XI SABAT
Marianna08 (offline) |
Post #2 05-10-2011 - 20:44:35 |
Kraków |
|
filipinka35 (offline) |
Post #4 06-10-2011 - 11:52:43 |
|
Ja tez nie dostałam kartki ....
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
ToJa (offline) |
Post #6 06-10-2011 - 17:20:22 |
|
powoli, stopniowo zaczęła sie rodzić nowa forumowa tradycja: wysyłanie kartek z pozdrowieniami
u mnie zaczeło sie od "marzycielskiej poczty" [amazonki.net] (kartka dla Kubusia) (chyba ze 2 lata temu) później pomyslałam o niepełnosprawnym synu innej amazonki z naszego forum no a skoro wysyłałam do nich to przy okazji i do innych amazonek z forum, do których miałam adresy kilka razy pisałam na forum, że baaaaaardzo lubie dostawac pocztówki - no i (ku mojej radości) zaczęły i do mnie nadchodzić (w tym roku od forumowych dziewczyn dostałam około 40 sztuk - dzieki dziewczynki ) Haniap gdy "zrobiła" audycje o listach, pocztówkach, o pozdrowieniach wysyłanych poczta tradycyjną tym bardziej zmobilizowała mnie do wysyłania takich pozdrowień bo dziewczyny na czacie pisały, że tez wola tradycyjne pozdrowienia pocztówkowe niż mmsa kartki wysyłałam z różnych miejsc, w których byłam hehe nawet jak nie wyjeżdzałam, a byłam na poczcie to kupowałam pocztówke z koziołkowego miasta i szła w Polske do forumowych amazonek taaaaaaa i dziewczyny załapały zabawa w wysyłanie pocztówek zaczeła sie rozkręcać na ostatnim sabacie "nowe dziewczyny" już zaczęły zbierać adresy, bo "forumowa poczta pocztówkowa" im sie spodobała gdy jednak czytam o żalach, bo ktoś nie dostał pocztówki , to mi sie odechciewa a mogło byc naprawde fajnie na sabatach dziewczyny sie zmieniaja, zmienialiby sie również odbiorcy kartek i tak jak wczesniej napisała Parabola: chcesz dostawać kartki - baw sie razem z nami - wyslij kartkę nie dostałas kartki, napisz, że lubisz też dostawać dajmy zarobic poczcie polskiej |
Marianna08 (offline) |
Post #8 06-10-2011 - 18:46:33 |
Kraków |
Piszę , żeby już zakończyć ten pocztówkowy temat.
Nie były to żadne żale z mojej strony, tylko wchodząc na Forum po Sabacie co chwilę czytałam podziękowania od dziewczyn za kartki z pozdrowieniami od Was i zastanawiałam się wg jakiego klucza zostały powysyłane ( Waszej sympatii, stażu na Forum, ilości postów itd.) . Stąd moje żartobliwe stwierdzenie, że pewnie mnie nie lubicie. Pisałam to na luzie ( vide: uśmiechy). Teraz już wiem, że jest "zabawa pocztówkowa" i kartki dostały dziewczyny piszące i wysyłające dużo pocztówek, czyli nie piszesz= nie dostajesz. Dziękuję To-Ju za wyjaśnienia. Żałuję, że w ogóle cokolwiek napisałam na ten temat. Rzeczywiście są ważniejsze sprawy niż kartki i proszę nie wracajmy już do tego Nie martw się o jutro. Nigdy nie wiesz, co Cię spotka dziś... |
Pilot_613 (offline) |
Post #11 06-10-2011 - 22:44:17 |
Wawa |
Widzę, że sobie żartujecie o pocztówkach dalej. To dobrze.
Podziękować chciałem byłem serdecznie wszystkim podpisanym :-). Marudziłem, że nie doszła = doszła właśnie. "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Pilot_613 (offline) |
Post #13 07-10-2011 - 01:27:53 |
Wawa |
Tu dziękuję, bo tu daaaawno powyżej zażartowałem o pocztówce JA = ja dziękuję tu - do wglądu, ...a jak nie, to tuż powyżej . (dajcie adresy, to Wam powysyłam i ja ;-) ). "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
mag_dag (offline) |
Post #14 07-10-2011 - 09:23:20 |
Sosnowiec |
elkka, Ty na serio to napisałaś? naprawdę uważasz, że wysyłanie pocztówek z Ciechocinka to coś złego? coś czego należy się wstydzić i ukrywać to przed innymi? próbujesz wywołać poczucie winy w tych, którzy wysyłali, czy w tych, którzy teraz dziękują? powiedz, że żartujesz, plisss... Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
lulu (offline) |
Post #18 07-10-2011 - 11:38:57 |
k/Kwidzyna |
To planujcie sobie tak wasze obowiązki, aby maj był dyspozycyjny ... ja chyba w maju będę miała zaproszenie na komunię i jeśli to wypadnie na sabat, to i tak przyjadę ... a w niedzielę raniutko czmychnę z sabatowa.
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna |
lulu (offline) |
Post #25 08-10-2011 - 12:40:25 |
k/Kwidzyna |
Może to jakaś drużyna sportowa ... i taka zaprawa na sucho
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna |
Haniap. (offline) |
Post #29 08-10-2011 - 15:12:12 |
Poznań |
Tak tak Jolcia, korzonki trzeba smarować I wypoczywaj tam dobrze w tym sanatorium Dzisiaj dzwoniła do mnie Ala, która jak wiecie też się sanatoriuje Mówiła, że ma piękny widok z okna, bo dom wczasowy wśród drzew stoi i dzisiaj zrobiła sobie spacer po parku, jakieś 1,5 kom... Jak na razie zajęcia dopiero miała takie bardziej organizacyjne, ale obiecałam, że ja zadzwonię za tydzień i wtedy dowiem się więcej o tym, jakie tam zaplanowali leczenie dla naszej Aluni. Oczywiście pozdrowienia macie wszyscy.
"Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje" Ezop |