XI SABAT
Becia (offline) |
Post #3 30-09-2011 - 21:18:04 |
Siemianowice Śląskie |
ja też dziękuję za pocztówkę z Ciechocinka
bardzo mi miło, że "forumowe blondynki" o mnie pamiętały dostałam kartkę przedwczoraj i nie bardzo wiedziałam o co chodzi z tymi blondynkami, ale teraz już wszystko jasne "Życie nie po to jest, by się spieszyć. Życie jest po to, by się życiem cieszyć." Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 30-09-2011 - 21:19:55 przez Becia. |
lulu (offline) |
Post #4 30-09-2011 - 23:43:01 |
k/Kwidzyna |
Ola ty sobie sabatu nie odpuszczaj ... tak będzie lepiej dla Ciebie
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna |
akzseinga74 (offline) |
Post #5 01-10-2011 - 08:24:50 |
|
Dziewczyny, świetne zdjęcia
|
Janina.S (offline) |
Post #6 01-10-2011 - 09:29:30 |
widły Soły i Wisły |
i jeszcze ja dziękuję , dziękuję - karteczka piękna ale od kogo - "forumowe blondynki" podpisały .
Taka niespodzianka rano , pewnie wczoraj dotarła tylko że ja dopiero dzisiaj zobaczyłam .....pamiętacie i o takich które nie były na sabacie i siedzą w domu lub tylko u rodzinki . Tak mi się wydaję ze troszkę uczestniczyłam w tym balowaniu bo zdjęcia oglądam i karkę czytam en_ty raz . Jesteście kochane .... .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
lulu (offline) |
Post #8 01-10-2011 - 17:36:38 |
k/Kwidzyna |
Dziewczyny z domku nr 2, mam dwa talerzyki ... jeden to jest na pewno Gawronka niebieski, a drugi z brązowego dularexu, dularexowa właścicielka musi się zjawić w maju abym mogła oddać go.
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna |
agawa (offline) |
Post #12 03-10-2011 - 20:46:13 |
okolice |
Wrzuciłam zdjęcia z sabatu do netu. Dziewczyny_sabatujące, które chcą pobrać zdjęcia - prosze o adresy na priva. Udostępnię link.
Jednocześnie się nad dylematami etycznymi zastanawiam.... jak z tym udostępnianiem zdjęć jest?.... Tak mogę każdemu? A może jednak nie?... A z innej strony... to bym chciała się pochwalić i pobawić raz jeszcze z Wami A może są dziewczyny, które nie chcą, aby komuś ich zdjęcia pokazywać.... Tylko ja się chyba pogubię wysyłając każdej tylko jej własne zdjęcia... No i co mam zrobić A niektóre portrety są bardzo mniamuśne |
filipinka35 (offline) |
Post #22 04-10-2011 - 18:29:17 |
|
Czy ja moge prosic o linka. Bardzo bym chciala obejrzec fotki
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
mag_dag (offline) |
Post #25 04-10-2011 - 20:18:59 |
Sosnowiec |
agawo, a nie możemy zamieścić fotek z Twojego aparatu w profilu Amazonki.net w zbiorczej galerii z ostatniego sabatu?
to też proponowałam Gawronowi, żeby nie zapchała sobie galerii - czekam na fotki od niej i założę taki album nie sądzę by były tam fotki nie_do_pokazania (mam je u siebie, bo joakil zgrywała na komp Mani i na mojego pendrajwa, sama zresztą część z nich pstrykałam ) Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
agawa (offline) |
Post #26 04-10-2011 - 20:33:42 |
okolice |
Mag, to te zdjęcia, dokładnie
Ale doszły mnie sluchy, że nie wszystkie dziewczyny chcą się pokazywać publicznie w publicznym miejscu. I dlatego to takie tajne przez poufne wszystko Bo zdjęcia zbiorowe to jeszcze tak, bo tam trudno twarzyczkę wypatrzeć, ale sporo jest pięknych portretów - Twojego dzieła - i o nich głównie myśłę |
mag_dag (offline) |
Post #27 04-10-2011 - 20:39:53 |
Sosnowiec |
matko i córko... a która niby nie chce?
poproszę o wiadomości na priv - kto nie chce by jego fotki były w galerii, w końcu ja też mam troszkę ze swojego aparatu i zamierzałam je do galerii dać Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
filipinka35 (offline) |
Post #30 05-10-2011 - 13:34:40 |
|
no i chyba fotek nie obejrze no trudno ...
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |