siedzi cicho oczko
15 ToJa - za to, ze zdecydowala sie jednak pojechac
16 aurora - za usmiech - Twoj usmiech, za Twoja madrośc,
17 Basia_75 - fajnie, ze moglam Cie poznać
18 ewka36 - milo bylo Cie poznać
19 agawa - za kolorowe kredki oczko
20 kasia82 - miło bylo Cie poznać kwiatek
21 saxony - milo bylo Cie poznać nieblondynko chichot
22 danuta_maria - super, ze dotarlas
23 suchal - ogromniaste podziekowania: za zamówienie pogody, za sprzet agd uśmiech, za sprzet papierowy chichot, + podziekowania dla Twojego męża, chetnie bym Go sama wysciskała, ale nie wypada oczko

dziewczynki bylo cudniscie, zajebiscie i juz mnie zapisujcie na nastepny sabat (jakby miejsca nie starczyło to namiot mam oczko)

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 25-09-2011 - 20:02:37 przez ToJa.

ToJa (offline)

Post #8

25-09-2011 - 20:00:28

saxony
ale, ale - do maja czekamy! tym bardziej, że jest do wykonania misja_odzyskania_wachlarza duży uśmiech

:

noooo taaaaaaa szukałysmy wlaściciela - hm myśli ostał sie na szafce, albo kabaja do łapki dostała
nooooo bo przeca danuta_maria napewno zabrała swoj ze sobą chichot

saxony (offline)

Post #9

25-09-2011 - 20:15:17

ToJa

nooooo bo przeca danuta_maria napewno zabrała swoj ze sobą chichot
no taaa, w drodze dopiero się okazało, że brakło!
a było jeszcze zastanawianie przed odjazdem przeca, czy wszystko wzięte, żeby nie było pościgów samochodowych po Ciechu - no i wszystko niby było

a jeszcze powiedz, że w tym Włocławku teraz siedziałaś i czekałaś na pkp? i nic znaku nie dałaś??
pozdrawia Cię blondyna smoking smiley

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 25-09-2011 - 20:16:03 przez saxony.

ToJa (offline)

Post #10

25-09-2011 - 20:25:47

taaaa całe póltora godziny duży uśmiech

blondyna jestem chichot - nie pomyslalam o kawa

saxony (offline)

Post #11

25-09-2011 - 20:36:57

ło matko, półtory godziny na tym ohydnym dworcu! no że ja blondyna jestem, to ok, ale Ty? chichot

Parabola (offline)

Post #12

25-09-2011 - 20:44:12

Nowy Sącz 

....ale se fajnie babki gadają po sabacie.... smutny

ToJa (offline)

Post #13

25-09-2011 - 20:48:40

Parabola, nic to, ze Ci żal dupe ściska
my na sabacie były, a też trza bylo sciskać
mięsnie stóp, i posladkow i języka
dobrze, ze nie z zalu ino coby sie relaksować chichot

Parabolcia, Ty się pakuj juz na maj

Maja048 (offline)

Post #14

25-09-2011 - 21:27:30

Wronki 

No i jak to zwykle bywa...Był Sabat i się skończył...i pozostał niedosyt...rozmów...spotkań...tańców...i drink.gifJa już też zapisuję się na maj ... wszak razem z Lonią...Ellą...i ...zrobimy "Kabaretowy toopless..." Dziewczyny, a co...pokażemy co mamy...duży uśmiech

Haniap. (offline)

Post #15

25-09-2011 - 21:34:36

Poznań 

Maju ok ja się wyzbieram pewnie do maja to też chętnie popatrzę oczko

"Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje"
Ezop

agawa (offline)

Post #16

25-09-2011 - 21:37:51

okolice 

Maja048
...zrobimy "Kabaretowy toopless..."

I ja, i ja, i ja radocha

ToJa (offline)

Post #17

25-09-2011 - 21:45:06

jeszcze troche to zabraknie tych patrzących
wsie będa chcialy pokazywać chichot

aurora (offline)

Post #18

25-09-2011 - 22:01:25

Maniusia kofam Cię...........sabaty uwielbiam............było cudnie cudnie cudnie.

Olka z jajami i bez cycków..............znaczy dziadwnerwiony

dziewczyny uwielbiam Elvisa

Gawron2 (offline)

Post #19

25-09-2011 - 22:12:53

... hej duży uśmiech .... dotarłam już jakiś czas temu ... było EXTRA ok .... Maniu serce
dziewczyny - sabatowiczki ... już czekam na maj tak ... cieszę się, że mogłam spotkać się z Wami
... dzięki za wspólnie spędzone chwile ... jak zwykle pozostaje niedosyt ...
miło było poznać nowe dziewczyny kwiatek

... a dla tych co nie były w Ciechu ... namiastka tego jak się bawią .... jak się bawią .... A M A Z O N K I .... duży uśmiech
specjalnie dla ... sabatowiczek ... koncertował Elvis Presley tak ... a na koniec wspólna fotka ...

............................... c d n

madzia_61 (offline)

Post #20

25-09-2011 - 22:20:56

Maniu ,Suchalku dziękuje stokrotnie sercebyło cudnie ,wróciłam lecz Gawron wywiózł mnie hen daleko/jechałam z Ciecha już kiedyś przez Łódź a teraz przez Dęblin /,ale w tak miłym towarzystwie /Gawron.Kasia82 /można pół Polski objechać oczywiscie Warsie cool smiley,dziewczynki wszystkie jesteście zarąbiste ,już tęskniebuzki, Maniu sabat stanowczo za krotko trwa prosi ,ciekawa jestem co pani" paskowa" by na na topless powiedziała chichot

ewik (offline)

Post #21

25-09-2011 - 22:24:38

Piernikowe Miasto 

Dziewczynki tak mi dobrze było z Wami pobyć serce, dziękuję kwiatek za wsio
A do maja jeszcze taaaaa.....k daleko ale damy radę dotrwać bo akumulatorki naładowane na maxa
Było cudnie buzki

manka45 (offline)

Post #22

25-09-2011 - 22:38:02

sabatowo 

Jak pierwszy sabat został głównie zapamiętany ze scenki w której główna rolę odegrała Księzniczka Dasy, tak XI sabat będzie się kojarzył z panią w paski .
W sobotę cała grupą poszłyśmy na grila ,gdzie do piffka śpiewał nam Elwis Presley.Zabawa przednia.Parkiet należał do nas .Kiedy poszłyśmy do toalety po drodze spotkałysmy jednego członka zespołu który sam do nas zagadał .Wpadłyśmy na pomysł coby zadedykował piosenkę dziewczynom po chorobie onkologicznej amazonkom .Chciałyśmy pokazać reszcie jak tacy ludzie jak my pottrafią sie bawić .Pan oczywiście zapowiedział dedykację po czym jakiś ulung w sukni w paski powiedziała; a dlaczego dla nich? a co ja jestem gorsza ?Przecież one nie mają cycka a ja mam.No babol przegioł . Wszyscy wysypali się na parkiet a mnie poniosło i podeszłam do pasiastej ,a że sweterek miałam z dużym dekoldem na środku sali wywaliłam jej moje D i powiedziałam masz takie .Kopara jej opadła.Tłumaczyła się ze myślała ze amazonki nie maja cycka .Wiec jej odpowiadam- a gdyby nie miały to co??
Po mnie doleciała Dunka i też jej pokazała swoje cycki tu nawet Elwisowi opadła szczęka .
Powiedziała jej ze zanim gębę otworzy to niech najpierw użyje rozumu.
No i na koniec nasza waleczna Aurorka wytłumaczyła pasiastej ze bez cycków jest bardziej atrakcyjna niż ona ,ze zmaga się z choroba nowotworową przez 6 lat ,ale dziś ja a jutro możesz być Ty.
Tak widzicie ze amazonki nie dadzą sobie pogrywać na nosie pani w sukience w paski ,która śliniła się do wszystkich facetów i chciała pokazać swoja przewagę nad nami ze swoimi dwoma obwisami.

Roztańcze w sobie świat na przekór łzom.....

manka45 (offline)

Post #23

25-09-2011 - 22:41:48

sabatowo 

Dopiero zobaczyłam ze ulung pasiasty stoi koło mnie i że to nie była suknia .Nie ważne zobaczcie jak się prezentuje na naszym tle z ta swoją atrakcyjnością i przewagą

Roztańcze w sobie świat na przekór łzom.....

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 25-09-2011 - 22:44:58 przez manka45.

agawa (offline)

Post #24

25-09-2011 - 22:47:16

okolice 

Manka - kobieto buzki nie znałam tych szczegółów duży uśmiech Jesteście zarąbiste radocha A ja jestem dumna, żem jedną z Was serce
I tym bardziej żałuję, że tancowałam na zimnym, a nie w środeczku chichot

lulu (offline)

Post #25

25-09-2011 - 22:49:12

k/Kwidzyna 

Powiem jedno, ten co mógł być a nie był, to niech żałuje i żałować nie przestaje ... z sabatu na sabat jest coraz bardziej przewraca_oczy chichot śmiechrotfl meloman hot smiley the finger smiley radocha ok ... po prostu brak słów ... i nieobecni ponoszą straty nie do odrobienia. Maniusia jesteś WIELKA !!! buzki

Na Forum od 07 lutego 2008

2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu
2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna
Nigdy nie jedz do syta. Jedna trzecia żołądka dla pokarmu, jedna trzecia dla napoju, jedna trzecia dla ducha.
je

ira (offline)

Post #26

25-09-2011 - 22:55:13

Pabianice 

manka45
Jak pierwszy sabat został głównie zapamiętany ze scenki w której główna rolę odegrała Księzniczka Dasy, tak XI sabat będzie się kojarzył z panią w paski .
jakiś ulung w sukni w paski

---
To drugie określenie zdecydowanie bardziej pasuje. Może jednak dobrze, że mnie tam nie było, bo przypieprzyła bym jej swoją protezą, a mam galantą duży uśmiech

ToJa (offline)

Post #27

25-09-2011 - 22:58:40

ira
To drugie określenie zdecydowanie bardziej pasuje. Może jednak dobrze, że mnie tam nie było, bo przypieprzyła bym jej swoją protezą, a mam galantą duży uśmiech

taaaaaaa
na to sie nasze dziewczynki nie odwazyly, choc chęci mialy ogromne, coby swemi meduzami walnąc w tego unego ulunga

ale przeca amazonki to kulturalne kobitki ..... meduzy zostaly na miejscu

mituraewa (offline)

Post #28

25-09-2011 - 23:01:30

Gdańsk 

A ja mam jeno pytanko? Ten ulung pasiasty, to toto na zdjęciu "modnie" ubrane w białe kolanki niczym " faceci w rajtuzach"?duży uśmiech

ToJa (offline)

Post #29

25-09-2011 - 23:10:38

a widzisz jakiegos innego ulunga pasiastegochichot

lulu (offline)

Post #30

25-09-2011 - 23:16:42

k/Kwidzyna 

ToJa bo tam jest jedna w białych spodniach i w bluzce z paskiem czarnym, i z drugiej strony Maniusi, coś takiego z wieloma paskami.

Na Forum od 07 lutego 2008

2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu
2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna
Nigdy nie jedz do syta. Jedna trzecia żołądka dla pokarmu, jedna trzecia dla napoju, jedna trzecia dla ducha.
je
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 494
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024